IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2313
10.4.25 10:36

@Buchtaa2 ahooooj, jak se daří? Já dnes 30+2 tt, včera byl poslední screening, vše ok, kluci hlavičkama dolů, placenty i průtoky ok, čípek drží jak přibitý 🙏 no mma radost, jak nekomplikovany průběh s dvojčaty mam. Se mnou je to trochu horší, mě už bolí záda, ruce, nohy 🤣
V úterý mám kontrolu u své gyn(+stěry na streptokoka, odběry krve), pak ještě jednu kontrolu a pak už se jdu registrovat do porodnice. No mazec, ani nevím, jak rychle to uteklo.. 🙏

Příspěvek upraven 10.04.25 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
10.4.25 10:37

Jinak holky co se týče mazání, používám olejíček od weledy, už mám druhé balení. Nemám ani jednu strii 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.4.25 10:40

@Lenka123981 Cauky ja mam posledni velký utrazvuk v utery malá byla hlavou dolu uz minule, tak doufám, ze tak zůstala. Jinak samozřejmě záda cítím spodek me dost bolí a uz počítám týdny do konce 😀 dneska jsem si byla i nakoupit věci do porodnice abych si to pak pomalu mohla chystat.. už se začínám těšit na ni :srdce: a tak mate jména? Taky me pak ceka registrace do porodnice a uz jen cekat kdy to prijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
10.4.25 10:46

@Buchtaa2 noo pěkně nám to uteklo že? Všechno do porodnice snad mám, ještě nějaké papuče slušné a můžu jít 😁 doma ještě malujeme ať to tady mají kluci jako nový, pak koupíme postýlky, matrace atd.
Jména máme snad od začátku, Ríša a Viktor 😊 a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.4.25 10:53

@Lenka123981 me chybí ještě naky lehky župan abych mela jinak pantofle jsem si kupovala od birkenstock ty jsem mela i do práce a jsou super. My mame taky od začátku kdyby to byl kluk tak Jonáš a holku mame Dorotu. Doma mame Dominika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
10.4.25 10:57

@lapaletka a @Buchtaa2 Noo mam elastiq a bioil a nekdo bioil kritizuje ale mne je to asi nak jedno, pouzivala ho kamoska gynekolozka a kdyz by byl jo spatnej tak by ho urcite nepouzivala a ma zdravyho nádherného chytryho chlapecka…

Ja jdu dneska ve 4 az, jsem strasne nervozni.

Jee 30tt to uz mas za chvilicku ale strach chapu no :)

A jste holky doma nebo chodite do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.4.25 11:00

@Hvezdicka727 ja jsem chodila do 31.3. od 1.jsem doma a uz jsem toho mela teda dost, ale ja pracovala ve skole, tak jsem se moc nenadřela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.4.25 13:16

@Lenka123981 Ahoj Leni, super, ze se klouckum dari:))) a Viktor se mi libi taky.
A ruce ti jeste brni? Jestli si to pamatuju spravne, tak jsi neco takoveho psala.
A tu Weledu mam taky, tak snad to bude mit stejny ucinek jako u tebe.

@Hvezdicka727 a proc je bi oil spatny? a vy uz jmena mate? :))

@Buchtaa2 Dori a Domi, to se bude dobre pamatovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
10.4.25 13:21

@lapaletka ahojky, pamatuješ si správně.. Ty ruce jsou neustálý peklo. Brní mi 24/7, když něco dělám tak přestanu cítit konečky prstů.. A v noci to někdy až brutálně bolí.. No, musím vydržet už.. 🙏 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.4.25 17:32

@Hvezdicka727 na hystero jsem byla jen kvuli polypu, nic jineho asi nedelali nebo nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
10.4.25 20:13

@lapaletka tak nekdo rika ze bioil ma naky vitaminy a Palmový olej ja tohle uprimne nak moc neresim. Ja se teda normalne totiz nemazu nicim.

Jinak screening no. Uz v poradku, ale dodelavala jsme karyotyp ditete z 12.500 nechtela jsem odber plodovky. Mame 1:250 Downův syndrom a mam bohuzel pozitivni testy na preekalampsie takze ja budu az do konce tehotenstvi doma.

Jmena mame, za 14 dni nejpozdeji s vysledky down budeme vedet i pohlavi. Mame Vaška a Zuzanku. V kurzu byl jeste Tomas, Hynek a Sára. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.4.25 09:54

@Hvezdicka727 ahaa, to jsem ani nevedela, ja slozeni taky moc nezkoumam a normalne se mazu niveou. Oblicej i telo jednim vrzem :D

A testy- takze v poradku vsechno, krome toho, ze musis byt doma? Omlouvam se, ale moc tem pomerum ani terminum nerozumim. Doufam, ze je ale vsechno aspon v mezich :srdce: :srdce: a doma znamena, ze nemuzes chodit do prace a nebo uplne doma jen odpocivat? myslim na tebe :)

Jee Sara se mi moc libii. Na kluky mi to ale prijde mega tezky neco vybrat :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.4.25 21:04

@lapaletla no downuv syndrom nemame ani negativni ani pozitivni je v tzv. Sede zóně a cekame na vysledky nipt testu ktery jsem platila, nechtela jsem jit po ivf jeste na odber plodové vody. A tak se modlim aby to bylo v poradku no.

Preekalampsie je bohuzel riziko předčasného porodu, tak uvidime. Jako do prace nechodim a mam vic odpocivat ale prochazky a tak muzu. No cekala jsem uprimne asi lepsi vysledky, ale doufam ze vsechno bude v poradku hlavne s tim downem a ze pak vydrzim alespon do 30tt.. preekalampsie je predcasne selhani placenty taky to je blby kdyz prestane vyživovat dite ale dostala jsem na to nejake prasky tak snad. A dnes jsem konecne vysadil hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.4.25 21:06

@lapaletka a co mate za jmena vy? Mate? Joo kluci jsou nároční nejak no :)

Jinak to slozeni kremu, no ja taky moc ne ale radsi to pisu, uz jsem se obcas potkala s vlnou nepochopení a tak 😀 uprimne si myslim ze kdyz jsme byly deti nikdo tohle neresil a bylo lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 02:02

@Hvezdicka727 pokud ti riziko preekalampsie zjistili včas jistě ti nasadili např anopyrin a riziko že ji skutečně budeš mít tím významně snížili, naštěstí již se to dnes dá podchytit včas ❤️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex