IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
17.2.25 21:19
@Veronique31 píše: Více

Přesně! Proč přestávat! :mrgreen:
Já jdu zítra na krev na HCG … tak to bude pro mne první naděje 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.2.25 10:05

@Veronique31 tak to je super, hlavne, ze uz vis, ze je vsechno v poradku a muzete si oddechnout a pak pokracovat dal :srdce:

@Hvezdicka727 jasne dam!

@Wawulka Promin, nepamatuji si to, ale jdes ve ctvtek na kontrolu po hysterce, nebo na hysteroskopii? at je vse v poradku! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
18.2.25 11:07

@lapaletka Jdu na kontrolu po 14 dnech po hysteroskopii… tak už jsem celá natěšená… ikdyž se tedy bojím, co mi řeknou :roll: :cert:
A zítra budu vědět výsledek HCG, tak to mi dost napoví… modlím se, ať je to aspoň pod 10! :cert: :cert: :cert:
Jinak moc děkuji! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
18.2.25 19:25

Ahoj holky po delsi dobe :mavam: ja uz mam po MS, dneska jsem 7DC. Rozhodli jsme se jeden cyklus IUI vynechat, nejak se nam seslo hodne prace a neni cas dojizdet do CARu, tak za chvili zacnu delat ovu testy, zase si to po dlouhe dobe osvezim 😁
Gratuluju vsem pozitivnim testum :kytka:

• Citovat
  • Upravit
321
19.2.25 14:29

@Wawulka Vsechno bude urcite v poradku, akorat nejsou to spis vysledky nejake hystolky nebo tak neco? Mne rekli primo po hysteroskopii, jestli je vse ok. Kazdopadne dej vedet! :)))

@Hvezdicka727 tak mam po a vydapalo vsechno zatim ok) predepsala mi Duphaston (stejne jako progesteron), ale uplne jsem se zapomnela zeptat, jestli mam polykat nebo zavadet. Nemas to predepsane taky?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.2.25 14:43

Ahojky,

kdo byl na IUI za poslední dobu? Povedlo se? :) na jaký pokus? :think:
a má někdo zkušenosti i s dárcem IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.2.25 14:45

@lapaletka tak super, mam radost :srdce: :) kdy jdes znovu? Noo nemam ja mam progesteron a ten zavadim dolem ale neni to v pribalovem letaku? Vim ze ustogestan se muze oboji treba. Asi bych tam brnkla ☺️ mnee uz to prijde hrozne nekonecny to cekani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.2.25 14:46

@Elanna Ahojky ja byla na IuI s darcem 2× bez uspechu, pak jsem to vzdala. Jsem po IvF 1 pokus a cekam. Predtim jsem byla jiz 5× tehotna s manzelem, ale vzdy to koncilo bez srdecni akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 14:52

@Hvezdicka727 na dalsi kontrolu jdu za 14 dni. A souhlas, to cekani je nekonecny :lol: :pocitac: A ty budes v kolikatem tt v pondeli?
Uz jsem se docetla, ze je lepsi zavadet. Ten Duphaston obdoba progesteronu (utrougestanu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 14:53

@Elanna Cauky!)
my jsme byli 2× na IUI a taky neuspesne a podarilo se nam nakonec prirozene, kdyz jsem mela volat na 3 inseminaci. Ale neves hlavu, je tu spousta holek, kterym se to povedlo i na 1.pokus, tak preji plno uspechu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
19.2.25 14:54

@lapaletka Nene, výsledky hystologie budu mít až 3 týdny po výkonu, teď po 2 týdnech jdu na kontrolní ultrazvuk po hysteroskopii, zdali tam něco nezůstalo… ale jelikož už mám výsledky HCG z krve a je 3 - tak začínám být relativně klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 14:59

@Wawulka ahaaaa, jo takhle! tak to vypada ale dobre)) a citis se taky fajn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
19.2.25 15:13

@lapaletka Popravdě po tom včerejším výsledku z krve se cítím o dost lépe… konečně za posledních pár měsíců :)
A myslím, že by se snad mohla blížit i ovulace - ale to si nechám říct zítra na té kontrole… zdali tam je vidět folikul… no, už teď se modlím, aby tam byl! :lol: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.25 15:20

@Wawulka tak to je skvely))) a kolikaty DC by jsi mela byt? Delas i doma ovu testy?
Mne ovu nikdy podle appky co mam nevychazela, mela jsem rozdil i treba tyden.
Jednou jsem byla na IUI uz 9DC, coz mi prislo teda strasne brzy, ale ovu vyvolana injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.2.25 15:25

@lapaletka už bylo vidět :srdce:? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie