IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
5.2.25 07:35

@Šáárinečka 10 dní po Zivafertu už to je dost, duch je krásný :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.2.25 13:46

Ahoj holky, tak já se opět připrdnu, ještě týden čekat na utz no moje nervy 🙏🏻 pár dnů mi bylo špatně a teď poslední dva tři dny nic, jako by mi nic nebylo, včera mě ukrutně bolel podbřišek, že už jsem si říkala, že je po všem zase, ale dneska nic 🤷🏼‍♀️ a ráno jsem si dělala nový test, protože ty clearblue nic nevydrží, drahé to je a druhý den už to bylo vybité a já to potřebuju pro strýčka příhodu do albumu 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.2.25 13:59

@Isana30 drzim palce. Ja po svych ztratach asi umru nez budu mit UZ. Jdu az 24.2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
5.2.25 17:06

@kopre_tina535 Mě se drží pravé dlouho :nevim: :mrgreen:
No ranní test ;)
Zkoušela si taky? 🙂 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
5.2.25 18:59

@Šáárinečka aha - tak to je drzak u tebe :-) zkousela jsem dnes zase livsane a bilo - meli jsme dnes schuzku v CAR ohledne IVF tak jsem chtela kdyby nahodou neco bylo videt :-) ale dostala jsem rovnou i vsechny leky na stimulaci IVF, abych mohla zacit hned jak (jestli) dostanu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.2.25 19:37

@Isana30 já jdu v pátek po naprosto nekonečných skoro 3 týdnech, takže se hrozně bojím ať je všechno v pořádku.. posílám sílu při čekání, já koupim digitál na památku až po pátku pokud bude vše ok 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.2.25 19:38

@Šáárinečka ať sílí :dance: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.2.25 22:04

Ahoj holky, je moc skvělé vidět, jak se tu navzájem podporujete a někomu to i vychází.
My už máme po 5 IUI a pořád nic. Bojím se, že budeme muset jít na IVF. Ale pořád doufám, že to vyjde. I když nevím, kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.2.25 07:33

@Lj90 Ahojky, za mne se neboj ❤️ my do IVF sli a nelituju, neni to tak hrozne, jak to zni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
6.2.25 13:02

@Lj90 Ahooj, to je mi lito :( A chcete zkouset dalsi inseminaci? Jestli se muzu zeptat, tak kde mate problem? My spatne spermio. V unoru me ceka 3 a posledni IUI a pak taky Ivf.
Za me je asi horsi ta neustala nadeje/zklamani, nez fakt, ze budu muset na ivf asi taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 05:01

IUI

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, co všechno je potřeba pred inseminaci. Vyšel nám horší spermiogram v počtu spermií. Přítel jich má velice málo 4miliony. Muzu rovnou na gynde poprosit o inseminaci? Chtela bych to začít nejak resit a nedávat si pořad nejaky naděje dalsi a dalsi měsíce. Pokud bychom jit mohli tak co vše budeme muset absolvovat? Dekuji vam moc. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
260
7.2.25 06:44

Ahoj,
nejdřív musíš do nejbližšího CARu se poradit s lékařem, jestli je pro vás vůbec inseminace vhodná (nejsem si jistá jaký je limit spermiogramu pro IUI) bere partner nějaké doplňky stravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 06:48

@katerina9615

Bere asi dva měsíce Macu.. ale objednala jsem mu teďka Reproman. Jeste uvidím co mi na to řekne paní doktorka na gynde. 4 miliony mi přijde totiž opravdu málo. A navíc morfologie 3%.

• Citovat
  • Upravit
260
7.2.25 08:07

Nám Reproman hodně pomohl, ale až tak po 3 baleních + k tomu ještě doporučuju Tribulus a rybí olej, ale opravdu brát pravidelně, vynechat alkohol a cigarety.. výsledky se určitě dostaví, ale nebude to hned. Maca nám moc nepomohla. Kup si taky vitamíny hodně doporučují Inofolic premium a za 3 měsíce bych zkusila nechat udělat kontrolní spermio, určitě se to zlepší a třeba se to povede přirozeně. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
7.2.25 09:51

@kopre_tina535 Ahooj jak si na tom? :srdce:
Já dnes 11 den a 13 od injekce a testu už by mělo byt víc si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...