Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka hele to jsem se nezkousela ptat 😃 myslim ze by pro to musel byt nejaky duvod nez ze bych “chtela dvojcata”
Ale nevim moc proc, porodnost klesa, tak proc omezovat vicecetna tehu kdyby o to rodice stali
@lapaletka jde to ale prichazis o cyklus na pojistovnu. A od toho odrazují. Ty na zacatku nevis, kolik jich budes potrebovat. Navic dvojcata jsou vseobecne rizikovější pro zenu, takze to ani nedelaji radi. Mam kamosku co maji 2 cykly za s sebou a z toho stale zadne mimco ![]()
Cauky holky, diky za objasneni. Driv, kdyz jsem se o to vubec nezajimala, mi prislo, ze z ivf jsou snad jen dvojcatka. Ale asi to bylo jen tim, ze jsme to meli v okoli.
@lapaletka ono drive ty dvojcata byla opravdu castejsi z ivf, tak mozna proto ti to prislo ![]()
@lapaletka Noo ono se od toho uz upustilo a nechteji protoze tu metodu ivf tak vylepšili ze je vysoky procento ze to klapne no
Ahoj, tak já jsem dnes po ET dvou 😊 🙏🏻
Ještě mám 4 v laborce, uvidí se do pondělí a kdyžtak na mrazák něco.
Dnes dali jedno 8buněčné a jedno 10bunecne ![]()
Ahoj holky, tak uz to mam taky za sebou, dneska ET.. na zmrazeni mame jedno a zitra asi pribude jeste jedno.. a ted to cekani na test 😅 ❤️
@Anonymní píše: Více
Ano, třídenní 🙂
@kopre_tina535 - tak čekáme spolu 😀 ✊hodně štěstí 🍀
Ahoj holky, drzim vam pesti! ![]()
A jak se jinak mate?
Ja docela masakr, jak na houpacce. Je mi teda hrozne soufl a mam strasne nafoukle bricho, je to uplne neprijemne. Doufam, ze vam se dari lepe ![]()
@lapaletka Ahojky ja se mam celkem fajn a tyhle veci znam. Pomaha mi se nedostat do faze hladu jist kazdy 3h i kdyz treba neco maleho. A nebyva minobcas dobre z peciva i kdyz mam na nek treba chut…. A zitra moc drzim palce :smiling_face_with3_hearts: ❤️
@Hvezdicka727 moc dekuji, ja tobe taky, dame si pak vedet
![]()
Uz jsem si byla v lekarna na espumisan a mi pomohlo snad do 20 minut, uz se necitim tak nafoukle; ja ten pocit nenavidim i normalne, ale to asi kazdy ![]()
A s tim hladem, no ty jo, to vubec neznam. Ja nejsem nejaky extra jedlik, vetsinou mi stacila pozdni snidane a pak pozdni obed a hotovo. A ted do sebe musim cpat opravdu porad neco, jinak mi kruci v brise, jak kdyby tak mesic nejedla
Mas to taky tak?
@lapaletka Joo a jakmile to presvihnu, tak zvracim no.. a ted mam jeste ty lizatka na bliti z lekarny ![]()
U mě je to teda taky jak na houpačce, ale ty nevolnosti jsou vyčerpávající, zvracela jsem asi jen 3×.. ale žaludek jak na vodě. Příští týden mě čekají odběry a poradna a 26.3. screening, snad už budem vědět, co se tam skrývá :smiling_face_with3_hearts: