Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka ano, jeste vcera a ted zkusim az v sobotu ![]()
Je to vlastne hrozne zvlastni, nemam z toho vubec radost, jen takovou zvlastni uzkost.
Pri prvnim testu jsem brecela stestim, ted je mi to vlastne jedno, vubec nemam zadnou pozitivni emoci. Jen strach, ze to skonci zase potratem..
@Veronique31 píše: Více
Jak to s tebou vypadá? ![]()
Tt vypadal hodně nadějně
![]()
Já jsem dnes 3D po KET a už se nemůžu dočkat testování ![]()
Jinak s tím strachem to znám… po těch ztrátách to prozivam úplně stejně
A i když vím, ze je to přirozené, tak mi to je vlastně líto …
@Wawulka u nas tentokrat biochemko..
Držim palce ať to vyjde alespoň tobě❤️
Ježiš to mě mrzí
![]()
A to to u tebe nevypadalo na nějakého mikroducha… ![]()
Mám už těch biochemek plný zuby! ![]()
Bylo by zlatý, kdyby se na tt neukázalo jednoduše nic ![]()
Jinak děkuji
doufám, že já biochemko konečně „překonám“ a bude úspěšné těhotenství
![]()
@Wawulka taky to moc nechápu, hodnoty z krve absolutně minimální a přitom test to rozpoznal.. jdu pro jistotu na krev jeste v patek, ale je to spis jen pro ujisteni..
Bylo to biochemko … opět
![]()
Ale dnes odpoledne jsem byla na dalším KETu… tak snad tentokrat
![]()
A copak Ty? ![]()
@Wawulka
To biochemko je fakt totalni hnus, ale aspon nemusime pak resit nejakou revizi apod..tak ted to urcite vyjde!
my jsmeto uz vzdali. Posledni 3 roky byly nejhorsi v mym zivote. Totalne jsem se rozsypala zdravotne. V lednu me ceka dalsi operace. Uz nemuzeme. Uplne jsme prestali normalne zit, protoze porad jen na neco cekame.. Zacinalo nam to nabouravat manzelstvi. Ted se nam vlastne hrozne ulevilo. Zacali jsme zase normalne fungovat. Asi to tak proste ma byt. Deti bohuzel nemuze mit kazdy..
To mě moc mrzí… ze se to takhle na vás podepsalo ![]()
Tak snad tahle přirozená cesta pro vás bude lepší? Nestresovat se, nic neřešit a pak se třeba stane i zázrak ![]()
A ano - jak říkáš - asi děti nemůže mít každý… taky s tou myšlenkou v sobě pracuji ![]()
@Veronique31 Ahoj Veru, to me moc mrzi, nadeje ale umira posledni a zazraky se deji. Hlavne, ale aby jsi byla zdravotne v poradku ty a aby jste to s manzelem spolu vzladli.
![]()
@lapaletka zvladneme, je moje absolutni podpora a opora. Děkuji❤️
Holky @Wawulka i @Veronique31 moc držím palce. Dokud je naděje, a jste vy, máte ještě všechno co potřebujete ❤️
@lapaletka uz je to náročnější ale zatim porad dobry, ale uz se na maleho tesim. Jen neni stale otočeny. Co u vas? 😊
Ahoj holky, hlásím, ze u nás to snad je konečně na dobré cestě ![]()
Biochemko konečně překonáno!
Snad to půjde hezky, pěkně i dal ![]()
@Wawulka Jee super mam radost a držím palce dál do ultrazvuku
gratulovat budu až pak. Moc hezky test ![]()
@lapaletka jste v pořádku?