Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zítra jsem 7. den od IUI, měla některá z vás tento den už příznaky? Jaké? ![]()
Ahoj holky, tak tu s Vami jeste chvili budu
dneska jsme byli na konzultaci k IVF, a dohodli jsme se na unor s tim, ze leden zkusime jeste posledni IUI 💪🏻 tak uvidime, moc sanci tomu nikdo nedavame, ale treba se stesti usmeje ![]()
Gratuluji vsem kterym se zadarilo, budu rada kdyz nam tu budete pridavat novinky jak se dari! ![]()
@katerina9615 ahoj, ja nevim jak ostatni, ale ja jsem zadne priznaky nemela, nemam je ani ted 🤷 jedine co- boli me prsa asi od 8. dne po IUI, ale to jsem ani nepovazovala za priznak, protoze me boli kazdy mesic pred MS uplne stejne.
@kopre_tina535 je no tak to dej urcite vedet jak to bude probihat dal. My iui vzdali a sli do ivf, ted cekam na vysledek🙏🏻
@Veronique31 tak to drzim palce, kdy jste byli?
mate neco zmrazeno na pripadne dalsi pokusy? (Ktere urcite nebudou potreba
)
@Iustitia omnibus ahoj jak jsi dopadla po telefonátu do sanusu?
@Buchtaa2 Ahojda. No vysadit Gynprodyl, počkat na menzes a pak se objednat na 12. den cyklu na sledování ovulace zase
takže pojedeme druhý kolo. Jen se teď modlím abych to nedostala hned a nevyšel ten 12. den mezi svátky nebo na silvestra ![]()
@Iustitia omnibus jasny to chapu, ale oni tam jsou i mezi svátky co jsem uz koukala. Přeju ať je druhy pokus úspěšný ![]()
@Hvezdicka727 Caukyy, a tohle bylo 2. iui?
Mne se progesteronem zkratil cyklus na 22 dni🙆🏼♀️
Ale na dalsi jsem ted vyprdla.
@kopre_tina535 Tak to mame stejne. Leden/unor posledni iui a kdyz nic, tak ivf 🙈 ale treba do tretice vseho dobreho 😊
@kopre_tina535 Meli jsme jich zamrazenych celkem 7. No dneska jsem 10den po KET a uz jsem to vecer nevydrzela..🙈 🙏🏻
@lapaletka Jojo u mne to bylo druhe iui. Taky zvazuju treti, dokonce jsem zjistila ze jde udelat 2× v cyklu ale druhe si musim zaplatit a to uz s darcem vychazi na 12 tisic bez cesty a bez leku, a to uz je podle mne velka cast ivf ktere je jistejsi. Ja jsem rozhodnuta pro ivf na konci ledna, ale pokud dostanu ms zase driv, tak zkusime 3iui kdyz se ivf nezvladne, a kdo vi, trrba mne jeste i doktorka přesvědčí.
@Veronique 31 gratuluju ![]()
Děkuju holky❤️, teď už jen aby to celé dopadlo dobře🙏🏻 po dvou letech držim v ruce poprvé pozitivní test a vubec tomu nemuzu verit.
@Veronique31 Gratuluju moc! Máš krásný vánoční dárek
Já to dneska dostala, takže 30.12. znovu do CAR a do dalšího pokusu
tak snad se štěstí usměje i na mě ![]()