IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
15.4.25 14:59

@Lenka123981 jasny to chápu… jo mame kluku, ale uz velkého je ve druhý třídě. Ja jsem i hrozne zvědavá jak bude vypadat syn je po me hnedoocko a manžel ma modrý, tak jestli bude po něm nebo ne, tak uz se i na tohle těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
15.4.25 15:04

@Buchtaa2 jj na to jsem taky zvědavá 😁 my jsme oba modrooci, já mám vlasů na rozdávání už od miminka a můj chlap je bez vlasů už od 30ti. Tak se vsázíme, kolik budou mít kluci vlasů 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
17.4.25 14:27

@Hvezdicka727 caukyy, tak co vysledky, neposlali je dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
17.4.25 17:34

@lapaletka Joo odpo ted volali ze cekame zdravého chlapečka ❤️

Holky to je az na buchtu samej pindour 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.4.25 17:36

@Hvezdicka727 Jezis mám obří radost, ze je vše v pořádku :srdce: :srdce: :kytka: no koukám na to :mrgreen: :mrgreen: to by měla naše pěkný harém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
17.4.25 18:57

@Buchtaa2 dekuju :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: ❤️ to teda jo, aby meli kluci z ceho vybirat vubec 😅 a nezustali nam doma pak😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
17.4.25 20:44

@Hvezdicka727 Jeeeeee, tak to je bozi zprava!! Moooooc velka gratulace, mam velkou radost :srdce: :srdce:
haha, to je pravda, sami chlapi 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.4.25 23:02

@lapaletka dekuju :smiling_face_with3_hearts: konecne mi spadl kamen ze srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.4.25 12:20

Cauky holky, mam dotazek. Kdy jste o mimi rekly v praci?
A v kolikatem tt to na vas bylo znat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.4.25 07:01

@lapaletka ja to rekla po 1. screeningu a ted v 17 tt bricho porad nemam.. jen lehce nafoukle takze sem to klidne mohla jeste tajit ale neprislo mi to fer 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.4.25 07:43

@lapaletka zaleží asi taky jaký vztah máš na pracovišti a s kým. Ja třeba naší ředitelce ve škole, protože mame super vztah, tak to vedela hned jinak jsem to tajila a nerikala pockala jsem az kdyz se nekdo zeptá, ze uz to bylo poznat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.4.25 08:07

@lapaletka u mne to taky vedela vedouci hned a z hlediska IVF a PN a taky protoze jsem volala ze uz se vracet nebudu, ted mam par klientu s kterymi se pujdu jen rozloucit v dobe vychazek. Jinak brisko obcas mi prijde ze mam obcas ne. Ale mozna vyrostlo i tou stimulací. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.4.25 11:07

@Lenka123981
Ahoj :mavam: já to tady úplně zazdila. Upřímně, vůbec si to těhotenství neužívám, právě naopak. Trpím jak kůň na záda a teď mi přijde, že je to ještě větší vopruz, nemůžu si ani vzít nic od bolesti než paralen který mi nezabírá, doktoři mi všichni řeknou, že mi nemají jak pomoct, no ubíjí mě to hrozně. Po psychické stránce jsem taky vycucaná, už jenom si říkám, jak zvládnu fungovat kolem dvou mimin v takovém stavu, kde kdo kolem má narážky typu “dvojčata, no tak to hodně štěstí, to bude na mašli” a podobně :( včera například sestra u neurologa “vy čekáte dvojčata? Tak to vám přeji upřímnou soustrast”.. myslela jsem, že jí vyloženě kopnu do řiti. Pořád mám v hlavě co bude, jak budu kojit dva najednou, s chlapem nemáme moc soudržné názory, on si to představuje že je všechno automaticky a pohoda, no jako fakt jsem si to představovala jinak :,( :nevim: jinak 1. screening byl negativní, jsem aktuálně od zítra 17tt, na druhý jdu 26.5, teď v pátek mám kontrolu u svého doktora.. pravděpodobně tam je holka a kluk, tak mi to aspoň řekl naposled, ale nebyl si 100% jistý.. břicho už schovat fakt nejde, kolikrát poslouchám narážky “no a počkej jak budeš ještě vypadat než se narodí”.. se*ou mě fakt všichni kolem.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.5.25 21:21

@Isana30 Ahoooj, no tak tyhle kecy debi*lni vubec neber vazne; to je na rozdavani facek opravdu. Myslim, ze kazda znas potrebuje spise podporit a ne poslouchat takove hloupe pripominky.
Mne zacala hrozne brnet noha, je to neprijemny, ale zatim se to da vydrzet. Nejake teh. masaze na uvolneni zad jsi nezkousela? Mozna da nejaky tip Lenka😊
Jakoby uplne taky nevim, kde se vzala ta hlaska ‚tehotenstvi je nejhezci obdobi v zivote zeny‘, ale porad si rikam, ze nejdulezitejsi je, aby malicke bylo ok a zbytek (sebe😂) vyresim pak.
Jinak jsem taky 16tt a verim, ze nevolnosti brzy prejdou; vsichni to aspon rikaji.😃
Drzim pesti, at je brzy lepe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.5.25 12:50

Ahoj holky,
já si to teda taky zatim moc neužívám, sice břicho roste velmi pomalu, zato nevolnosti mám pořád sice ne každý den, ale občas se furt objeví. Nevim proč, ale těšim se až to bude zamnou a prcek bude s náma (furt nevíme pohlaví) 🫣 😆

Isano, zkus se radovat ze dvou zdravých dětí a hoď kecy za hlavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital