Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka123981 cauky, tak jak se vám daří? Ja mela včera posledni kontrolu u dr a v pondělí už mam v porodnici druhou návštěvu. Říkali mi jak to bude dřív od 36, tak zatím se nic neděje jsem 38 a přijdu si jako 🐳 nic se neděje nic necítím
, takže jsem zvědavá kdy konečně to přijde.
@Buchtaa2 ahojky. Jsem od neděle doma. Respektive byla jsem. Dnes mě odvezla rychlá zase zpátky.. Bolelo mě strašně břicho, mám dělohu plnou sraženin a ty úplně dobře neodchazi.
V podstatě se vše od porodu se.re ![]()
S klukama je doma chlap, je úžasnej jak to zvládá sám. Je to pro dva dost těžký, natož pro jednoho. Ale kluci jsou miláčci naší ❤️
Držím palce abys to měla rychle za sebou 🍀
@Lenka123981 achjo, tak to me moc mrzi, přeju at jsi zase brzo doma a muzes si kluky užívat
a do kdy budeš muset byt v nemocnici?
@Hvezdicka727 Ahooj)
2.screening dopadl doufam dobre, vzali mi krev na nejake infekce, pry pro jistotu, tak doufam, ze mi nikdo nebude tento tyden volat a vsechno bude dobry)
A co ty? Vsechno v poradku? ![]()
@Lenka123981 Leni, tak to me moc mrzi, preji hodne sily, aby jsi byla co nejdrive fit. Hospitalizovali te na kapacky, nebo ti delali i nejaky zakrok? Drzim moc pesti.
@lapaletka
je tak super a vse ok? Noo ja se trochu obavam preekalampsie boli mne podzebri, mam otoky uvidim co tlak, odpo budu volat na gyndu, kontrolu mam pristi tyden.
@Lenka123981 Jee :/ moc rezim palce at si v poradku a brzy si budes kluky uzivat.
@Buchtaa2 a co ty? Jak si na tom s malou?
A ostatni? ![]()
@Hvezdicka727 ja stále čekám a nic mám presne týden do termínu nohy otekle jako konve prsty to samé i me brní dost, takze odpočítávám každy den a mozna už i hodiny kdy bude konec
jinak v pondělí jdu na hamilton čípek 0,5cm a co u tebe?
@Hvezdicka727 @Buchtaa2 ahoj holky, děkuji za optání, už jsem doma z nemocnice. Dobiram ještě antibiotika, a dávám se dokupy. S dvěma je to těžký, ale krásný, moc je miluju a pomáhají mi se z toho dostat. Nakonec jsem na zákrok nemusela takže aspon nějaké plus. Snad mám vybrano už, a bude jen dobře. 😊 Snad se taky máte fajn❤️
@Hvezdicka727 Byla jsem na screenu pred 14 dny a byl tam nejaky pry hodne peclivy doktor a videl nekde nejake 3mm a proto mi brali krev na ty infekce a kdyby bylo neco spatne, tak mi meli do 1-2 tydne volat. A nikdo nevolal, tak klepu a verim, ze je teda vsechno v poradku. Ale pro jistotu me objednal v 28tydnu na jeste jednu kontrolu.
Ty jsi volala na tu gyndu? Doufam, ze bude vsechno v poradku!
Dej vedet, jak jsi dopadla na kontrole
A otoky na nohou nebo i ruce? Mne nohy strasne bolely, skoro jsem nic neusla. Doktorka mi napsala detralex a magnosolv a je to malinko lepsi ![]()
@Lenka123981 Tak to rada slysim, verim, ze uz sis vsechno vybrala a ted uz jen same radosti ![]()
@Lenka123981 cauky tak včera v 10:27 přišla na svět Dorotka 3190g 48 cm byla to rychlá jízda za dvě hodky byla na světě
vše je v pořádku ![]()
Cauky, tak my dnes dostali zelenou na druhy pokus KET, pristi tyden jdeme na to🙏🏻
@Wawulka, co je u vas noveho?😊
@Veronique31 píše: Více
Ahojky, děkuji za optání ![]()
My najeli na IVF - minulý cyklus nevydařený ET a dnes jdu na kontrolu do CARu a snad budeme na tento cyklus plánovat 1.KET ![]()
Tobě do něj přeji moc štěstí! ![]()
Máš k němu nějaké přidané léky? Na ředění krve nebo Prednison?
A KET děláte v nativu, nebo ti brzdí ovulaci?
Teprve se v KETu rozkoukávám
![]()