Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mojzi tak samozřejmě, že to neberu jako hotovou věc 😀 beru to tak jak to je, samozřejmě že bych byla ráda aby to vyšlo, to si asi přeje každá z nás co tu je a taky to všem samozřejmě přeju a držím palce 🍀 😊 je jedno kdy se to povede, hlavně aby každá jednou ty // našla Na ty nejlepší věci si prý člověk musí chvíli počkat 😀 ✊… Já IUI nepodstupuji kvůli tomu, že by byl nějaký problém, oba zdraví a vše v pořádku, ale jsou k tomu úplně jiné důvody, takže si i říkám, že bych mohla mít o chlup větší šanci. 🤔
Ale samozřejmě rozhodnou následující dva dny a buď a nebo…nejsem na to vyloženě upnutá 😊
@Mišulka22 Ahojky tak to mě už mezi důvody napadá jedině věk? Samozřejmě pokud to nechceš říkat a je to pro tebe osobní, chápu
každopádně já jsem docela na#raná na ty testy no
že Mamatest jo a Dr. Max ne. Ale počkám do úterý a koupím pro jistotu oba. ![]()
@Mišulka22 ja jsem se zrovna taky chtela zeptat co je u vas za problem ze jste sli do IUI 😁 u nas byly problem „jen“ spermie u manzela, takze jsem si taky celou dobu rikala ze by ta uspesnost u nas teoreticky mohla byt ta vrchni % sance 😁
@Iustitia omnibus @Mojzi
Asi to nechci úplně veřejně, ale můžu napsat zprávu 😊
@Mišulka22 Jestli to chceš probrat, tak klidně
ale do ničeho tě netlačím, záleží jak ty to máš a chceš s někým sdílet nebo ne ![]()
@lapaletka tak ja jsem ani progesteron vysadit nemusela, rikala jsem si ze naopak bych ho brala dyl, ze by pak uz na klinice treba byli a vysla iui na zacatek mesice, takhle fakt asi zkusim uz ivf, i pres progesteron se mi to zkratilo na 26DC na dnesek….
Ahoj holky,
dnes jsem 5. den po IUI, můžou se už objevit nějaké příznaky, že se zadařilo? Nebo to pro někoho bylo „bezpříznakové“ překvápko? Já zatím nic necítím, trochu prsa, občas podbřišek, ale nic zásadního.. ![]()
P. S. omlouvám se za možná blbý dotaz ale je to moje 1. IUI ![]()
@katerina9615 ahoj, drzim palce 🙂 ☘️ jinak bych rekla ze 5. den po IUI je na priznaky obecne jeste moc brzo.
A myslim ze „prekvapko“ to tady nebylo pro nikoho, tady se testuje uz od 9. dne (vcetne me)😁 😁
Ahoj, přidávám se taky do diskuze a jdu si trochu zkrátit čas při čekání. @katerina9615 dnes jsem taky 5 den po iui, žádné příznaky nemám, jen ne asi dva dny po iui tak nějak bolelo břicho, jako bych byla nafouklá, ale teď už nic. Ještě je brzy na příznaky.
@Mojzi já si právě testem nechci dávat falešné naděje, chci testovat opravdu až v den MS ![]()
@katerina9615 Moc děkuji, tobě taky držím pěsti aby to vyšlo.🙏
A kdy přesně budeš testovat? Já bych chtěla 24.12. To budu 13 dní po iui a 15 po ovetrille.😅 Byl by to hezké dárek.
@KokoNic no taky bych mohla 24.12. už testovat, ale možná počkám až jestli 27.12. se dostaví MS…
já píchala 9.12. Zivafert a 11.12. byla na IUI..