Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Isana30
no při dvou zralých folikulech je ta šance si myslím velká, to ti v CARu neřekli?
Já tedy taky doufám, že tam mám jen jedno, ale měla jsem jen jeden folikul ![]()
@katerina9615 neřekli, nicméně já to vím, jsem zdravotník, ale nepřipouštím si to 😄 🙏🏻 při minulém IUI tam byly dokonce tři myslím a doktor neřekl nic, ale četla jsem to asi v souhlasu mám dojem 🙃 ne, jestli už, bude tam jen jedno 😄 🙏🏻
@Isana30 ahoj, krasne testy, gratuluji!
a budu napinave sledovat jestli tam je jedno nebo dve, dej nam urcite vedet! ![]()
@Isana30 ahojky, gratuluji, sila čárky ale asi úplně nenapovi zda tam jsou dvě.. Já měla myslím tu čárku v tento den po IUI slabší než ty a jsem to právě já, o kom se píše že čeká dvojčata, z dvou folikulů 😁 ❤️
Stále vás tady sleduji, jen už v těhotenství nemám čím přispívat, ale zajímá mě vždy jak se vám tady po IUI vede 😊 🍀 🙏
@kopre_tina535 mě to zase teď nebolelo vůbec ☺️
Jinak jsem byla na kontrole zdali ovulace opravdu byla
a byla
![]()
Praskly oba folikuly ![]()
@Isana30 já jsem teď byla na 3 IUI měla jsem pokaždé 2 folikuly a do teď necekam ani jedno ![]()
Přítel nijak špatný spermiogram nemá ![]()
Teď při třetím jsem měla taky dva a potvrzenou ovulaci ultrazvukem, že oba praskly, ale myslím, že bude zázrak, když vyjde jedno ![]()
Ahoj holky, tak píšu po delší době. Tenhle měsíc jsem byla na 3. IUI s tím, že jsme s přítelem přemýšleli..co dále. Když to nevyjde. A ehjle dneska druhý den po vynechání MS..žádné špinění ani není..vůbec nic a jsou tam krásné 2 čárky. 😊
@kopre_tina535 ahoj, moc děkuji
no ještě si počkám, než se to dozvím, teprve budu volat nejspíš zítra ![]()
@Lenka123981 ahoj, děkuji
no nestraš s těma čárkama, myslím že by nás kleplo oba s přítelem kdyby to byly dvojky 🙏🏻 ![]()
@Šáárinečka a to mas normalne prirozene vzdy dva folikuly? Me se to jeste nestalo tedy ani jednou 😃
Teda holky aby zacatek roku nebyl plny dvojcatek 😂
@kopre_tina535 brala jsem jen Letrezol, ale zatím na každém IUI byly dva ![]()
Tak uvidíme teď to třetí ????????????
Tak já se také přidávám po delší době do konverzace 😊
V pondělí návštěva CAR a chtěla jsem se domluvit na třetí IUI a nakonec rovnou IVF, tak snad to bude úspěšnější 😊
Vše pozitivním testikum gratuluji a těm co čekají držím palce 🍀
@Šáárinečka aha tak to bude asi tim letrozolem, co o nem tak ctu? No tak drzim palce at je tam za 14 aspon jedno, nejlepe dve!
Uz nejake deti mas?
@Bibi44 a @Isana30 holky moc gratuluju, konecne vidime pozitivni testy!
uz dlouho tady nic takoveho nebylo. Ja jdu na 3 iui v unoru, tak doufam, ze do tretice vseho dobreho teda ![]()
@Isana30 carky mas hodne silne, na to, ze je teprve streda, ale jak psala Leňa, myslim, ze kazda to ma jinak a koncentrace hcg se u kazdeho projevuje driv/pozdeji.