IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
6.9.25 15:03

@Hvezdicka727 moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.9.25 14:22

@Hvezdicka727 Ahooj hvezdicko, tak co jak se mate?
Kdy mas vlastne termin? Vim jen, ze to melo byt v zari.
Ja az v rijnu, ale strasne se tesim, az bude po…

Doufam, ze je vsechno v pohode :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.9.25 20:20

@lapaletka Jee to mám radost :) nene já mám pocit ze jsme dost podobne termin mam 12.10 jen to vypadalo dlouho na sekci na konci září ale nakonec mne nechají. Ale konec uz bych taky brala uz je to náročný. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.9.25 10:04

@Hvezdicka727 ahaaaa, tak to jsem popletla, to jsme opravdu skoro stejne. Ja mam termin 15. :) A jinak je vsechno v poradku? Mas uz vsechno nachystany? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.9.25 10:18

@lapaletka nachystaný jo, jen plenky musím koupit ale to jde vždycky, všude. A co ty? Jak se cítíš? Js minuly týden mela pocit ze se rozpadnu a uz ho nemam, tak nevim, ale uz bych mozna ten konec brala 😅 Doufam ze budeme mit jeste hezky pocasi na kocarkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.9.25 08:16

Ahoj holky :) tak my se vám jdeme ukázat, 19.9 v 9:29 a 9:30 přišly na svět, Eliška a Nela :srdce: no řeknu vám upřímně, je to boj po všech stránkách se dvěma, čekala jsem to těžké ale ne až takhle :nevim: včera nás pustili z porodnice, tak o víkendu jsme doma s chlapem, ale jak to budu dělat až tady budu sama to fakt netuším, masakr.. no bude to jízda. Ale jsou to zlatíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
27.9.25 10:21

@Isana30 jeee gratuluji ke krásným holčičkam. To tak uteklo, pamatuju jak jsi tady psala že čekáš taky dvojčata. Našim klukům už budou 4 měsíce příští týden. A ano potvrzuji, je to nářez. První měsíce byly strašně těžké, mám to úplně v mlze, nic si z toho nepamatuju. Teď se to trochu lepší ale mám dost častou pomoc od mojí mamky, když není chlap doma.
Hodně zdraví přeji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.9.25 21:44

@Isana30 takee moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.9.25 12:43

@Lenka123981 ahooj 😊 jak rostete, jste zdraví, všechno v pohodě?
No jako nářez je slabé slovo, já se děsím co bude až muž odejde do práce, teď jsme na to dva, ale když budu sama tak se asi odstřelím.. sice jsou hodné, ale i tak, mám jen jedny ruce.. snažím se je moc nenosit, neuspávat v ruce, protože pak mi bude líto, že jedna brečí a druhá se nosí.. v porodnici jsem si prošla solidní laktační krizí, takže jsem se rozhodla nekojit, holky nepily a neprospívaly, kdybych měla jedno, tak to ještě nějak vydržím, ale tohle nešlo, za pět dnů jsem spala asi dvě hodiny, šílenost.. nakojit, dokrmit, přebalit, odsávat a za chvilku znova a dvojmo.. to není na lidské síly.. teď dostanou flašku a bude klid, sice se s nima asi nikam moc nepohnu, ale stejně zatím nemůžou, a když už je podzim a venku hnusně, tak mě to asi nějak štvát nebude no.. doufam, že toho prvního půl roku nějak všichni přežijeme, pro jistotu jsem si nechala namíchat Bachovky 😄 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
28.9.25 15:10

@Isana30 ahooooj, Joo jsme zdraví, rosteme, kluci mají kolem 6 kil, už mame za sebou očkování, prdiky, reflux, momentálně moucnivku 😁 🙏
Taky nekojim. Resp laktaci udrzuju ze jim dám dvakrát za den ode mě cucnout, a vecer odsaju, tím koncim. Kojit dvojčata pro mě bylo nemožné. Jak píšeš, měli málo, neustále kojit oba naraz bylo těžký, než jsem si je dala na polštář oba, oba hlídat ať se dobře prisají, pak zase sundat. Pak dokrm a odsávat. No a mohla jsem znovu začít. Jo za pomocí to slo, sama pak už ne. Takže mají oba UM a myslím že jsou spoko. Já měla taky slušnou depku z toho kojení, a pořád kvůli tomu brečela. Pak jsem se nějak dala dokupy a spokojená matka, spokojene děti. 🙏
My uspávali na balóně, hlavě toho jednoho. Peklo. I hodinu. Pak se to zlomilo a balón už nic, položíme do postýlky a spí, občas jeste vytáhneme pochovat. Ale tohle jen na noční spánek. Přes den usnou jedině v hojdavaku, jsou už bohužel tak naučení. Koupila jsem ho z toho důvodu že jsem nevěděla jak je uspim když budu doma sama. A vyšlo to, kluci ho miluji a mě to zachránilo život 😁 jak budou spát potom už neřeším, co bude to bude. Hold si zvyknou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
28.9.25 15:12

@Isana30 jinak prostě občas ten jeden brečí a musí počkat.. To je úděl dvojčat. Není to jak s jedním, vše naplno. Je to prostě jeden velký závod. Hlavně přežít 🙏 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.9.25 17:17

@Isana30 Jee moc gratuluju, hlavne at jste zdravi a v poradku, at uz s kojenim nebo bez, hlavne at je vsechno fajn! :) :srdce:
Ja jsem si dvojcatka moc prala, ale verim, ze musi byt straaasne narocne i vubec ‚odnosit‘ dve miminka.

@Hvezdicka727 Ja se moc tesim, az bude po. Pocit, ze se rozletim mam snad porad. Prijde mi, ze tam nema vubec misto :nevim: :lol: A ja uz taky nic nekupuju, az pak podle situace.
A kocarkovani - to doufam taky, ale ja podzim miluju, takze i kdyz by bylo pochmurno, ale bez deste, tak to beru vsemi deseti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.10.25 12:07

@Hvezdicka727 ahooj hvezdicko, tak coo?
My uz jsme na svete :srdce: Maly se narodil 5.10. a vsechno bylo v poradku. A je to milousek :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.10.25 13:06

Ahoj holky, moc vám gratuluji k vysněným dětičkám :srdce: Nás po roce snažení čeká příští týden první iui. Na kolikátý pokus vám vyšlo štěstíčko? :lol: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.10.25 14:27

@lapaletka ahojky nás malej přišel na svět 8.10 a měli jsme překotný porod tskze za půl hodky venku, trosku se nám nalokal plodovky tak jsme sledovány kvuli tomu na kardiu. Jsk se mate?

Orchidejka13 u nás 2iui nevysli a 1 IVF ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital