Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka @Mojzi @kopre_tina535 moc dekuju holky ale s gratulacemi prosim pockat, jak jsem mela nekolik potratu tak potrebuju nejdriv videt srdicko. Jinak ovitrell byl v so pred opu tzn.18.1. Posilam test ze vcera a ten puvodni. Jsem teprve 24DC dnes tak mam obavy ze vseho, i z biochemie jeste ale snad vydrzi.
Jinak Mojži to by mohl byt zacatek menstruace. Drzim palce holky at se vsem vydaří. A po te hystero si myslim ze naopak bude ovulace v pohode. Mne udelala to ze jsem MS zacala dostavat presne na den a ani ne s rozdily 1-3 dny.
@Šáárinečka píše: Více
Mně doktor říkal, že je větší a větší šance, když jdeš víckrát. Ale není to zase o tolik. Taky jsem tomu nevěřila a už jsme plánovali IVF a chtěli jsme jít naposledy. A třetí pokus IUI se vydařil
. Tak hodně štěstí..ať se rozhodněš jakkoliv
😊
@Mojzi v pristim tydnu jdu na kontrolu, jestli uz odeslo vsechno. Hrozne moc doufam, ze ano🙏🏻 a ze uz se vsechno zase srovna..jeste mam ted antibiotika, mam zapal plic. Se*e se fakt uplne vsechno. Imunita mi to uz komplet vzdala..
Tak vam obema drzim palce holky ![]()
Zapal plic je naprd, ale musis si rikat ze si to odmarodis ted a pak budes super fit na dalsi KET 😁
A Hvezdicko take drzim palce ![]()
@Šáárinečka píše: Více
Cauky, ja jsem nekde cetla, ze ano, ale doktorka mi nic takoveho nerikala. Tak kdo vi.
Ale neni dle nejakych statistik 3IUI nejuspesnejsi? Mohlo by ![]()
A do IVF se mi nechtelo taky, ale ted me ceka 3. pokus inseminace a kdyby to vedela v zari, ze to takhle dopadne, tak na IUI ani nejdu
Kdyz si to sectu kolik prasku jsem snedla, tak myslim, ze by se to vyrovnalo jednomu IVF bez cekani, zklamani atd ![]()
Příspěvek upraven 03.02.25 v 11:16
@Hvezdicka727 uplne chapu a moc na tebe myslim ![]()
Jak se citis? Vsechno v pohode?)))) kdy mas tedy ofiko testovat?
@Veronique31 jejda, tak to se hlavne brzy vylec, at muzete dale pokracovat ![]()
A vy byste sli do dalsiho iui, nebo uvazujete nad ivf? Promin, jestli jsi to nekde psala, v tom mnozstvi zprav si to nepamatuju ![]()
Hele holky, nasla jsem tohle, ale je to stara studie z 2008, tak nevim
ale zni to dobre
![]()
@Mojzi dekuju
@lapaletka dekuju
Noo prave az 9.2. Tak se trosku stresuju ted zda to bude ok protoze se ma blizit ms. Dnes jsem sla do prace poprve, chranim se respiratorem tak uvidime. Verca myslim uz prave mela po IvF pokud si to pamatuju dobre ![]()
@Veronique31 drzim moc palce
S tim IUi tot ak je protoze na IvF treba zjistíte ze pocet folikulu neodpovida poctu vajicek tzn. Nektere mesice muzou byt i folikuly prazdne atp..
@Hvezdicka727 Takze cim vice IUI, tim vyssi sance?
To je stejne divny, ze pri dnesnich technologiich nedokazou rict, jestli ve folikulu je vajicko nebo ne
![]()
A 9.2. to bude 14 dni, nebo vice? ![]()
Noo tak obecne plati cim vic mesicu tim vetsi sance. Kdyz jsem v 17 folikulech mel 13 vajec a jen 10 zralych a slo by to prirozene tak je jiste ze proste kazdy mesic neotehotnim. Ale tak je to tak. A medicina jde sice hodne dopredu. Ale asi jeste ne tak aby to bez ivf poznali no.
Jinak 9.2. To bude 15 dni od transferu, kdyz pocitam den transferu 25.1. ![]()
@lapaletka taky jsem to četla, ale nějak tomu úplně nevěřím 🫣 😂 🙂
@Bibi44 to je skvělý, že Vám to takhle vyšlo.
Já dnes 7dpo a 9 dni od zivafertu ![]()
Duch bude určitě injekce, ale zase to není mamatest ![]()
Jsem zvědavá co bude dal ![]()
@Šáárinečka taky chci od zitra zacit sledovat jestli uz injekce mizi, jsem zvedava ![]()