Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Buchtaa2 tak uvidíš, třeba se tam už něco chystá 😁 věřím ti, že už bys i chtěla. Já bych se asi zbláznila kdybych šla až později jak v to pondělí. To břicho je už děsně těžký, vstát a otočit se v posteli je peklo. A ty jejich pohyby v břiše, to je něco neskutečného 😬 🤣
@Buchtaa2 píše: Více
Nu, my se pořád točili v IUI… teď jsem necelý týden po posledním a v příštím cyklu už jdeme do IVF ![]()
Tak snad aspoň to bude pro nás ta cesta
@Wawulka tak nás tady informuj, jak dopadlo IUI. Moc bych ti to přála.
Pokud nedopadne, určitě IVF vyjde. Držím palce, jsi statečná 🍀 ❤️
Ahojda holky, tak dneska první ultrazvuk, je to zatím malinkatý mini embryjko, ale je tam kde má být
tak mám moc radost. Na srdíčko je prý ještě brzy, tak jdu za dva týdny, kdy už je to jistota, že bude ![]()
@Wawulka moc drzim palce, ja sla na iui 2× a byly to vyhozené penize. Ivf vyslo hned. Moc drzim palce
@Lenka vsechno bude v poradku Leni ❤️🩹 drzim palce, dej vedet jak budes moc. Urcite vse dobre dopadne.
@lapaletka a @Buchtaa2 holky ja toho hodne podedila jsem asi posledni co nema deti, ruzovy jsem dala pryc i naky hracky protoze mam jeste hrack slibene takze co se obleceni tyce do pul roku jsem ok. Novych kousku mam par jen tak pro radost co jsem sla kolem obchodu obcas, ale moc toho neni, a co koupila moje mamka no trebaa
takze jsem ve fazi spis veci krome obleceni co je potreba. Vcera vsechno v poradku, uz ukazal i pindu, je tam krevni testy se nepletly 😊 🫶🏻 takze za nas vsechno tak jak ma byt, ma 400g chlapecek tak ted jeste přečkat leto 😀
@Wawulka zrovna vcera jsem na tebe myslela❤️ nas ceka druhy ket ted v cervnu nebo az v cervenci. Jeste uvidime jak se to stihne, vstupuje nam do toho dovolena. Byla jsem na imunologii, nasadili nejakou lecbu tak verim, ze tentokrat to vyjde!😊
@Veronique31 píše: Více
Ty jsi hodna
![]()
Tak budu moc držet palce, aby to tentokrat vyšlo!
![]()
@Lenka123981 Ahojda, tak doufám a věřím, že jste všichni tři v pořádku a vše proběhlo v pořádku a už se jen kocháš
me dneska v porodnici řekli, ze si mysli tak tyden a půjde taky ven. Takze od víkendu zahajuji teplé koupele červené víno a sex
sranda ![]()
Ríša, cca 2400 g, Viktor 2500 g. Jsou zdraví, a nejkrásnější na světě. Přišli dnes kolem 10 hodiny císařem. Jsou úžasní, moc je milujeme????
@Lenka123981 moc gratuluju :smiling_face_with3_hearts: hlavne zdravi vsem :smiling_face_with3_hearts:
@Lenka123981 Lenii, obrovska gratulace! Hlavne, at jste vsichni v poradku a dari se vam ![]()