Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wawulka v nativu, minule se to uspesne chytlo, tak to ted nechteji menit. Dnes sem pichala ovitrelle, od zitra zacinam brat besins a duphaston.
Jak jsi zvladla stimulaci a kolik mate embryi?:)
@Veronique31 píše: Více
Tak budu držet palce! ![]()
Mně bude teď taky čekat v nativu - uvidíme za týden na kontrole ![]()
Jinak stimulace byla celkem v pohodě… jen to břicho bylo jako balón a váha taky trošku stoupla… a malinko jsem se teda zberchávala po OPU - měla jsem 30 folikulů ![]()
Jinak na konci nám zůstalo 5 embryjek - 2 se tedy nepodařilo geneticky otestovat - ale i ty jsme na doporučení embryologa dali zamrazit… 1 šlo na ET, takže teď jich v mrazáčku máme ještě 4 ![]()
@Hvezdicka727 ahooj:)) jak to s tebou vypada? Uz jsi byla na testu na cukrovku?
Doufam, ze se dari a vsechno je v poradku ![]()
@Wawulka to jste si nechavali testovat dobrovolne nebo jste dostali doporuceni?
Ahojky na cukrovce jsem byla a nemam ji
juhuu asi prvni vec co nemam
ale uz jsem mela inzazitek z pohotovosti kvuli te preekalampsii, ale zatim vse v poradku, malej roste
mame za s sebou 3D a 4D
A tak nejak si rikam, ze az zacne hezky, asi zacnu pomalu uklizet pokojik a prat. Co ty? Vy? Cukr a tak?
@Hvezdicka727 Jee no tak super ![]()
Ja mam cukrovku tady za sebou a taky vsechno v poradku)
Jejda, no tak hlavne ze je malicky v poradku a vsechno bezi jak ma.
Kocarek uz mas koupeny? My pojedeme asi po vikend konecne neco vybrat. Spoustu veci mam pujcenych od kamaradek, tak je fajn, ze nemusime vsechno porizovat nove.
@lapaletka Jee tak super, te cukrovky jsem se hodne bala, a uz si doma nebo chodis do prace?
ja toho spoustu dostala, kolem nas uz ma vetsina lidi dostatecny pocet deti tak si to mam nechat
Jojo kocarek mame i se sedackou uz v obchode, fox 5 jsme vzali od bugaboo kdyz jsme usetrili za jine veci tak jsme si doprali, a nechala jsem usit i barevny strisky, nebo ty jeste nemam ale maji do zari byt hotove 😊 mas predstavu jsky bys chtela kocarek?
@Hvezdicka727 Jee no bozi!
Porad jeste pracuju, na materskou pujdu v zari, uz se moc tesim ![]()
My jsme koupili Joolz. Maji ho kamosky a jsou s nim spoko. Ale divali jsme se i na to Bugacko, to chtel manzel. V obchode nam ho pani moc chvalila, tak budete urco spokojeni
a ta vymena strisek je skvela, to se mi na tom moc libi. Kazdy tyden jiny kocar ![]()
@lapaletka
Jee to to uz taky utece
joolz je asi dobry na ten jsme nekoukali teda vubec ja proste byla zamilovana do toho bgb Mit moznost barevných strisek a libil se nam nejvic 😅 kazdej tyden asi ne ale tak bude to hezky
a mate ho v prodejne ten kocarek?
a ostatni veci uz mas nebo jsk si na tom?
@Hvezdicka727 Mame si ho vyzvednout pristi tyden, chtela jsem si ho vzit a necham ho u nasich. Zrovna jsem rikala, ze i mrknu na fusak atd. Premyslim nad cottonmoose asi. Doporucovala mi kamoska cybex, voksi nebo leokid a me se asi nejvic libi ten cottonmoose. Ty budes kupovat jaky?
A jinak jsme spoustu veci dostali/pujcili si, takze asi zatim neplanuju kupovat nic dalsiho.
A ty? ![]()
@Veronique31 píše: Více
Dostali jsme doporučení… především kvůli věku… šle asi bych ho chtěla i tak ![]()
Tak holky my jedeme druhé kolo. 7 den po KET, 14 dní po Ovitrelle. Tak teď další doufání a čekání 🙏🏻
@lapaletka Ahojky na mam fusak po kamaradce, mrknu pak doma co je to za znacku, vecer. Vubec nevim. Alw kupovat budeme urcite chuvicky, bydlime v dome a novou podložku na monitor dechu. Jinak mame asi vse krome nejake kosmetiky, plen a poporodnicj veci… Jee my ho nechavame v obchode, dokud to jde ![]()
@Veronique31 drzim moc palce, verim ze to bude dobre ![]()
@Veronique31 mocmoc drzim pesti, at to klapne. Delala sis dalsi testy? ![]()