Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní moc děkuji za uklidnění
no zitra zacinam 14tt tak snad ano 😊 tak keste pockat na vysledky toho NIPt testu. O te preekalapsii jsem cetla ze hodne hazi ženám po ztrátách a IVF. Tak je to taky mozna i tim no, ale uvidime. Snad bude vse v poradku. 😊 moc dekuju za zpravu. Pochopitelne od ctvrtka lezim jen ve clankach o obojim…
@Hvezdicka727 Kamaradka mela taky sedou zonu, delali nejake extra vysetreni navic a narodilo se jim krasne a neuveritelne hodne a pohodove usmevave ditko. Tak verim, ze to bude i tvuj pripad
![]()
A jmena na holcicku ano - Libi se mi ta Sara, Nina a vcera jsem rikala i Beata, ale to byl asi nejak takovy vykrik
A na kluka vuuubec nevim. Libi se mi Teo docela.
A s tim jak to bylo za nas souhlasim, pochybuju, ze moje mamka nekdy cetla etiketu ![]()
@lapaletka Beata se mi libi taky ale ja mam takovou stranku jmeno je tvuj osud a cast jmen jsem vyradila, na mne sedi totiz brutalne, a klidne poslu ale nechci delat nejaky zmatek ve vybranych změnách
Teo je hezky ale my chcem cesky kvuli nasemu prijemni.
Co ty uz mas po screeningu? Cely den na tebe myslim, ale mozna ho mas ve stredu vid? Si ted rikam..
Jinak dekuju za sdileni s tou kamaradkou ja furt doufam doufam ze i 1z250 je malo no, embryo bylo AA tak snad je to jen bordel v me krvi po IVF.. to cekani je ale hrozny ![]()
@Hvezdicka727
Hele, ja mam strach, ze kdyz si neco prectu, tak to cele zmenim 😅 uplne i vidim, jak rodina rika na Ninu, ze je to ruska spionka apod, takze urxite nikomu jmeno rikat nebudeme.😃 🙈
A na screening jdu az odpoledne, tak ti pak napisu😊 Jinak doufam, ze mi to budou delat pres bricho 😄
A urcite to bude dobry, kdy jdes (nebo budes vysledek) toho navic vysetreni? 😊
@lapaletka too chapu
neříkejte, az se narodi, stejne ho budou milovat. Mne prijde Nina dobra
ja zas furt resim saru a Vaška vzhledem k svatku a narozeni no…
Ale asi bych to resit nemela nez budou vysledky. 1 screening mne delali pres bricho a vaginalni se merila jen hlavicka, mimco bylo moc aktivni. Segre ve spanelsku ale delali vaginalni a ma z nej aspon hezci fotky. Dej vedet, hlavne at je vse v poradku ❤️
Jinak ty vysledky pisou 7 dni sestricka rikala tak 10 no ale jsou tam ty velikonocni svatky tak nevim
moc bych si prala aby to bylo co nejdriv…
@Hvezdicka727 Tak uz mam po a vsechno vyslo dobre, doktor byl skvely, vsechno nam hezky popsal. A vsechno bylo jen pres bricho, uf ![]()
Ptal se nas, jestli chceme vedet pohlavi, ze to jeste neni ale jiste, tak jsme si nechali rict, ale jsem ve 13tt, tak nevim, jestli to mam brat vazne, nebo pockat aspon do 15tt na dalsi kontrolu k me doktorce.
Tak to by mohlo vyjit do konce tohoto tydne, ve ctvrtek je to presne tyden, vid? moc ti drzim palce, at je vsechno v poradku ![]()
@lapaletka Jee to je fajn
a co by to melo byt? Nebo klidne si to nech pro sebe ale jsem zvedava tak to je skvely, gratuluju :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
Noo nevim no, posilalo se to v patek, a jsou tam ty svatky, cekam spis pristi no
ja mam dalsi kontrolu 2.5. Nam pohlavi nikdo ani tuk, asi jak cekame na ty testy no, ty to odhalí ![]()
@Hvezdicka727 Rikal nam, ze si mysli, ze to bude kluk, ale ze mi to rekne s presnosti az doktorka. Ja jsem celou dobu mela tuseni, ze to bude holka, i partner. Oba jsme byli presvedceni, ze holka
Tak nevim, pockam do te dalsi kontroly, jdu tam 5.5.
Ale zase si rikam, ze s tim vybavenim, co tam mel se asi tezko splete ![]()
A to vam odhali testy z krve? Tam je to pak 100%, vid ![]()
@lapaletka podle mne kluk byva videt takhle brzy no holka az 20tt, Jojo nam vlastne delaji kompletni DNA ditete
takze budeme mit jistotu 😊 manzel si mysli ze holka ja nevim, jsem zmatena mysella jsem si ze to bude kluk a ted uz nevim a mama moje tvrdi ze kluk 😀
@Hvezdicka727 tak uvidime, napisu, jak to budeme mit potvrzeno od dr))
A jinak teda jmeno bude opravdu orisek..
A nejvic se tesim, az odejdu z toho blazince v praci ![]()
@lapaletka, ja mam pocit ze to je vzdycky tak co clovek chce, to nema 😀 nebo nevim. Noo ja bych do prace klidne sla ale nemuzu 😀 😊 dej vedet, jsem zvedava 😊
@Lenka123981 ahojda, tak já mám po posledním screeningu vše v pořádku malá má 1,5kg brali mi i krev na krevní obraz a tam mi vyšlo špatně železo, tak jsem dostala prášky, tak to snad bude dobrý. Příští kontrolu za měsíc co mám budu mít stěr na streptokoka, tak doufám, že to dopadne dobře. Nooo a pak si začnu balit do porodnice asi
kdyby náhodou se ji chtělo na svět o něco dřív třeba o týden ![]()
@Buchtaa2 ahojky, to jsou super zprávy 😁 Železo taky beru už víc jak měsíc, ale kupovala jsem si svoje, prý to na předpis dělá zácpu atd.
Já dnes byla taky na kontrole, brali mi stery na streptokoka, a odběry krve. Kontrolu mám za 14 dní a pak až v porodnici nejspíš. Taky si začnu pomalu chystat věci, kdyby se jim chtělo dřív. Ale zatím jsem zamčená na sto západů 🤣
Ještě se chci objednat na očkovací na černý kašel..
@Lenka123981 me taky bylo doporučeno at si koupím sama, ze ty co jsou na předpis nejsou uplne super. No musim rict, ze bych brala Arabelcin prsten a uz aby byl červen a ja melo po
![]()
@Buchtaa2 já jak kdy.. Jsou dny kdy bych to už chtěla mít za sebou a dny, kdy si říkám ještě nee 🙏 nevím co mě čeká a tak. Tak jsem z toho někdy nervózní.
Vy už máte doma dítě nebo taky ne? Nějak si to nepamatuju.