Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Isana30 Jee, no tak to je krasny, dvakrat vice radosti ![]()
Jinak k ty praci. Kamaradka to mela stejne, nastoupila a zjistila, ze je tehotna. Byla zamestnanana u usa firmy a jeji nadrizeny to vzal v pohode a nechali ji dal normalne pracovat. Za to u nas ve firme se s holcinou, co nastoupila rozloucili hned ten den - ale u nas moc nejaka etika nefunguje. Takze asi hrozne zalezi. Jaky z nich mas pocit?
@katerina9615 skvely zpravy
![]()
@Lenka123981 jenže my už máme děti z předchozích vztahů, dohromady jich bude pět a to bude očistec ![]()
@lapaletka jako pocit z nich mám dobrý, mě tam prakticky všichni znají už odmala, protože na oddělení pracovala moje máma 27 let, já dělám na ambulanci. Se všema si tykám a všichni ví, kam ke komu patřím
jenže asi nikdo nepředpokládal, že jim měsíc po nástupu přijdu s tím, že jsem těhotná, no ale bohužel, stávají se daleko horší věci žejo ![]()
@Isana30 je to „jen“ práce ve které člověk bude do důchodu.. tohle je dar a velký zázrak a asi bych k tomu takhle přistupovala, i mě se bude z práce odcházet těžko, ale tohle období si hodlám užít. Věřím, že to v tvé práci pochopí a budou za tebe šťastní. ![]()
Cauky tak mame srdicko ❤️ dalsi kontrola za tyden a pul a pak uz mne pořádají k OG. ☺️ pokud bude vsechno v poradku, doufam ze ano
@Hvezdicka727 ahooooooooj! OOOObrovska gratulace, od rana na tebe myslim
krasny, krasny krasny!
Ja jsem dneska volala doktorce, jestli by mi nevymenila ten Duphaston za progesteron, dela se mi po nem fakt spatne. Tak cekam na telefonat zpet ![]()
@Hvezdicka727 parada moc gratuluju!!
![]()
Ja dnes byla na OPU, odebrano 8 zralych vajicek, tak ted jim drzim palce at se udrzi 😃
@Wawulka dekuju ❤️ @lpaletka dekuju ❤️ Jee tak to by nemusel byt problem ne? Ono ti muze byt spatne od hcg, a ty mas kontrolu pristi stredu, ne? ☺️
@kopre_tina535 drzim palce, 8 je krasny cislo, dej vedet jak se vyviji ![]()
@Mišulka22 i tobe hodne stesti ![]()
@Mišulka22 v pohode, jenom unavena 👍 a podbrisek trochu boli ale fakt minimalne.. tak drzim palce a pak napis vysledek! ✊🏻
@kopre_tina535 @Hvezdicka727
Holky děkuju 😊
Už jsem doma…břicho bolí fest 😏ale prý to v průběhu odebírání dost krvácelo 🙄
Jinak z 19 folikulů 7 vajíček, tak snad se jim bude dařit. ET předběžně v pátek 😊
@Mišulka22 vypi aspon 3l denne a nasad hodne proteiny, tycinky z lidlu, jogurty, puddingy. Doporucuje se to
2,5g na kg vahy mne tenkrat rikali
drzim palce v co nejvic nejkrásnějších embryii
@Mišulka22 tak super, to je dobry vysledek ![]()
me dnes psali ze oplodnili 7 z 8 vajicek, z toho 6 se vyviji zatim dobre a maji dve jadra, a jedno ma jen jedno jadro, coz je pry „nestandardni vyvoj“ a budou ho sledovat
tesim se na zitrejsi report
[ @kopre_tina535 @Hvezdicka727 jojo taky mi to říkali, mám nakoupeny proteinový jogurty atd… ![]()
teď jsem do sebe jeden hodila a k mému překvapení jsem se vzbudila s 38 teplotou, což já na teploty netrpím, tak snad z toho nic nebude ![]()
Držím palce, 6 vyvíjejících zní dobře 😊 to jsou bojovníci…tak dej zítra vědět ![]()