IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mojzi
5.1.25 07:45

@bambula89 my bydlime 30 minut od pronatalu a zvali si nas vzdycky manzel 8.30 a ja 9.30, takze po hodine. Tak jsme tam vzdy jeli spolu a cekali jsme. Me si pokazdy volali mnohem pozdeji nez za hodinu od toho co manzel odevzdal vzorek 🙄 takze realne jsme tam vzdy travili 2 hodky.
Preju ti hodne stesti, ono to neni zas takove drama 😁 nejvic mi na tom vadilo to neustale dochazeni, blbe se to vysvetluje v praci.

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
5.1.25 07:48

@Hvezdicka727 diky, nakonec jdu 10., to uz mi snad bude lip. Momentalne mam hroznej kasel, nevim zda se me to tak drzi proto, ze mam oslabenou imunitu, ale takhle nemocna jsem hodne dlouho nebyla 🤦
V lekarne se mi vysmali, lekarnice mi nechtela dat ani celaskon.

• Citovat
  • Upravit
5.1.25 09:29

@bambula89 To se většinou nedělá. Odběr provede manžel na místě :D jsou na to vybavení televizí a programy, které mu pomohou :D u mě manžel šel vždy 2 h přede mnou, pak sperma „properou“ a připraví. Ty už pak jen dojdeš, lehneš si, zavedou ti takovou gumovou hadičku do dělohy, stříkačkou vpraví sperma, pak tam 15 min ležíš už sama a pak jdeš domů ;) je to brnkačka. To zavádění toho katetru přes čípek je trochu nepříjemné, ale spiš to tak 2 vteřiny jen tlačí divně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
5.1.25 10:01

Ja jsem ani 15 min nelezela, doktorka me tam nechala lezet po zakroku asi minutu a pak me hned volala aby mi dala zpravu a rekla dalsi pokyny 🤔

• Citovat
  • Upravit
124
5.1.25 12:27
@Šála1 píše: Více

ahoooj ❤️
Naprosto chápu, měla jsme to dost podobně. Tak to moc gratuluji ❤️ ❤️ a držím palečky ať je vše v pořádku. 🙏 Já nedopadla nijak. Měla jsem mít inseminaci v půli prosince ale to nedopadlo protože jsem měla ovulaci dříve a pan doktor byl na horách. 13.1 jsem objednaná na kliniku, nakonec někam jinam na doporučení doktora do Pronatalu, mají tam teď i akci že dávají 5000,– slevu a každá koruna se nám hodí. 😂 Tak to také rozjedeme ať už to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.1.25 16:44

@Mojzi ja marodim uz mesic. Mam extremni zachvaty kasle, takze ten neuspech v tuhle chvili prisuzuju tomuhle:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.25 17:52

@Mojzi Tak to se divím, zatím jsem slyšela že všude v CARech se leží potom 10-15 min. Dokonce by se mělo, podle nějaký studie to zvyšuje šance až 9%. Kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.1.25 18:16

Ja po IUI taky nelezela :) hned jsem sla dolu. A chodim do Pronatal Praha Sanatorium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.1.25 18:24

Hele mě nenechaly v CARu ani přejít na postel :lol:
Přijely s luzkem až na sál, napolohovaly nás zadkem nahoru a řekly, ze nás nechají ležet 20 minut… no nakonec to bylo 40 :lol:

Takže koukám, co CAR, to jiný přístup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
5.1.25 18:41

Já po IUI neležela ani minutu, hned co bylo hotovo šup dolů z kozy, na pokoj, obléct se a už jsem jela zpátky do práce 😁 a jak se krásně povedlo. Myslím že to nemá žádný vliv, když už je to sperma tak blízko aplikováno. Dává mi to smysl spíš po sexu doma.. To jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
5.1.25 19:06

Koukam ze to mel kazdy uplne jinak 😁 ja jsem byla spis v „ordinaci“ nez na sale klasicky na kresle s operkama na nohy, zadny luzka tam ani nejsou.
Chodim do Pronatalu Kolin.

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
5.1.25 19:13

@Veronique31 to je jak naschval, ja jsem byla hrozne nastvana. Myslim ze jsem neco chytla na vanocnich navstevach rodiny, klasicky vsichni se chteji videt a okolo behaji deti s anginou ala „ale to je v pohode, oni stejne nelezi a ja nevim co s nima mam delat“.
Ja mam taky zachvaty kasle, tak se bojim aby to nic neovlivnilo. Ale jak rikam, v lekarne mi moc nepomohli, takze ani nemam poradne nic co by tlumilo drazdivej kasel. Prodali mi nejaky bylinkovy sirup co zabere tak na 20 minut a je hrozne sladkej protoze je i pro deti🤮

• Citovat
  • Upravit
150
5.1.25 19:49

@Iustitia omnibus taky jsem vubec nelezela. Ikdyz jsem mela zakrok pomoci americkejch klesti tak jsem sla domu okamzite po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.1.25 19:50

@Wawulka ale po ET nebo KET ne? Nebo myslis iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.1.25 19:53

@Mojzi jojo mne rekli ze mi prakticky nic dat nemohou, dostala sem stopkašel po kterym se mi akorat chtelo zvracet a moje obvodacka mi rekla at si vygooglim co by mi mohlo pomoct( tak to jsem videla teda dost rude). Uz takle krchlam 5 tydnu. Jsem objednana na plicni, ale vezmou me az v unoru. Obrecela jsem to, protoze mam fakt super imunitu a omarodim den po ketu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí