Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 píše: Více
Juuuuu… tak to v tom pojedeme spolu! ![]()
Taky jdu v úterý na kontrolu
![]()
@bambula89 ahoj, takhle testovat je nesmysl, zbytečně vyhozené peníze, injekce ti budou dělat testy falešně pozitivní klidně i 14 dní, testuj až těsně před MS, hodně štěstí ![]()
@Wawulka tak super, dame si vedet!
Budu drzet palce (vam vsem!) ![]()
@katerina9615 jako to chapu ale ja mam lf 13 dni takze kdyz budu testovat po 14 dnech tak to uz je den ms a porad to muze byt ovitrell podle me, tak jsem jen chtela mit prehled za jak dlouho mi pripadne ovitrell vyprcha.
@bambula89 muzes si to testovat prubezne - problem je v tom, ze do toho 14 dpo se z pripadny carky nemuzes ani moc radovat, protoze clovek nikdy nevi na cem s tim ovitrellem je 😃 kdyztak doporucuji aspon dr max, ten tolik neukazuje kraviny jako mamatest ![]()
@bambula89 jestli ti to pomuze, hodne holek testuje od 10. dne do 14.
myslim ze testovat driv nema moc smysl, i ten 10. den je brzo na to neco tam vykoukat 😁 ale aspon vysledujes, jestli je tam slabnouci carka (ovitrelle) nebo silici carka ☘️
Co jsem tu tak vysledovala tak vetsina holek uz 10. den ovitrelle na testu moc nema, ale je to individualni.
@Mojzi ok zkusim takto jak pises. Dnes jsem si delala dr maxe jen ze zvedavosti a poprve jsem videla na tehu testu //
spis to byl takovej vetsi duch, zadna extra dalnice ale po zaschnuti pekne viditelna
@Wawulka zatim nic, lehoulililince spinim, ale vzhledem k tomu, ze bych mela pro prasek jit ve ctvrtek to moc nevidim, ze by to slo samo..zaroven to cekani nechci prodluzovat, takze si ten prasek vezmu. Ale az v patek po praci, aby mi to idealne vyslo na vikend ![]()
@Veronique31 píše: Více
Nu… on se bere pod dohledem… nemyslím si, ze by ti ho dali na doma ![]()
@Veronique31 píše: Více
Jo taaaaak ![]()
Tak ještě mas i tak prostor na to, aby se to rozjelo ![]()
A kdyby to došlo až na prášek, tak hlavně co nejlehčí průběh! ![]()
Tak holky, dneska mi přijde, že ten duch je oproti včerejším stínu viditelnější a vyběhl fakt hned. Tak já snad ještě malinko naději mám snad ![]()
@katerina9615
Jo to mě vlastně nenapadlo, že bych si je mohla i šetřit.😃 Furt na to koukám, že před IVF chci zkusit vše. Mohu se zeptat jak dlouho uz se snazite? ☺️