IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
19.2.25 15:26

@lapaletka Hele, dnes jsem 11DC a včera jsem si udělala asi po roce OT a začínám sledovat, zdali přijde (i když se nejvíc opřu o ten zítřejší UTZ), ale jsem popravdě vůči těm OT skeptická… zkoušela jsem je loni a nikdy jsem nezachytila vrchol… tak uvidím co teď :lol:
Jo a mám i ovulační mikroskop… tak se to snažím hlídat ze všech směrů :lol:

A 9DC je opravdu docela brzy - ale tak to zase byl kratší i celý cyklus, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 15:28

@katerina9615 caukyy, jeste ne, jsem teprve 5+5, sestricka me objednala takhle brzy asi kvuli tem predchozim iui, nebo nevim :D kamaradka, ktera otehotnela jen kolem mi manzel prosel sla az v 7tt, tak z toho to usuzuju :D
A ty jsi v kolikatem tydnu? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 15:34

@Wawulka Ja jsem delala ovu testy jak zbesila, ale po prvnim cyklu me to prestalo bavit :lol: tyjo, o mikroskopu jsem nikdy neslysela, to se provadi jak?
Jj cely cyklus jsem pak mela jen 22 dni a to jsem vzdy mela cyklus jako hodinky po 29-30 dnech. Mela jsem strach z toho, ze mi to rozhodi vsechno, ale nastesti ne.
Prakticky po MS prvni den jsem uz pichala ovitrelle a pak sla na iui. Prislo mi to divne, ale bylo pred vanoci a nejak jsem to pak uz s doktorkou neresila proc to tak vymyslela.

Příspěvek upraven 19.02.25 v 16:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.2.25 16:10

@lapaletka ja jsem uplne stejne jako ty posledni ms 10.1. A ukazuje mne to 5+5 ale podle transferu by to melo byt cca o 5 dni starsi takze bud budu 6+3 nebo kolem 7tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
19.2.25 16:52

@lapaletka hele mikroskop funguje ze vzorku slin… naneseš, necháš zaschnout, pak do toho mrkneš a když jsou plodné dny, tak vypadají uschlé sliny jako kapradinky… mimo plodné dny to jsou takové malé bublinky :D
Ale jak říkám… pořídila jsem ho po potratu na nové snažení a ovulace ještě od té doby nebyla… tak nemůžu zatím určit jeho spolehlivost :lol:
Ale líbila se mi ta jednoduchost… ze ho muzu udělat i v práci a oproti OT bys měla vědět hned ten den, zdali ovuluješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.2.25 18:20

@lapaletka duphaston jsem mela predepsany na polykani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 20:15

@Veronique31 Veru, moc dekuji za odpoved! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.2.25 06:44

@lapaletka já v 8 týdnu, zítra jdu na další kontrolu, tak snad bude všechno v pořádku :andel: tohle čekání na začátku je snad nejhorší.. člověk má furt v hlavě aby se něco nepo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.2.25 11:16

Ahojte :mavam:
Tak já mám za sebou další kontrolu, oba dva jsou v pořádku, oba dva mají srdeční akci ❤️ nicméně jsem přes týden trošku špinila, tak jsem si říkala bůh ví co bude, no nakonec všechno dobrý. Už jsem předána do péče svého gyndaře, ten mě objednal hned v pondělí, to budu podle utz 7+1. A teď ve mně hlodá, co říct v práci, jelikož jsem na novém pracovním místě a s novou smlouvou, od 1.2 mi běží zkušebka, tak mám nervy v háji, jestli mě rovnou nevykopnou kdybych to tady oznámila, jenže zas do konce zkušebky je tahat za nos nechci, ani to nepůjde, doktor mi řekl že to už na mně bude vidět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
21.2.25 12:18

@Isana30 takže jsou tam dvě 🥹 jeeeee, gratuluji ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.2.25 13:18

@Lenka123981 děkuji moc, popravdě to pořád nemůžu zkousnout :think: moc si to se dvěma najednou neumím představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.2.25 13:58

@Isana30 juu gratuluju nakonec to bude skvely neboj :smiling_face_with3_hearts: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
21.2.25 14:31

@Isana30 taky jsem to nemohla pobrat. A teď bych nevyměnila za jedno. Ani náhodou. Těším se na ty dvě.
Bude to náročné ale bude to krásné ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.2.25 15:51

Tak se taky hlásím po druhé kontrole a všechno je v naprostém pořádku :srdce: bylo vidět a slyšet a už začíná hezky růst :andel: 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.2.25 15:53

@Isana30 gratuluju… dvojí štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie