Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka děkuji ❤️ tobě držím palce ať vše dobře dopadne, moc ti to přeji 🍀
@lapaletka píše: Více
Určitě bude všechno dobré! ![]()
Dej pak vědět! ![]()
Ahoj holky 👋🏻
Tak já jsem po kontrole u dr a ještě asi vstřebávám, co jsem se dozvěděla 😄 doktor koukal, říká “tady je vidět váček i mimčo, ale ještě nemá akci, měla byste být nějaký šestý týden podle tabulky, počkejte.. kolik bylo folikulů při stimulaci? Tady je totiž ještě jeden, ale v něm je to slabě vidět”.. tak se zděšením jsem se zmohla jenom na “to jako že čekám dvojčata?”.. podívala jsem se na přítele, ten málem zelený, doktor se na něj kouknul taky a říká “no, vypadá to tak, dejte si na to panáka”
no řeknu vám, i když jsem věděla, že ta pravděpodobnost tam je, tak tohle jsme nečekali ani jeden. Nicméně prý proto, že v tom druhém nic moc neviděl, tak si mě pozval zase za týden, že možná už budeme moudřejší
trošku se to ve mně mele, pocity radosti občas vystřídá strach a nervozita, nicméně počítám i s tím, že to nakonec může být prázdný váček a nic z toho nebude ![]()
@Isana30 ahoj, no tak gratuluji, to jsem zvedava na další kontrolu.
Já měla po stimulaci clostilbegytem dva folikuly a chytly se taky oba 😁
Na první kontrole jako u tebe. Jeden váček s plodem i srdeční akcí a druhý váček prázdný. Nedával tomu moc naději že se ukáže i ve druhém.
Tak jsem si prostě řekla že to tak je a že bude jedno, byla jsem vděčná. Na další kontrole za 3 týdny už oba váčky i s plody a srdíčky ❤️ ❤️
Teď jsem už ve 23tt, a čekáme chlapečky.
Byl to šok. První šok, že jsou dvě, pak smutek že vidí jen jedno. A pak zase šok, že teda obě. A teď bych to neměnila ani za nic. Je to a bude to náročný ale bude to krásný.
@Lenka123981 moc gratuluji, o tobě jsem tady četla myslím hned jak jsem tady vložila test
jako já budu vděčná za jakoukoliv možnost, hlavně ať je to zdravé, nicméně kam dáme další dvě děti když už doma máme tři to nějak nemůžeme vstřebat ani jeden 🫣
ale dva kluky bych brala, by aspoň trošku vyrovnali ten babinec doma ![]()
@Isana30 gratuluji a drzim palce dal ❤️ moje kamaradka kdyz cekala po 1 diteti 2ky rikala jestli 3,4 nebo 5 deti to uz se ztrati 😅
@Isana30 ahoooj gratulujuu! Dej nam potom vedet, jak to dopadlo, drzim pesti at podle ocekavani😊 😊
Tak ja byla ve ctvrtek na kontrole po revizi a konecne se povedlo a jsem cista. Ja jsem se ji tam zase rozbrecela 😀 a ona “ pockejte, vsak rikam ze je vsechno v poradku” tak jsem rikala ze vim, ze rvu protoze se mi po mesici konecne ulevilo. Davame ted pauzu, dalsi trasnfer tak cerven. Musim se dat trochu dohromady ![]()
@lapaletka a ty dej vedet ve stredu
ja mam pocit ze se snad nedockam.
@Veronique31 Jee aspon naka pozitivni zprava
a chapu, dej si cas, jak potrebujes a moc drzim palce i v budoucnu 😊
@Veronique31 jeeeezis, to je super zprava!!!
![]()
Mne čeká kontrola ve čtvrtek… tak snad se budu po tobě opičit
![]()
@Isana30 haha takže byl můj odhad správný
koukám, že stimulace clostybegytem jsou zrádné
hlavně zdravíčko, to ostatní se vždycky nějak vymyslí
já mám další kontrolu v pátek, ve středu už bych měla začínat 8 týden, neuvěřitelně to utíká.
@katerina9615 no já po té tvojí zprávě tady nad tím občas tak i zapřemýšlela, ale fakt jsem si nemyslela, že by to zrovna byl tenhle případ
no stalo se, uvidíme co bude dál, mám fakt dost tak strach ze všeho, hlavně si neumím představit s mojí postavou (158cm, 55kg) donosit dvojky ![]()
@Wawulka uz jsi se opicila s tou operací, tak ted by bylo vhodne v tom pokracovat 🤣 ale verim ze hysteroskopie bude 100% uspesna a nemas se ceho bat ![]()