IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
29.1.25 08:08

@Isana30 :D no při dvou zralých folikulech je ta šance si myslím velká, to ti v CARu neřekli? :D Já tedy taky doufám, že tam mám jen jedno, ale měla jsem jen jeden folikul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.25 08:30

@katerina9615 neřekli, nicméně já to vím, jsem zdravotník, ale nepřipouštím si to 😄 🙏🏻 při minulém IUI tam byly dokonce tři myslím a doktor neřekl nic, ale četla jsem to asi v souhlasu mám dojem 🙃 ne, jestli už, bude tam jen jedno 😄 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.1.25 08:41

@Isana30 tak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.1.25 08:53

@Isana30 ahoj, krasne testy, gratuluji! :srdce: :dance: :) a budu napinave sledovat jestli tam je jedno nebo dve, dej nam urcite vedet! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
29.1.25 09:09

@Isana30 ahojky, gratuluji, sila čárky ale asi úplně nenapovi zda tam jsou dvě.. Já měla myslím tu čárku v tento den po IUI slabší než ty a jsem to právě já, o kom se píše že čeká dvojčata, z dvou folikulů 😁 ❤️
Stále vás tady sleduji, jen už v těhotenství nemám čím přispívat, ale zajímá mě vždy jak se vám tady po IUI vede 😊 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
29.1.25 09:10

@kopre_tina535 mě to zase teď nebolelo vůbec ☺️
Jinak jsem byla na kontrole zdali ovulace opravdu byla :srdce: a byla :srdce: :dance:
Praskly oba folikuly :hug:

@Isana30 já jsem teď byla na 3 IUI měla jsem pokaždé 2 folikuly a do teď necekam ani jedno :andel:
Přítel nijak špatný spermiogram nemá :)
Teď při třetím jsem měla taky dva a potvrzenou ovulaci ultrazvukem, že oba praskly, ale myslím, že bude zázrak, když vyjde jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.1.25 09:16

@Lenka123981 Ahoj Leni, čekala jsem jestli zareaguješ :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.1.25 09:18

Ahoj holky, tak píšu po delší době. Tenhle měsíc jsem byla na 3. IUI s tím, že jsme s přítelem přemýšleli..co dále. Když to nevyjde. A ehjle dneska druhý den po vynechání MS..žádné špinění ani není..vůbec nic a jsou tam krásné 2 čárky. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.1.25 09:39

Koukám, leden je (snad) úspěšný :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.25 09:43

@kopre_tina535 ahoj, moc děkuji :) no ještě si počkám, než se to dozvím, teprve budu volat nejspíš zítra 8)
@Lenka123981 ahoj, děkuji :)) no nestraš s těma čárkama, myslím že by nás kleplo oba s přítelem kdyby to byly dvojky 🙏🏻 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.1.25 10:23

@Šáárinečka a to mas normalne prirozene vzdy dva folikuly? Me se to jeste nestalo tedy ani jednou 😃

Teda holky aby zacatek roku nebyl plny dvojcatek 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
29.1.25 11:08

@kopre_tina535 brala jsem jen Letrezol, ale zatím na každém IUI byly dva :mrgreen:
Tak uvidíme teď to třetí ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
29.1.25 11:11

Tak já se také přidávám po delší době do konverzace 😊
V pondělí návštěva CAR a chtěla jsem se domluvit na třetí IUI a nakonec rovnou IVF, tak snad to bude úspěšnější 😊
Vše pozitivním testikum gratuluji a těm co čekají držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.1.25 11:44

@Šáárinečka aha tak to bude asi tim letrozolem, co o nem tak ctu? No tak drzim palce at je tam za 14 aspon jedno, nejlepe dve! :lol: Uz nejake deti mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.1.25 13:20

@Bibi44 a @Isana30 holky moc gratuluju, konecne vidime pozitivni testy! :dance: :dance: uz dlouho tady nic takoveho nebylo. Ja jdu na 3 iui v unoru, tak doufam, ze do tretice vseho dobreho teda :)

@Isana30 carky mas hodne silne, na to, ze je teprve streda, ale jak psala Leňa, myslim, ze kazda to ma jinak a koncentrace hcg se u kazdeho projevuje driv/pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí