IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
27.3.25 11:55

@Wawulka :srdce: :srdce: at jde vse podle planu a jak po masle! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.3.25 12:26

@lapaletka Díky! :hug: Snad to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.3.25 13:09

Přítel byl semnou, ale nic moc extra vidět nebylo občas se tam mihnulo :D a platila jsem 1500,– a proplatí mě to pojišťovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.3.25 13:59

@Wawulka drzim palce

@lapaletka manzel chodi vsude, kam ho pusti. Jinak ja mam od kliniky nejaky balicek 5tisic nebo 6.5 kdyz chci 3D a 4D ultrazvuk na cely tehu. Jsou vtom screeningu a navic vysetreni, pojistovna obyc ultrazvuky plati udajne 3 za tehu a to mam vycerpano, chodila jsem po IVF casto na zacatku. A pojistovna proplati 3 tisice z toho :) manzela tam pusti urcite takze pujde ale slycham ze je nejlepsi 2 screening. Ale uvidime, j se tesim z kazdeho pokroku co mame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.4.25 09:10

@katerina9615 @Hvezdicka727 cauky holky :) diky za odpovedi, snad, ze se mate hezky.

Jinak teda minuly tyden asi v pondeli jsem prestala brat tu xonveu a na konci tydne jsem myslela, ze si prostrelim hlavu, bylo mi fakt hrozne. Takze jsem si ji sla koupit a je to o 100% lepsi. Ani tech penez mi neni lito, ani trochu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.25 20:42

Ahoj holky. Tak ja byla dnes na kontrole v CAR poprvé od potratu a vše ok. Doktorka me poslala na imunologii, aby zkusili zjistit proč jsem potratila. V červnu nás tedy čeká další KET, pokud výsledky z imuno budou v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
7.4.25 20:55

@lapaletka Ahojky a jak i je ted? Stale neco beres? Ja jsem jak na houpacce par dni dobry a pak to stoji zase za to.

@Veronique31 tak super, a histeroskopii nedelali? Nk bunky ze sliznice? To mi delal car :) v cervnu budu drzet palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.4.25 10:54

@Hvezdicka727 Caukyy, ja porad beru tu Xonveu, mam jinak strach, ze mi pak bude desne :lol: Jinak jsem byla na krvi atd a vyslo mi to dobre, jen mam nizsi zelezo.
A co ty, jak se dari? Kdy mas kontrolu?

@Veronique31 Skvely zpravy! :) a taky me zajima jestli nejdes na hysterku? Drzim pesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.4.25 11:44

@lapaletka :) ja mam krev asi taky ok, tvrdili ze kdyz ok nebude zavolaji a nevolali :) screening mam ve ctvrtek, jsem strasne nervozni, ale bricho asi roste, jsem myslela ze zacnu mazat az po screeningu a uz se mi delaji strie :) ty mas kontrolu hned pristi tyden ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.4.25 14:41

@Hvezdicka727 anoo, ja mam v pondeli. A rikam si to stejne, ze si nakoupim nejake serepeticky az po 1.screeningu, ze do te doby nebudu nic prehanet.
Tak verim, ze nam to dobre dopadne :srdce: :srdce: Napis ve ctvrtek :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.4.25 15:22

@lapaletka musi :smiling_face_with3_hearts: ty hned v pondeli :)) mam to ve ctvrtek az okolo 16h tak to bude dlouhej den… 😊 Joo ja mam strasnej strach cokoliv kupovat, ale krem jsem teda vcera poridila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.4.25 16:28

@Hvezdicka727 uplne jsi me navnadila a vcera jsem si objednala weledu na bricho :lol:
Ty sis koupila co? ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
9.4.25 19:19

@lapaletka @Hvezdicka727 holky mam tenhle mazu od začátku a za mě super Elasti-q Exclusive Tělový krém proti striím.. jinak přeji ať je vše v pořádku a můžete brát nákupy útokem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.4.25 09:54

@Buchtaa2 Jee diky za tip! Ja jsem procitala nejake recenze a prislo mi, ze tu Weledu si vsichni chvali, a i na Elastiq byly dobre komentare, tak jsem se rozhodovala mezi temito dvemi. A jak se dari tobe? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.4.25 09:57

@lapaletka joo me dobre, jsem 30 tt takze uz konečně se blížím do finále, ale strach je pořád a asi nikdy nepřejde. Každý den se budím jestli je vše v pořádku. Tak na vás moc myslím a čtu si jak jste na tom :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí