IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
28.5.25 19:18

@lapaletka holky jsem toho teda dost pořídila na vintedu musim rict nechtela jsem vyloženě za to nechávat tak hrozný peníze kdyz to je na chvíli. Jediná velká položka byl kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.5.25 20:22

@Lenka123981 @Buchtaa2
Ahoj holky, po dlouhé době jsem sem nahledla a moc vám přeji vaše stesticka… byla jsem s vama v obdobné době na podzim :srdce:
Přeji vám, ať vše dopadne dobře a deticky vám dělají samou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.5.25 20:26

@Wawulka ahojda, já už se v tom trochu tady upřímně ztrácím :,( ubec ted si nemůžu uvědomit, jak jsi na tom ty :think:.. každopádně moc dekuju a uz se těším až bude venku mala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.5.25 20:49

@Buchtaa2 já bohužel nijak… měla jsem obdobný termín s vama… nebo spis lehce po vás a bohužel to nedopadlo :(
Ale jsem moc rada za vás :srdce:
A chápu, ze to pak už muže být dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
28.5.25 20:50

@Wawulka jeee, děkujeme 🙏 ❤️ já už si taky moc nebyla nepamatuji jak jsi na tom ty? 🍀 Snad už taky s námi ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
28.5.25 20:51

@Wawulka ahaaaa, už to čtu.. To mě mrzí 😏 a v jakém stádiu jste momentálně? Snažíte se dál? 🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
28.5.25 20:52

Jinak holky mě už se to blíží. V neděli nástup do porodnice a v pondělí jdou kluci na svět císařem 🍀 ❤️ držte mi palce, začínám se už bát, jak je to na dosah 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.5.25 21:09

@Lenka123981 snažíme, ale po potratu jsem se dávala fyzicky dokupy další 2 měsíce, od té doby zkoušíme stále IUI a stále nic :(

Moc ti přeji, ať je v pondělí vše v pořádku ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
28.5.25 21:19

@Wawulka mockrát děkuji, ozvu se jak to bude možné. 🍀
Moc vám to přeji ať se brzy poštěstí ❤️ jednou si to štěstíčko sedne, uvidíš 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.25 22:31

@Buchtaa2 Ahojda, zrovna zítra ráno mám první ultrazvuk, tak se modlím aby vše bylo jak má 🙏 docela jsem z toho nervózní. Dneska jsem 6+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.5.25 23:08

@Wawulka moc mě to mrzí a přeju tobě i všem snazilkam aby to vyšlo a netrápily se dlouho, ze to nejde :srdce: a tak v jaké fázi jste ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.5.25 23:08

@Iustitia omnibus myslim na tebe :andel: :andel: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.5.25 23:10

@Lenka123981 Leni jsme v tom spolu od začátku a podívej jak to uteklo :srdce: moc na tebe myslím snad každý den užívejte si poslední dny sami, protoze pak to bude jízda :dance: hlavně ať jste všichni tři v pořádku a určitě jak to půjde ozvi se :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
29.5.25 07:33

@Buchtaa2 strašně to uteklo, pamatuji když jsme tady házely naše testy 🤭
Poslední dny jsou pro mě strašně zvláštní, neumím si to vůbec představit, že už nebudeme nikdy sami. Strašně mě to všechno dojímá. Jediné co si ale přeji, ať jsou kluci v pořádku a zdraví. Samozřejmě i já 🙏 🍀 😊
Ozvu se jak ti půjde, ty už to máš taky za pár 🥹 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.5.25 07:41

@Lenka123981 jooo je to masakr :D ač už jedno doma dáme, ale jak budou mit velky, věkový rozdíl tak si to neumím ubec představit zas včera jsem jeste chystala poslední postýlku v obýváku a rikam si, ze to snad neni ani možný, ze v ni zas bude ležet malej uzlíček štěstí 🍀. Nic vic si nepřeju nez aby vše bylo bez komplikací a “rychle “ a hlavně at ja a i mala jsme v pořádku. V pondělí na tebe budu myslet urcite mám rano registraci v porodnici, tak jsem taky zvědavá co se dozvím jestli se uz něco nechystá, protoze si občas přijdu, ze dole nosim kameny :mrgreen: ubec bych se nezlobila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí