IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
5.3.25 14:25

@katerina9615 Kaci, mne dneska doktorka napsala Xonveu na nevolnosti, tak se zkus zeptat :)

@Hvezdicka727 tak ja uz mam po kontrole a vsechno v poradku :srdce: Srdicko uz bije a pry uz vidi i pohyby. A podle utz jsem 7+3 :)
Doufam, ze u tebe je taky vsechno ok! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.3.25 18:38

@lapaletka tak super :)) u nas taky vse v poradku odpovídáme uz 8+1 😊 dalsi kontrolu zatim nevim, nedovolala jsem se na svoji gynekologii dnes jsem byla jeste v CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.3.25 09:55

Tak ja v noci ale zašpinila, tak jsem dost vydesena, mel to nekdo? V CAR me předali a stejne jsem tam volala pokud se to nebude opakovat tak pry ok a pokud jo udelaji dalsi UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.3.25 10:13

@Hvezdicka727 cetla jsem ze to stava casto, snad to nic nebude 🙏🏻 po ivf je pry riziko hematomu, to pak muze krvacet i hodne, co jsem cetla kolem toho 8-9tt

Tak hlavne klid, vsechno bude urcite v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.3.25 11:41

@kopre_tina535 dekujuu :) no ja po tech svych potratech uz nak nevim, ted uz jen ruzova ale udelal to podle mne ted trochu progesteron kterej se mi castecne vylučuje. A vcera vecer se mi blbe zaváděl tak kdo vi, mozna to bylo tim.

Jak se citis ty? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.3.25 12:10

@Hvezdicka727 To bude urcite v poradku! Ja cetla v ostatnich diskuzich taky, ze se tohle stava casto.
A kdy mas jit na dalsi kontrolu? Dneska uz dobry?
Jinak holky, doktorka mi dala tu Xonveu na nevolnosti a musim rict (a zaklepat) ze je to super. Je mi mnohem lepe,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.3.25 07:54

@kopre_tina535 ahoj, tak jak ti utíká čekání na výsledek? Jak si na tom? 😊
Vím, že čekáme spolu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.3.25 08:16

@lapaletka Noo byla to jen ta noc trochu. Volala jsem hned k doktorce ale rekla ze se to muze stat. Objednali mne ted k OG az na 21.3. A screening na 10.4. Ale nevim uz je to dost pozde, takovy natesno mi to prijde tak uvidime. Blbe me je furt.

Citis se dobre?

@Misulka22 a Kopretinko dejte vedet holky :) drzim moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
8.3.25 08:25

Holky u nas asi nic :( jsem 7 den po ET a vzbudila jsem se s krvi i pres progesteron.. na testu sice maly duch dneska je, ale vypada to fakt na MS :(

Co u tebe @Mišulka22? Kdy budes zkouset test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.3.25 08:29

@kopre_tina535 kdy si mela ovitrell? Je te krve nejak hodne? Myslis ze uz neni sance? Je mi to moc lito..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.3.25 08:37

@kopre_tina535 a je to hodně? 🙄 Třeba to ještě není ztracené 🥺
Já zkoušela dnes také a duch tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
8.3.25 08:53

@Mišulka22 no uz je spis skoro carka nez duch, je krasne videt! :srdce: To urcite dopadne :dance:
Muj duch je videt jen u okna pomalu :)
Ovitrelle jsem mela 14 dni nazpet @Hvezdicka727 krve neni tolik ale je jasne cervena tak je to asi MS.. budu to jeste dneska sledovat jak se to rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.3.25 09:03

@kopre_tina535 děkuju 😊 zatím se teda raduju velmi opatrně a potichu, ale snad 🙏🏻
Budu na tebe dnes moc myslet a držet všechny palce co mám 🍀
Dej vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.3.25 09:09

@Mišulka22 drzim palce dal, vypada to dobre @kopre_tona535 tak ovi to nebude. Jasne cervena lepsi nez hneda nebo srazena, taky se to udajne muze stat takze pokud toho neni moc zkus byt v klidu a ja budu drzet palce jeste dal ❤️ ono mozna opravdu telo ma tech hormonu hodne a nevi co s tim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.3.25 09:10

Navic Misulka? Vy jste davali dve ne? Tak rozdil carky taky muze byt :) kdyby se chytly obe :) ale nevim. Myslim na Vas holky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí