Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka123981 Jee, to je hezká zpráva
jsem opravdu zvědavá ![]()
A tobě před iui na ultrazvuku byly vidět folikuly vice domimantnich? ![]()
@Orchidejka13 brala jsem na dozrání folikulu Clostilbegyt a byly tam před IUI dva. Jeden menší druhy větší. No a chytly se oba 🤣 a tak už tady mám skoro 5ti měsíční kluky, ❤️
Držím palce 🙏
@Lenka123981 tak já jsem bez léků, uvidím co mi řekne v pondělí na ultrazvuku doktorka. Ať dělají klucí samou radost😍 dvojitou radost
Děkuji!
@Veronique31 píše: Více
Nu, já zatím dobré ![]()
Končím 1.trimestr a dneska poslední kontrola před screeningem - no a zase mám z toho nervy ![]()
@Orchidejka13 píše: Více
Nám vyšlo hned 1.IUI - bohužel z toho bylo ZT
Pak jsme zkoušeli další 3 IUI a vždy jen biochemické…
Vyšlo nám až IVF na 3.transfer
![]()
@Wawulka Ahoj, tak hlavně, že už vám to vyšlo a přeji ať je nadále vše v pořádku! ![]()
My to začali řešit po roce, nechci ztrácet čas
obdivuji holky, co se přirozeně snaží několik let. ![]()
@Orchidejka13 píše: Více
Taky jsme to začali řešit po roce - nechtěla jsem už ztrácet čas (nejsem ani nejmladší)
Přeji hodně štěstí, ať se brzy zadari ![]()
@Buchtaa2 ahojky, je to zápřah co si budeme povídat. Ale kluci jsou miláčci, jsou zdraví, a to je hlavní. Začali jsme už příkrmy, máme za sebou očkování, moučnivku, zarostlý nehet, atd 🤣
A jak u vás? Vše ok?
@Lenka123981 tak v jednom kole vid … u nás teď už dobrý musim rict, ale na to jak jsem mela rychlý a v pohode porod, tak do třech měsíců mi to dávala pěkně sežrat dost brecela a skoro ubec nespala takze jsem byla na nervy
ted uz to je super vcera ji byly čtyři měsíce, tak uz se taky těším na příkrmy ( nekojím ) byl to taky boj uz ma taky po očkování uz ma i náušnice je to uz sranda ![]()
@Wawulka tyo to tak hrozně letííí. Moc gratuluju a přeju ať jde vše tak jak má ![]()
@Hvezdicka727 Jee moc gratuluju!
A jak se citis, vsechno dobry?
My docela ok, malej dela radost, je to laska. Nerikam, ze to neni narocny, je strasne moc, ale stoji to za to ![]()
@Orchidejka13 Caukyy, my meli 2 IUI neuspesne a pak nam to vyslo prirozene den pred tim, nez jsem se mela jit vyrizovat IVF. Tak moc drzim pesti, at se brzy zadari!
My to taky zacali intenzivne resit po roku a po 2 letech se nam zadarilo a mame male princatko, ktere je panem nasi domacnosti ![]()