IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
20.1.25 15:44

@Wawulka nene tohle je ta levnejsi za 1500 :D tu drazsi za 3500,– jsem z principu platit nechtela. Navic meli v nemocnici prisernej pristup “ no tak jestli to chcete zadarmo tak si to nechte vyskrabnout” rikam aha, vy jste ale milá osoba 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.25 15:47

Hele hele holky. Ja vim ze ted uz je to asi jedno. Ale po mne v MB nemocnici to chteli zaplatit taky u ZT ale v Krci vse hradila pojistovna. Tak pokud je indikace meli byste to mit na pojistovnu, coz ZT je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
20.1.25 15:51

Vidite, mne moje OB rekla ze to odejde samo a kdyz jsem se ji ptala na prasek nebo injekci, tak mi rekla ze to stoji nekolik tisic a ze mi to davat nebude 🤯 dala mi na vyber prirozene nebo revizi.

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
20.1.25 15:53
@Hvezdicka727 píše: Více

Tak tohle je teda zajimave, ja jsem si prave myslela, ze je lepsi „narvat tam toho co nejvic“, aby byla vetsi sance na uspech 😁 na netu jsou vsude IVF dvojcata, trojcata, tak jsem si myslela ze v CR je stejny postup.

• Citovat
  • Upravit
150
20.1.25 16:10

@Mojzi jojo kdyz das pri prvnich 2 IVF cyklech 1 embryo, mas od pojistovny narok na 4. Jinak jen 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.1.25 16:11

@Hvezdicka727 no u nas v nemocnici chteli 3500,– tak jsem volala jeste ve meste vedle a tam 1500,–.. jako je svinarna tohle platit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.1.25 16:13

@Mojzi tyo je zajimave ze se ten postup takhle lisi.. moje mudr mi dala tyden jestli to odejde samo. Pak prasek. Ze by se rada revizi vyhla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.25 16:19

Noo ja pak uz jezdila do Krce a nikdy jsem nic neplatila… davam fotku názvu injekci ktere mi naposledy pomohly… kdybyste se chtely nekde zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.1.25 17:17
@Veronique31 píše: Více

Ty kraaaaso… citlivý přístup numero uno! :cert: :roll: :cert:
A navíc na slovo “výškrab” jsem fakt v takhle citlivé záležitosti alergicka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
20.1.25 19:57
@Veronique31 píše: Více

A kolik pripadne platis bez pojistovny?

• Citovat
  • Upravit
150
20.1.25 20:44

@Mojzi tyo to nevim, ale mam za tenhle cyklus na pojistovne nauctovano asi 55 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.25 21:39

@Mojzi bez pojistovny jsou to palky, jen za injekce pojistovna přispívá zhruba 20, anestézie je 3-5 tisic, ruzny kapacky, leky, transfer bez pojistovny je 10500 a podle mne toho je vic a vic :) 2 si muzes zavest podle mne pokud mas v 1 cyklu ivf a nevyjde ti ET nebo 1KET a mas jeste zamrazeno … protoze to si platis.. jen doktori dneska uz tomu vetsi sanci moc nedavaj spis riziko, vicecetne tehu, predcasne porody, a kdo vi aby se jedno nerozdělilo na jednovajecna jeste :) to se muze stat ze zavedení 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.25 21:40

Teda i s pojistovnou no, my zatim 7injekce, 32.500 dnes ale mame vtom mrazeni 2 a rocni poplatek, transfer budem doplácet jeste tusim 6 - katetr 500, 500 pokoj 5 k zbytek balicku a plus 2k za kazdy dalsi embryo k zamrazeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.1.25 23:02
@Šála1 píše: Více

To uteče jak voda, uvidíš.😉 Hlavně že je vše v pořádku. :srdce:
S prací je to na prd ale nějak to zvládnem, teď nemůžu někam už nastoupit. Prohlídka dopadla skvěle. Měla jsem velmi milou paní doktorku. Ten přístup byl milionkrát lepši než v Gennetu. Teď čekám na menstruaci a pak si mám zavolat a objednat se na hysteroskopii, budou mi ji dělat v celkové narkóze kdyby náhodou něco v děloze našli aby to mohli odstranit ale doufám, že tam nic nebude.🙏 to by mělo být cca příští týden. A další cyklus už bych měla mít odebrání vajíček a když bude vše ok tak první transfer. Jinak nic víc po mě nechtěli mám vše už hotové. Zítra mě čeká předoperační. Ufff už abych to měla za sebou! Teď to budou už 3 roky, strašná doba.. člověk je z toho vyždímaný jak citrón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.1.25 06:00

@Dee55 taky je u mě v plánu hysteroskopie v narkóze, nechce se mi do toho, ale co se dá dělat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí