IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
15.1.25 11:56

@Iustitia omnibus Ahojky, a ty nemáš jít na krevní test do CARu, kde by ti potvrdili nebo vyvrátili těhotenství? Mně po IUI dali rovnou termín za 14 dní na krev.
A držím palce, ať to vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
15.1.25 12:31

@Mojzi jestli vas necekaji zadny vysetreni uz tak je v podstate potreba jen jedna schuzka (aby byla jeste pred 1DC) kde si vse reknete, pak dostanes plan tech injekci a 1DC muzes zacit pichat (chce to mit leky vyzvednute predem nebo tam dojit toho 1DC) pak co jsem pochopila tak to probiha jako normalni cyklus - do ovu se stimuluje, o ovu se sklidi vajicka - oplodni, pestuji a po nejakych 5 dnech vlozi zpet tobe - takze testujes v podstate ve stejnou dobu jako pri normalnim snazeni :palec:

Jde to rychle.. pokud nam nevyjde posledni IUI ted v lednu, tak to v unoru zkusime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.25 13:12

@Buchtaa2 No kdyby nám to teď oboum klaplo, tak pak ještě minimálně na zákusek, za rohem jsou Dobrůtky u Obra, tak tam bych to hned oslavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.25 13:14

@_elara Ahoj, ne. Vlastně mi řekli, že pokud budu mít 14.den po IUI pozitivní test, tak se mám objednat ke svému gynekologovi. Pokud negativní, tak vysadit Utrogestan a zavolat tam zase až to dostanu a budu vědět 1.den cyklu a objednat se na další konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.1.25 13:17

@Iustitia omnibus ty už nechodíš do sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.25 13:20

@Buchtaa2 Chodím :) ale kdyby to klaplo, mám se objednat ke svému gynekologovi, ntakze pak bych šla tam rovnou k Bestvinovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.1.25 13:25

@Iustitia omnibus ahaaa, to ja jak jsme mela pozitivní test, tak jsem druhy den tam jela na krev za 14 dni na ultrazvuk a az pak me poslal ke svymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.25 13:31

@Buchtaa2 Aha :D tak to do Sanusu teda zkusím zavolat tak jako tak když to klapne :mrgreen: jsem zmatená a nebo mě zmátli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.1.25 14:29

@Iustitia omnibus tak držím palce :palec: :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
15.1.25 15:54

Taky jsem zmatena. Dnes prvni IUI a dali mi progesteron na zavadeni od 3dne po IUI, ale dr nerekla jak dlouho ho mam brat jestli vyuzivat vsech 15 tablet, to jsem se nejak zapomnela zeptat. Kazdopadne 14.dpo mam udelat test, kdyz bude pozitivni (pry uz vysledek nebude ovlivnen ovitrellem) tak mam volat do caru a pozvou me na utz. No uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.1.25 16:03

@bambula89 já mám brát progesteron až do toho testování 14 dní od IUI (jdu do CARu na krev), takže beru do toho krevního testu a pak se uvidí, ale v případě obou výsledků se zřejmě už dál brát nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
15.1.25 16:07

@_elara a zacinas taky az 3.den po inseminaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.1.25 16:20

@bambula89 ano, čtvrtek jsem měla IUI ráno, den na to nám ještě doporučovali soulož a v sobotu (takže 2. den od iui) začít brát progesteron, a protože je to vag. čípek, tak si dávat před spaním.
Ale teda je dost nepříjemné se v noci budit že jsem celá „zalepená“ tam dole :lol: :lol: a vlhkost se mě drží celý den, divný bílý výtok, takže dávám intimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.1.25 16:28

Duch?

Ahoj. Já tady byla minulý rok před a po IUI, ale bohužel neúspěšně. Nyní jsem 6.den po KET. Vidíte tam něco nebo má moje oko akorát tak dobrou fantazii? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
15.1.25 16:39

Slabé něco vidím, ale musím se hodně zaměřit, není na test brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí