IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
21.3.25 18:32

@lapaletka Jojo drobátko vypada v poradku ❤️ tak jsme radi a dost se tesim na ten screening, to mame fakt kousicek od sebe. No jsme o tyden to je super 😊 Jee to ti zavidim a nemala si ty naky ty leky na to? Mne dneska o nich rikala ale uz je nechtela moc nasazovat ze to snad prejde Noo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.3.25 09:29

@Hvezdicka727 anoo, mame to fakt jen kousicek. Ja jdu 7. na gyndu na krev, etc a pak toho 14. na 1. screening a opravdu fakt doufam, ze bude vsechno ok, protoze ty posledni dva mesice, kdy se necitim ve sve kuzi jsou docela narocne :lol:
A ano, mam Xonveu, je to sice drahe jak svicka, doplacela jsem asi 900, ale stalo to za to, je mi lepe, nez mi bylo predtim, ale stejne mam takovy pocit, jako kdybych nekde tyden v kuse kalila :lol: :lol:
Jak mas ty ty prohlidky? Byla jsi uz na tech odberech krve a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.3.25 07:50

@lapaletka Joo no tak uvidime. Ted mam trable s progesteronem ze nikde moc neni :) ja mam prohlidku screening 10.4 a pak az 2.5 a 2 screening 30.5 pokud vse bude v poradku, a na krev jedu poprve ted v patek :) uz musi byt vsechno v poradku, moc doufam.

Holky co ostatni? Jak jste na tom? Moc na vas myslim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
25.3.25 12:58

@Hvezdicka727 Mne rikala doktorka, ze neni 300 mg progesteron, ale 200mg by k sehnani byt mela. Jakou mas ty?

Holky, co vyy? Jak se mate, jak se dari? @Veronique31 @katerina9615 @Wawulka @kopre_tina535

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.3.25 13:34

@lapaletka 300 mg progesteron jsem zaváděla do minulého týdne a dostupný normálně byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
25.3.25 16:16

@lapaletka Ahojky, já jsem v minulém cyklu měla po potratu konečně ovulaci… doma se nám povedlo aspoň biochemko :roll:
Ale pozítří jdu do CARu před ovulaci… tak snad se pustím do dalšího IUI :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.3.25 16:24

@lapaletka ja mam 300 ku doufam ze jen do konce 1 trimestru, je celorepublikovy vypadek ale v Pronatal ho jeste maji, pojedu tam v patek, pry bude, rikali :)

@katerina9615 a jak si na tom?

@Wawulka drzim palce :)

Kopretinka nevima Verca myslim ze psala ze to zkusi zase nekdy v lete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.3.25 09:10

@Wawulka moc moc moc drzim pesti, at to vyjde! :srdce: :srdce: Posilej nam updaty :) :)

@Hvezdicka727 a kolikrat denne jej beres? Ja od dnes uz bez progesteronu, tak doufam, ze vsechno bude v poradku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.3.25 09:14

@lapaletka 2×300mg a mela jsem to mit do 12+6 a mam to ted do toho 10.4. A pak uvidime. Mam to pry hodne prokrveny stale po odberu vajicek, tak se boji to vysadit :) urcite to bude v pohode ❤️jsem nekde cetla ze uz jsme cca v tydnu kdy se zacina vyrazne snižovat riziko potratu 😊 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.3.25 12:05

@Hvezdicka727 ja brala 1×300 a pak 1×200
A anoo, to jsem cetla nekde taky, tak snad! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.3.25 04:41

Včera jsem byla na 1.screeningu a všechno je v pořádku, drobek se teda moc ukazovat nechtěl, ale i tak to bylo krásný :srdce: začínám už druhý trimestr, letí to jak blázen..

300 progesteron jsem zaváděla celý 1. trimestr kvůli zákroku na kterém sem byla v lednu (nesouvisel s těhotenstvím) a byla to pěkná otrava zavádět 3× denně… uf konečně sem se toho zbavila :andel: na nevolnosti mě hodně pomohl Antimetil, na Xonveu jsem se vykašlala.. 900 doplatek někdo upadl. No teď už to snad ustupuje tak snad bude i nadále vše ok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.3.25 07:50

@lapaletka :smiling_face_with3_hearts: @katerina9615 tyjo tak to je krasny :)) mne prijde ze se mi ten 1 trimestr neskutecne vlece ale asi je to tim, ze proste jsem si po IVF udelala tes uz paty den, a to byl leden… tak super 😊 tak to ses kousicek nekde pred nami na zari? Na Antiketil mrknu, dekuju za tip :) Noo ja doufam ze po screeningu ho taky zahodim 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
27.3.25 10:49

@katerina9615 ahooj, jee tak to jsou krasny zpravy :))) Diky za tip s tim Antimetil, letim koupit do lekarny, ta Xonvea je fakt brutalne predrazena, dr mi psala dalsi baleni, ale nevyzvedla jsem si to.
Jinak holky, kolik jste platili za 1.screening? Jsem jen zvedava, mne car odkazal na soukr kliniku, statni nemocnici zminili jen tak velice mezi reci a prislo mi, ze i tak jakoby ‚potichu‘ :lol: :lol:

@Hvezdicka727 Ja to s tim 1T mam uplne stejne, prijde mi, ze se to strasne vlece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
27.3.25 10:52

@Hvezdicka727 @katerina9615 a jeste mam jednu otazku - sly /planujete jit samy na 1. screening, nebo jste vzaly partnery s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.3.25 11:41

Holky, tak u mě vše nachystáno! Zítra jdeme na to! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie