Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvezdicka727 jojo, dávaly se dvě, sama jsem na to zvědavá 😀 😊
@Hvezdicka727 no to je pravda, treba tam mas dve bublinky @Mišulka22
jsem zvedava na tvou kontrolu
![]()
@kopre_tina535 to já taky 😀
Měla jsem ducha už 6 den po ET - ale byl to mamatest, který je falešnými duchy proflaknuty, takže jsem ho nebrala vážně, ale teď mě to začíná nahlodávat 🥹 😁
A ty máš kdyžtak nějaký mrazáčky? 🥹
@Mišulka22 blede 😅 byla to fakt menzes se vsim vsudy :/ ale uz jsem to nejak zpracovala..
Mrazacka mame jen jednoho, tak se musime domluvit zda zkusime hned tenhle mesic nebo az ten dalsi.
Co ty? Sili testiky aspon tobe? ![]()
@kopre_tina535 jee 🙄 tak to mě mrzí…🥺
Ale věřím tomu, že mrazáček to všechno napraví a už u tebe zůstane 😊
Mě testik sílil…jsem pořád ještě lehce opatrná, ale myslím, že radovat už se můžu 😀
@kopre_tina535 to mi je lito 🥹 drzim palce v dalsi pokus. Urcite hlavne abys na nej byla ready
@Mišulka22 potichu gratuluju :smiling_face_with3_hearts:
A co ostatni
@lapaletka jak je?
@Veronique31 @Mojzi jak jste na tom vy?
@Hvezdicka727 Ahooj, ja docela dobry, jeden den je mi skvele, pak ten dalsi tolik uz ne
Na kontrolu jdu 19. Tobe je porad spatne?
@kopre_tina535 Tak to je mi moc moc lito
snad tenhle mesic to budete moci zkusit znovu a mrazacek urcite vyjde! ![]()
@Mišulka22 Misi, taky se pridavam a potichu gratuluji) Jak se citis?
Ahoj holky, tak já se hlásím bohužel s biochemkem ![]()
Měli jsme před dalším IUI šanci s domácím snažením… začaly mi příznaky jako v předchozím těhotenství, včera (10DPO) duch na mamatestu a dnes ráno totál bílo… i příznaky jsou v čudu… a pochybuji, že se duch ještě vrátí (ikdyž jsem teprve 11DPO)
Takže doufám, že ms přijde ve středu a pak snad nové kolo IUI ![]()
A přesně holky @Veronique31 @Mojzi moje spolubojovnice
![]()
Jak jste na tom vy? Doufám, že lépe, než já sama ![]()
@lapaletka uz je mi dva dny lip, ale bojim se zas o mimco. Tu kontrolu ti zavidim ja jdu az 21.3 … 😊 tak to taky prejde ty dny na stridacku
@Wawulka to mne mrzi, drzim palce
samozrejme jsem se chtela zeptat i tebe ale ja si ty jmena vsechny nepamatuju nak 😊
@Hvezdicka727 Jojo, bohužel nás tu je hodně, tak se v tom člověk občas ztrácí… ale naštěstí část z nás, včetně tebe pomalu „odpadá“ s // ![]()
Jinak děkuji… a třeba snad to vyjde někdy příště
![]()
@Hvezdicka727 děkuju 🥹
@lapaletka 🥹děkuju, zatím se cítím velice dobře, až je to zvláštní 😀 jen lehce cítím prsa, jinak vůbec nic 😊
Jsem ráda, že nás tu je tolik co si vzájemně držíme palce😊 to hodně pomůže 😊 🍀
@Wawulka, urcite jw potreba neztracej nadeji, i kdyz nekdy je to dost tezky ![]()
@Hvezdicka727 ahojky, ja po revizi cekam na prvni MS, uz mam tyden zpozdeni, ale vypada to, ze by se to mohlo tak do 3 dnu rozjet. Ted jsem si naordinovala 4 dovolene a v cervnu zkusime dalsi KET.
@Wawulka to mě moc mrzí. Ale furt zaplat buh za biochemko nez zamlkle..takze do tretice vseho dobreho uz to musi urcite vyjit!❤️
@Veronique31 snad mas pravdu! ![]()
A Tobě přeji, ať se červená co nejdříve rozjede!
![]()