Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 Noo v cca 8 me brali na sal a 9:30 uz jsem sla na kontrolu, takze chvilicku, lezela jsem pak s kapackou proti pripadne bolesti. Byla to rychlovka a jsem ok, jen unavenejsi. Jinak to cislo. Snad jo
verim ze jich vydrzi co nejdyl a ze bude co zavádět i co mrazit, ale to budem vedet az v sobotu. Tak to je zase cekanicko Noo ![]()
@Šáárinečka ahoj, ja jsem 11dc a zitra folikulometrie a IUI predpokladam ctvrek nebo patek ![]()
@_elara to ani nevim ze by mel byt klidovy rezim
jako ja treba nebeham, ale cvicim normalne - dam si treba dva dny pauzu a pak uz jo - ale teda necvicim nic brutalniho no
@kopre_tina535 No měla jsem to v pokynech 😀 jako jógu cvičím furt, to nevadí, spíš naopak bych řekla, a nějaké protahování a pilates taky cvičím doma, ale jak chodím na cvičení tak to je trochu větší „tepovka“, tak nevím no…
@Hvezdicka727 ahoj, to je super, to u vas teda byla celkem rychlovka ne? Cely ten vyrizovaci proces.
A chcete najednou zavadet vic embriek pri ET, nebo jedno?
Drzim ti palce na uspech a co nejvic dobrych embriek ![]()
@Wawulka @Mojzi
Tak ja mam kontrolu po potratu tyden po. Volala jsem, ze jsem krvacela jen asi 5 hodin. Takze musi zkontrolovat zda se to stihlo vycistit. Pokud ne a zbylo málo tak dostanu dalsi prasky, pokud hodne tak mi rovnou v patek udelaji revizi.. uz me to taaak nebavi..
@Veronique31 tak drzim palce nam obema, at se to vycistilo vse ☘️
Procitala jsem diskuze a kazda to ma opravdu jinak, nekdo krvacel i 10 dni a nekdo par hodin a konec, takze opravdu na to neni zadne meritko a neztracej nadeji ♥️
Jinak ja jdu taky v patek, tak si dame vedet 😁
Příspěvek upraven 20.01.25 v 15:14
@Mojzi Joo celkem Joo ted at jich co nejvic prezije
zavádí se 1 abych neprisla o prispevek na pripadny 4cyklus na pojistovnu, 2 jsem chtela ale nikdo dopredu nevi, jak to dopadne takze radeji takto
kdybychom museli opakovat, coz bych si prala aby zatim ne ![]()
@Veronique31 píše: Více
Já jsem po prvních prášcích taky zakrvácela jen přes noc… a proto jsem šla po 3 dnech na tu druhou dávku (na UTZ potvrzeno, že to do té doby neodešlo) - po druhé dávce jsem už krvácela snad týden
na kontrole potvrzeno, že bylo vše pryč…
Myslím na tebe, aby to bylo v pořádku
![]()
Ale je to děs… člověk to chce mít konečně za sebou a pořád takovýhle protahování
![]()
@Mojzi tobě Mojzi taky držim palce
![]()
Holky! Ať už se z toho dostaneme a můžeme normálně fungovat!
![]()
Jinak mně v CAR zítřejší návštěvu nezrušili… že se na mě chce lékař i tak kouknout… tak jsem vlastně ráda… že někdo ten můj porouchanej podvozek zkontroluje
![]()
@Mojzi ja jsem dostala i dve davky prasku, protoze ty prvni ani nezabraly. Kez by se to alespon vycistilo samo, kdyz uz se to vsechno takle se*e ![]()
@Hvezdicka727 tak to je super vysledek! Gratuluju. Urcite se jich alespon pulka ujme ![]()
Mas si zitra volat kolik se jich podarilo oplodnit?
@Wawulka ty podvozku🤣 🤣
No ja mela nejake jine prasky. Berou se 3 najednou, pokud se to do trech hodin nespusti tak dostanes dalsi 3, coz byl muj pripad. Ale na dalsi davku se normalne nechodi..
@Veronique31 nee budou volat ve stredu sami. Moc se omlouvam nechcete jeste zkusit poslat tu injekci co mne pichali? Ale vim ze je to dalsi cekani no. Mne ten mifegyne tenkrat nevycistil celou ale spustil aspon zacatek potratu no. Rikaj cim vic se vycisti clovek tim lip. Pak jeste doporucuju vlozky probioticky stojej asi 60 kc v lekarne nebo v rossmanu je maji a ty taky umej lecos pomoc vytahat ![]()
@Veronique31 To je ta „dražší“ varianta viď?
Tenhle postup mi totiž nabídli v té první nemocnici… a opravdu - co zařízení, to jiný přístup ![]()
Hlavně, aby ses tomu v pátek vyhnula! ![]()