Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronique31 píše: Více
Přesně! Proč přestávat! ![]()
Já jdu zítra na krev na HCG … tak to bude pro mne první naděje 🙏
@Veronique31 tak to je super, hlavne, ze uz vis, ze je vsechno v poradku a muzete si oddechnout a pak pokracovat dal ![]()
@Hvezdicka727 jasne dam!
@Wawulka Promin, nepamatuji si to, ale jdes ve ctvtek na kontrolu po hysterce, nebo na hysteroskopii? at je vse v poradku! ![]()
@lapaletka Jdu na kontrolu po 14 dnech po hysteroskopii… tak už jsem celá natěšená… ikdyž se tedy bojím, co mi řeknou
![]()
A zítra budu vědět výsledek HCG, tak to mi dost napoví… modlím se, ať je to aspoň pod 10!
![]()
Jinak moc děkuji!
![]()
Ahoj holky po delsi dobe
ja uz mam po MS, dneska jsem 7DC. Rozhodli jsme se jeden cyklus IUI vynechat, nejak se nam seslo hodne prace a neni cas dojizdet do CARu, tak za chvili zacnu delat ovu testy, zase si to po dlouhe dobe osvezim 😁
Gratuluju vsem pozitivnim testum ![]()
@Wawulka Vsechno bude urcite v poradku, akorat nejsou to spis vysledky nejake hystolky nebo tak neco? Mne rekli primo po hysteroskopii, jestli je vse ok. Kazdopadne dej vedet! ![]()
@Hvezdicka727 tak mam po a vydapalo vsechno zatim ok) predepsala mi Duphaston (stejne jako progesteron), ale uplne jsem se zapomnela zeptat, jestli mam polykat nebo zavadet. Nemas to predepsane taky?)
Ahojky,
kdo byl na IUI za poslední dobu? Povedlo se?
na jaký pokus? ![]()
a má někdo zkušenosti i s dárcem IUI?
@lapaletka tak super, mam radost
kdy jdes znovu? Noo nemam ja mam progesteron a ten zavadim dolem ale neni to v pribalovem letaku? Vim ze ustogestan se muze oboji treba. Asi bych tam brnkla ☺️ mnee uz to prijde hrozne nekonecny to cekani.
@Elanna Ahojky ja byla na IuI s darcem 2× bez uspechu, pak jsem to vzdala. Jsem po IvF 1 pokus a cekam. Predtim jsem byla jiz 5× tehotna s manzelem, ale vzdy to koncilo bez srdecni akce.
@Hvezdicka727 na dalsi kontrolu jdu za 14 dni. A souhlas, to cekani je nekonecny
A ty budes v kolikatem tt v pondeli?
Uz jsem se docetla, ze je lepsi zavadet. Ten Duphaston obdoba progesteronu (utrougestanu).
@Elanna Cauky!)
my jsme byli 2× na IUI a taky neuspesne a podarilo se nam nakonec prirozene, kdyz jsem mela volat na 3 inseminaci. Ale neves hlavu, je tu spousta holek, kterym se to povedlo i na 1.pokus, tak preji plno uspechu
![]()
@lapaletka Nene, výsledky hystologie budu mít až 3 týdny po výkonu, teď po 2 týdnech jdu na kontrolní ultrazvuk po hysteroskopii, zdali tam něco nezůstalo… ale jelikož už mám výsledky HCG z krve a je 3 - tak začínám být relativně klidná ![]()
@Wawulka ahaaaa, jo takhle! tak to vypada ale dobre)) a citis se taky fajn?
@lapaletka Popravdě po tom včerejším výsledku z krve se cítím o dost lépe… konečně za posledních pár měsíců ![]()
A myslím, že by se snad mohla blížit i ovulace - ale to si nechám říct zítra na té kontrole… zdali tam je vidět folikul… no, už teď se modlím, aby tam byl!
![]()
@Wawulka tak to je skvely))) a kolikaty DC by jsi mela byt? Delas i doma ovu testy?
Mne ovu nikdy podle appky co mam nevychazela, mela jsem rozdil i treba tyden.
Jednou jsem byla na IUI uz 9DC, coz mi prislo teda strasne brzy, ale ovu vyvolana injekci.