Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristyna508 tak to jsme na tom podobně (věk atd.) jen mi přijde škoda vyplácat všechny pokusy… ale uvidíme ![]()
@Mojzi píše: Více
Tak paráda!
Hlavně, že se něco začalo dít a už se to rozjíždí! ![]()
Jinak já se prolejvala šalvějí, kontryhelem a maliníkem… měly by způsobovat stahy dělohy a napomoci jejímu vyčištění ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem 12. den po Zivafert a 11. den po IUI a už mi hrabe
test včera odpo a dneska ráno, tak nevím jestli doufat nebo ne.
@Iustitia omnibus píše: Více
Já mám pocit, že na tom spodním nějaký malý stín vidím… ještě bych neházela flintu do žita ![]()
@Iustitia omnibus taky tam něco vidím, snad to není jen riska ![]()
@Iustitia omnibus vidím na obou, těžko říct zda je to ještě injekce.. Testuj stejnými testy ať vidíš rozdíl zda sílí nebo ne. 😊
12 den už by mohl být Zivafert pryč minule už jsem měla testy negativní snad 10. den🤩
@katerina9615 Prý by se dlouho Zivafert držet neměl, já ho neměla někdy od 7. dne už. Ale tohle je zase jinej test, protože mi původní došly, tak nevím. Uvidím jak se to vyvine do pátku, ale malinko pořád doufám ![]()
Holky jdu si pro radu protoze uz jste tu vetsina na nejakej pokusu IUI byly. Ja mam premieru
takze: zkouseli jste nekdo po pichnuti ovitrellu delat ovu test a nebo dokonce tehu test? Ja zatim ovu test, neco se tam dere tak asi fakt ovu zitra probehne. Ale rikam si ze zkusim i tt a budu delat treba ob den at vim kdy mi ovitrelle uplne zmizi. Nebo je to blbost a nechavate testovani tt az treba 13dpo nebo pozdeji?
@bambula89 ahoj, ovitrell je v podstatě těhotenský hormon, takže způsobuje pozitivní ovulační i těhotenské testy.
Já vždy od nějakého dne začala testovat tt až do vyprchání.
@bambula89 ahoj, ja mam za to ze ovu testy po ovitrelle uz nejsou prukazne.. ale nezkousela jsem.. tehu budou hodne pozitivni, ja zkousela jak ovitrelle mizi treba od 7-8 dne po injekci, drive je to spis plytvani testu ![]()
A kdy te ceka IUI?
ja se dnes objednala na kontrolu pred IUI na pristi utety, takze IUI bude asi koncem pristiho tydne
@bambula89 ahoj, ja jsem ovu test zkousela, mela jsem jich hodne a byla jsem zvedava 😁 tak jsem si delala druhy den po injekci a byla tam uplna dalnice. Ale o nicem to nevypovidalo, nic z toho nepoznas. Vajicko se uvolni az se uvolni, na to zadny test neni 😁
@Wawulka ahoj, tak ja jsem v noci konecne zakrvacela
ve vlnach prichazela bolest bricha, ale ted uz je to zase dobry, tak jsem zvedava, jestli se bude jeste neco dit 🤔 procitala jsem diskuze a kazdy to ma opravdu jinak. Ale aspon se neco deje, hura, ted uz jen aby odeslo vse 😁