Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 to je krasny cislo porad
drzim palce a jak je tobe ted?
@Mišulka22 to muze byt mozna i po te narkoze, telo na to neni zvykly. Drzim palce at to je jen dnesni zalezitost 😊
@Hvezdicka727 hele podbrisek porad trochu poboliva a uplne minimalne spinim - nasadili mi teda utros, tak to poznam hlavne diky tomu „hlenu“ co po nem je..
taky jsi to takhle jeste citila?
@kopre_tina535 hele ja spinila jen den odberu, a trochu to pobolivalo ale fakt sem hodne pila, curala a cpala do sebe cca 200g tech proteinu denne, bala jsem se hyperstimulacniho syndromu, rikali mi kdyby to nak hodne bolelo divne tak odlozime ET na KET nakonec nebylo treba a v pondeli jsem byla na odberu, a myslim ze od stredy jsem byla ok, v sobotu se delal ET. Ale ty prvni dny si myslim ze je to normalni no
@Hvezdicka727 ok, ja se zamerim vic na to piti… s tim mivam problem ![]()
jinak to mam stejne, pondeli odber, a sobota transfer.. ja si myslim ze ted budu uz nafoukla i po tom utrogestanu, takze ani nepoznam jestli je to jeste z OPU, nebo uz utrogestan ![]()
@kopre_tina535 @Mišulka22 ahoj holky, to vypada skvele, moc drzim palce, at vsechno vyjde! Kdy mate jit na transfer? ![]()
@Hvezdicka727 ahoojky, ano, na kontrolu jdu ve stredu, ale myslim, ze to bylo fakt z toho Duphastonu, v pondeli jsem ho vysadila a dnes je mi konecne dobre.
Kdyby vam ho nekdo nekdy doporucoval misto progesteronu, tak odmitnete, je to fakt neprijemny. A to mi prijde, ze vetsinou zadne reakce na leky nemam. A ty coo, vsechno v pohode? Chodis do prace, nebo jsi na nemocnenske? My jsme ted resili v kanclu ‚goals for 2025‘ a ja si tak v duchu rikala, ze jediny muj gol na 2025 je, aby vsechno dobre dopadlo a v zari sla na materskou, nic jineho
![]()
@lapaletka hehe meli jsme v praci to same, team lead se ptal presne na me cile v tomto roce 😂 v duchu jsem si rikala hlavne otehotnet a vypadnout odsud, no rict jsem mu to nemohla 😂
Jinak na transfer jdu snad v sobotu kdyz vse dopadne dobre ✊🏻
@kopre_tina535 tak moc drzim palce, dej vedet jak to vypada ![]()
@lapaletka tak to je dobry, drzim palce, ja mam dalsi taky ve stredu
jsem na PN mne do prace chodi hodne lidi z venku, delam terapie, a chodi dost nemocni, tak se bojim. Jeste mam zvětšené furt vaječníky po opu tak je to pohodlnejsi
Joo doufam ze pujdem v zari obe
jinak se mam dobre u nas vse ok, uz i srdicko jsme videli, mame jeste jednu kontrolu a pak mne předají k moji doktorce, snad bude vsechno v poradku 😊
@lapaletka děkuju 🍀
Teď jsem volala do laborky, transfer v pátek 🙏🏻
Ze včera to ještě jedno dohnalo, takže jich je 8 a všechny prý s krásným vývojem ![]()
@Mišulka22 no parada krasny zpravy
takze bude 3 denni? 4? Oni ne vsechny kliniky delaji o vikendu no ![]()
@Hvezdicka727 také mě to moc potěšilo 😊
OPU bylo včera a nevím jestli se to bere jako první den no…ale cca 3-4 denní to bude 😊
Bohužel, chodím k Apolináři a ten víkendy nedělá 🙄 ![]()
@kopre_tina535
meli jsme ten meeting asi na 2 hodiny a porad do me sefka hucela, co vsechno se musi stihnout a jak jsou dulezite reporty atd. Rikam ty jo, me to vubec nezajima, at vam to tady kline spadne na hlavu ![]()
@Mišulka22 super zpravy! A nechas si zavest 1 a zbytek zamrazis? Moc nevim, jak cely proces funguje, nebo zavadi se rovnou dve? a ty @kopre_tina535? ![]()
@Hvezdicka727 tak to je faajn, aspon si doma odpocines ![]()
Jinak holky, pridala jsem se i do nejake skupiny TP Zari/Rijen a je tam tolik zprav, ze to vubec nestiham ani cist
tady se mi libi vice ![]()
@lapaletka hele ted uz se jich vic standardne nezavadi pokud vim, vzdy jedno.. maximalne pokud by to byl nejaky specialni pripad, treba hodne vysoky vek nebo uz po hodne pokusech ti daji dve..
Vice cetna tehotenstvi jsou ted vic treba po inseminaci, kde stimuluji folikuly a zeny pak maji pred inseminaci treba 2-3 folikuly
@lapaletka je to tak jak píše @kopre_tina535 standardně se zavádí jen jedno…já jsem zrovna " ten speciální případ " protože mám indikovaný dvě 😀
A zbytek půjde na mrazáček 😊
@Mišulka22 @kopre_tina535 holky, a ‚na prani‘ kdybyste chtely 2, tak vam vyhovi? S tim, ze byste treba chtely dvojcatka? Nebo tohle vubec takhle nejde, ze si reknete?
@lapaletka to si nejsem jistá, myslím si ale že to jde. Jen pak přijdeš o ten 4.cyklus na pojišťovnu.
Já teda nevěřím tomu, že by se chytily obě, ale embryolozka včera říkala, že ta šance je dost velká 😀