IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
7.5.25 09:55

@lapaletka :)) Jojo presne tak. A co vy a jmeno pro kluka? No Řecko zavidim, ja bych ted jela klidne za tou segrou co ma malou uz na svete jak jsem byla predtim nastvana ale ja se s preekalampsii bojim letet :) navic jsem na PN no… a az nebudu tak uz budu asi rada ze budu rada

@Buchtaa2 Noo toho leta se trochu bojim ac termin mam zacatkem rijna 😅

A ja myslim, ze je to asi jedno kolik cloveku je, driv to holt neslo a ted neni chvile litovat a rikat si ze by to melo byt jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.5.25 07:33

My taky Řecko - Rhodos.. nemůžu se dočkat☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.5.25 09:21

@Hvezdicka727 Ano pamatuju si na segru, jak to ‚jen zkusila‘ a byla tehotna :lol: Mela stesti :) :) a jak se jejich holcicka jmenuje? A s preekalampsii bych se taky bala, neriskovala bych to asi, takze te chapu :)

No a my se jmenem bojujeme. Nemuzeme se na nicem shodnout.
A taky jsme teda rodine rekli, co to bude a ty reakce byly priserne, bylo mi to strasne lito..
Kdybych to mohla vzit zpet, tak to nikomu nerekneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.5.25 09:55

@lapaletka segra ma Emmu a zije ve Spanelsku :) porodnici v Barcelone muzeme jen zavidet :)

Noo hele u nas jako taky nejsou spokojeni s Vaškem a ja jim na to kaslu, je to nase dite a podle mne az se narodi, uz to resit nikdo nebude. Ale jako nazory jsme taky slyseli, ze to snad nemyslíme vazne atp… :) ale nam se proste libi, tak jsem zvedava co vyberete, doufam ze se pak pochlubis :)) a nenechte si to vzit. U narozeného mimca podle mne uz nikdo jmeno neresi…

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.5.25 11:33

@Hvezdicka727 Hele, jmeno rikat urcite nebudeme; u nas byli ale vsichni zklamani z toho, ze to bude kluk a to me mrzelo (ne ze jmena).
Takove to - jeeezismarja dalsi kluk. No tak dalsi bude holka. A nebo kluk? hm tak to je pekne na..
A takovy. Strasne mi to bylo lito :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.5.25 11:39

@Hvezdicka727 A jasne, az vybereme, tak napisu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.5.25 11:40

@lapaletka Ach Joo si nevidi do huby… misto aby byli radi za zdrave dite. Noo manzelovi rodice nevedi co to bude u nas, presne jako u nich se ocekava konecne holka, u nas je to prvni kluk tak aspon to mne tesi :) a rikam si presne i tohle kdyz se dite narodi uh neresi. A je to vase miminko ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
14.5.25 05:21

Dnes mi svítí v aplikaci 20 týden, kam to jako uteklo?🫢????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.5.25 08:19

@katerina9615 gratulace 🍾 akorát půlka :palec: :D :D :D utíká to jako voda, ze? Ja uz počítám týdny do konce posledních 6 týdnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.5.25 18:56

@Lenka123981 cauky, tak jak se vám daří pořád v kuse? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
19.5.25 21:25

@Buchtaa2 ahooooj, Joo ještě jsme 3v1 😁 kluci se drží zuby nehty. Ve čtvrtek jdu do porodnice na registraci tak jsem zvědavá, na kdy to budeme plánovat.
Co vyyyy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.5.25 21:31

@Lenka123981 ja jdu akorát zítra na kontrolu jeste me čeká test na streptokoka a musim volat do porodnice a příští týden registrace, tak doufám, ze to bude dřív a nebudu přenášet :mrgreen: jinak uz se těším až porodit teda, protoze žáha jak me páli a v noci jak kope je něco šíleného, tak doufám az se narodí, ze bude hodna a ne noční pták :? :mrgreen: A mam teda radost nahoře mam 10 kg u prvního jsem mela 25 kg, tak doufám, ze to půjde i lip a rychleji dolu ted. Do porodnice si pomalu začínám strádat veci at červen muzu jen kazdy den cekat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
19.5.25 21:35

@Buchtaa2 už se nám to blíží co? Já mám do porodnice sbaleno, vše doma nachystano, vypráno. Koupene máme taky všechno 🙏 jinak já už se taky těším. Břicho mám velké a těžké, v noci blbě spím, žáha mě taky pálí, a o pohybech ani nemluvim, to je brutální co oni tam v tom břiše vyvádí… no je to fakt už mega náročný. Váhu máš krásnou, já mám 18kg nahoře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.5.25 21:39

@Lenka123981 uz opravdu počítám dny jediny co si rikam, ze to počasí je ted fajn.. jo vypráno a připraveno mam taky vse víceméně si myslim. Mas super váhu s dvojčátky to klobouk dolu. A jména zůstala stejná nic se nezměnilo? :mrgreen: No ja bych si uplne nejvíc přála kdyby mi jako zitra na kontrole rekl, ze to urcite bude dřív :lol: a jsem si protivna sama sobě skrz oblečeni a přes pupek si nevidím nikam no hruuuza uz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.5.25 05:19

Ahoj holky, tak už se konečně kluk ukázal, jsme moc šťastní protože jsme si kluka přáli :dance: :srdce: všechno je v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí