Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáárinečka 10 dní po Zivafertu už to je dost, duch je krásný
![]()
Ahoj holky, tak já se opět připrdnu, ještě týden čekat na utz no moje nervy 🙏🏻 pár dnů mi bylo špatně a teď poslední dva tři dny nic, jako by mi nic nebylo, včera mě ukrutně bolel podbřišek, že už jsem si říkala, že je po všem zase, ale dneska nic 🤷🏼♀️ a ráno jsem si dělala nový test, protože ty clearblue nic nevydrží, drahé to je a druhý den už to bylo vybité a já to potřebuju pro strýčka příhodu do albumu 😄
@Isana30 drzim palce. Ja po svych ztratach asi umru nez budu mit UZ. Jdu az 24.2. ![]()
@kopre_tina535 Mě se drží pravé dlouho
![]()
No ranní test ![]()
Zkoušela si taky? 🙂 ![]()
@Šáárinečka aha - tak to je drzak u tebe
zkousela jsem dnes zase livsane a bilo - meli jsme dnes schuzku v CAR ohledne IVF tak jsem chtela kdyby nahodou neco bylo videt
ale dostala jsem rovnou i vsechny leky na stimulaci IVF, abych mohla zacit hned jak (jestli) dostanu MS
@Isana30 já jdu v pátek po naprosto nekonečných skoro 3 týdnech, takže se hrozně bojím ať je všechno v pořádku.. posílám sílu při čekání, já koupim digitál na památku až po pátku pokud bude vše ok 🍀
Ahoj holky, je moc skvělé vidět, jak se tu navzájem podporujete a někomu to i vychází.
My už máme po 5 IUI a pořád nic. Bojím se, že budeme muset jít na IVF. Ale pořád doufám, že to vyjde. I když nevím, kdy.
@Lj90 Ahojky, za mne se neboj ❤️ my do IVF sli a nelituju, neni to tak hrozne, jak to zni ![]()
@Lj90 Ahooj, to je mi lito
A chcete zkouset dalsi inseminaci? Jestli se muzu zeptat, tak kde mate problem? My spatne spermio. V unoru me ceka 3 a posledni IUI a pak taky Ivf.
Za me je asi horsi ta neustala nadeje/zklamani, nez fakt, ze budu muset na ivf asi taky. ![]()
Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, co všechno je potřeba pred inseminaci. Vyšel nám horší spermiogram v počtu spermií. Přítel jich má velice málo 4miliony. Muzu rovnou na gynde poprosit o inseminaci? Chtela bych to začít nejak resit a nedávat si pořad nejaky naděje dalsi a dalsi měsíce. Pokud bychom jit mohli tak co vše budeme muset absolvovat? Dekuji vam moc. ![]()
Ahoj,
nejdřív musíš do nejbližšího CARu se poradit s lékařem, jestli je pro vás vůbec inseminace vhodná (nejsem si jistá jaký je limit spermiogramu pro IUI) bere partner nějaké doplňky stravy?
Bere asi dva měsíce Macu.. ale objednala jsem mu teďka Reproman. Jeste uvidím co mi na to řekne paní doktorka na gynde. 4 miliony mi přijde totiž opravdu málo. A navíc morfologie 3%.
Nám Reproman hodně pomohl, ale až tak po 3 baleních + k tomu ještě doporučuju Tribulus a rybí olej, ale opravdu brát pravidelně, vynechat alkohol a cigarety.. výsledky se určitě dostaví, ale nebude to hned. Maca nám moc nepomohla. Kup si taky vitamíny hodně doporučují Inofolic premium a za 3 měsíce bych zkusila nechat udělat kontrolní spermio, určitě se to zlepší a třeba se to povede přirozeně. ![]()
@kopre_tina535 Ahooj jak si na tom? ![]()
Já dnes 11 den a 13 od injekce a testu už by mělo byt víc si myslím ![]()