Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozzmarýnka snad ano ![]()
Jinak teď mi volali z CARu a HCG pořád 52… jejich doporučení počkat na další menstruaci, poté kontrola a pak se uvidí…
Ale tu hysteroskopii před tou menstruací udělám… nechci čekat další měsíc na to, abych byla ve stejné situaci, ve které jsem teď…
![]()
V tomhle nevím no, mne rikali ze se snad dela jen 7-10DC tenkrat ale uz si to nepamatuju.
@Hvezdicka727 píše: Více
Ano, mne rikali to same. Byla jsem 7DC na te bez narkozy a pak me vzali hned 10DC (s anestezii), abych nemusela cekat na dalsi mesic. Ale treba se to muze delat i jinak, to nevim.
@lapaletka mě to doktor řekl stejně, ale počítám až s únorem, ono je lepší mnohdy počkat, než to všechno řešit na knop viz dvě IUI bez úspěchu.. holky teď by se počali zimňáci, to je na prd ![]()
@katerina9615 Haha, taky jsem nad tim premyslela
Kdybych si mohla vybrat, tak bych chtela tak brezen, aby to byla rybka a nebo duben, to zacina byt hezky ![]()
To tak na odlehceni jen ![]()
Ahoj snažilky dnes som 12dpo.10.1 sme boli na tretej inseminaci, test si mam robit pozajtra v piatok ale uz som nevydržala. Myslíte že mam nádej? nieje to slabé na 12dpo? snažíme sa uz dlho ziadny problem u nas nenašli za tok a pól jeden potrat v cca 6tyzdni a jedno mimodeložní s odobratím pravého vajcovodu. Fotku treba rozkliknut nahraním sa zhorší kvalita
@Síma777
Ahoj, mám to téměř stejné jako ty. Akorát první IUI. 10.1. IUI a jsem dnes 12 DPO a 14 dní po injekci Ovitrelle + zavádím ráno a večer Utrogestan. Také jsem dnes už nevydržela a ráno udělala test ![]()
@Ammy95 toto vypada velmi slibne ![]()
@Síma7777 Koupila bych jeste jiny test - slaba carka by nevadila u 12dpo, ale tem mama testum neverim dokud na nich neni poradna carka.. delaly mi takove slabe carky skoro kazdy cyklus posledni dobou
nebo jestli za dva dny zesili, budes mit jistotu ![]()
@kopre_tina535 ja urcite skusim aj zajtra a v piatok, ja som zatial nemala s mamatestem zlu skusenost tak snad neni falešný ani tento, iný u nás v lekárni nemali
Tak holky já jdu v pátek na folikulomerii. Tak jsem zvědavá
3 IUI predemnou uf nějak čím dal víc náročný
@Ammy95 to vypadá super
![]()