Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka
Jojo presne tak. A co vy a jmeno pro kluka? No Řecko zavidim, ja bych ted jela klidne za tou segrou co ma malou uz na svete jak jsem byla predtim nastvana ale ja se s preekalampsii bojim letet
navic jsem na PN no… a az nebudu tak uz budu asi rada ze budu rada
@Buchtaa2 Noo toho leta se trochu bojim ac termin mam zacatkem rijna 😅
A ja myslim, ze je to asi jedno kolik cloveku je, driv to holt neslo a ted neni chvile litovat a rikat si ze by to melo byt jinak ![]()
@Hvezdicka727 Ano pamatuju si na segru, jak to ‚jen zkusila‘ a byla tehotna
Mela stesti
a jak se jejich holcicka jmenuje? A s preekalampsii bych se taky bala, neriskovala bych to asi, takze te chapu ![]()
No a my se jmenem bojujeme. Nemuzeme se na nicem shodnout.
A taky jsme teda rodine rekli, co to bude a ty reakce byly priserne, bylo mi to strasne lito..
Kdybych to mohla vzit zpet, tak to nikomu nerekneme.
@lapaletka segra ma Emmu a zije ve Spanelsku
porodnici v Barcelone muzeme jen zavidet ![]()
Noo hele u nas jako taky nejsou spokojeni s Vaškem a ja jim na to kaslu, je to nase dite a podle mne az se narodi, uz to resit nikdo nebude. Ale jako nazory jsme taky slyseli, ze to snad nemyslíme vazne atp…
ale nam se proste libi, tak jsem zvedava co vyberete, doufam ze se pak pochlubis
a nenechte si to vzit. U narozeného mimca podle mne uz nikdo jmeno neresi…
@Hvezdicka727 Hele, jmeno rikat urcite nebudeme; u nas byli ale vsichni zklamani z toho, ze to bude kluk a to me mrzelo (ne ze jmena).
Takove to - jeeezismarja dalsi kluk. No tak dalsi bude holka. A nebo kluk? hm tak to je pekne na..
A takovy. Strasne mi to bylo lito ![]()
@lapaletka Ach Joo si nevidi do huby… misto aby byli radi za zdrave dite. Noo manzelovi rodice nevedi co to bude u nas, presne jako u nich se ocekava konecne holka, u nas je to prvni kluk tak aspon to mne tesi
a rikam si presne i tohle kdyz se dite narodi uh neresi. A je to vase miminko ❤️
@katerina9615 gratulace 🍾 akorát půlka
utíká to jako voda, ze? Ja uz počítám týdny do konce posledních 6 týdnu
![]()
@Buchtaa2 ahooooj, Joo ještě jsme 3v1 😁 kluci se drží zuby nehty. Ve čtvrtek jdu do porodnice na registraci tak jsem zvědavá, na kdy to budeme plánovat.
Co vyyyy?
@Lenka123981 ja jdu akorát zítra na kontrolu jeste me čeká test na streptokoka a musim volat do porodnice a příští týden registrace, tak doufám, ze to bude dřív a nebudu přenášet
jinak uz se těším až porodit teda, protoze žáha jak me páli a v noci jak kope je něco šíleného, tak doufám az se narodí, ze bude hodna a ne noční pták
A mam teda radost nahoře mam 10 kg u prvního jsem mela 25 kg, tak doufám, ze to půjde i lip a rychleji dolu ted. Do porodnice si pomalu začínám strádat veci at červen muzu jen kazdy den cekat
![]()
@Buchtaa2 už se nám to blíží co? Já mám do porodnice sbaleno, vše doma nachystano, vypráno. Koupene máme taky všechno 🙏 jinak já už se taky těším. Břicho mám velké a těžké, v noci blbě spím, žáha mě taky pálí, a o pohybech ani nemluvim, to je brutální co oni tam v tom břiše vyvádí… no je to fakt už mega náročný. Váhu máš krásnou, já mám 18kg nahoře..
@Lenka123981 uz opravdu počítám dny jediny co si rikam, ze to počasí je ted fajn.. jo vypráno a připraveno mam taky vse víceméně si myslim. Mas super váhu s dvojčátky to klobouk dolu. A jména zůstala stejná nic se nezměnilo?
No ja bych si uplne nejvíc přála kdyby mi jako zitra na kontrole rekl, ze to urcite bude dřív
a jsem si protivna sama sobě skrz oblečeni a přes pupek si nevidím nikam no hruuuza uz ![]()
Ahoj holky, tak už se konečně kluk ukázal, jsme moc šťastní protože jsme si kluka přáli
všechno je v pořádku ![]()