Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katerina9615 tak gratulujuu :smiling_face_with3_hearts: koukam jsme spis pindí skupinka tady 😁
Tak holky, minulý týden 14DPO HCG 65 jednotek, zítra mám další výsledek. Ale z nervozity jsem si koupila i Clearblue a ten dneska takto, tak snad to je na dobré cestě ![]()
@Iustitia omnibus jezis, tak krásný
to mam radost, tak tfuj tfuj ![]()
@Buchtaa2 Děkuju moc, i krev potvrdila dneska slibný vývoj, minulý týden HCG 65, dneska 1200, takže už jen aby ultrazvuk byl úplně v pořádku ![]()
@Iustitia omnibus no super a to jdes jeste do sanusu nebo uz k bestvinovi?
![]()
@Buchtaa2 Ještě do Sanusu, tak nevím kdy mě pak předají dal
asi až bude potvrzené srdíčko
ale nevím zatím jak to plánují se mnou
každopádně jsou to nervy no, aby bylo vše ok ![]()
@Iustitia omnibus tak to dek vedet budu na tebe myslet
to uz se asi nepotkáme
ja mam 10.cervna poslední kontrolu v Hk a pak uz porodnice ![]()
@Buchtaa2 ahojky tak 2.6 plánovaný císař 37+6tt.🙏 😁 kluci dnes oba kolem 2100g. Jeden má nějaký vyšší průtok pupečníkem. Drž palce 🙏 🍀 😁
@Lenka123981 ahojda no neblázni
tak to je masakr no jasny myslim na tebe at je vše v pořádku a jak to půjde určitě napiš
![]()
@Lenka123981 ty jo kdyz jsme si psaly na první screening a ted mame před porodem to je masakr hrozny.. hlavne at je vše v pořádku ja jdu akorát 2.na registraci na porodnice
tak na tebe budu myslet ![]()
@Buchtaa2 no přesně a uteklo to, ani nevím jak 😱 ještě mi po tom těhotenství bude smutno 😁
Joo vidíš to, tak to si na mě vzpomeneš jak půjdeš na registraci, že už to mám za sebou 😁 🙏
@Lenka123981 ja se teda tesim az to břicho a ty kila budou zas trochu v normě
no to teda budu závidět, ale doufám, ze te budu brzo nasledovat ![]()
@Lenka123981 držím moc palce a myslím na tebe ✊🏻 🍀 mi včera bliklo v aplikaci 20tt, taky čumím kam to uteklo, polovina fuč 🫣 v pondělí jdu na velký screening, tak doufám, že už se něco taky dozvíme ![]()