Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišulka22 Tak to ráda čtu, máš foto?
Já jsem už jak deb il jak to furt studuj a přísahám že ještě pár testů a budu šilhat ![]()
@Hvezdicka727 Kvuli lepsimu spermiogramu, tak uvidime no..
kdyby to nebylo vsechno tak zdlouhave 😏 ☹️
@Šáárinečka Jejda, vypadalo to opravdu nadejne, tak snad se zadari dalsi cyklus 😊
@Šáárinečka děkuji 😊 a ty nezoufej, toto je taky můj druhý pokus, takže tobě ten druhý taky určitě přinese větší štěstí.🍀 🍀
@Iustitia omnibus mám a doufám, že to taky není moje sugesce 🤣
@Mišulka22 Vidím to i bez šilhani, tak snad budou sílit a sílit brzy
já mám volat v úterý podle testu buď ke svému Mudr. a nebo zpátky do CAR, tak doufám, že CAR už nebude třeba ![]()
Holky nechci vam do toho moc kecat, drzim palce ale bojim se at to neni stale z ovitrelle ![]()
@lapaletka… ta doba mi na tom prijde nejvic silena.. Noo to jsem nevedela ze se dava na zlepseni
to je zajimave
nam zamítli cokoliv michat k lekum, jak to mame.. jako zlepšovaky a tak 😊
@Hvezdicka727 u mě ještě včera ráno tohle ovitrill byl
nebo ty Mama testy jsou všechny vadný ![]()
Takže za mě vím, že tyhle duchové vůbec nic neznamenaji
bohuzel…a upřímně i dnes bych ho tam vykoukala ![]()
@Iustitia omnibus fakt? Tak jsem ráda, že ho nevidím jen já. tak snad bude sílit 😊taky doufám, že car už potřebovat nebudu, kam chodíš jestli se můžu zeptat? ![]()
@Hvezdicka727 @Šáárinečka Ano holky, je mi jasný že to není ještě jistota. Snažím se zachovávat chladnou hlavu, jen je fine to tu s ostatními sdílet a vzájemně se podpořit. Stejně vím, že je to pořád 50/50 ![]()
Chaapu. Ja obvykle byvam jinak velky lovec a presne vidim carky tam kde nejsou, a pak byvam smutna. Tak bych vas toho případného smutku chtela usetrit, ale budu drzet palce, at se radujete ![]()
@Iustitia omnibus jsem si říkala, že třeba bude třetí náhoda a budeme chodit stejně, ale to už by bylo moc vtipný 🤣
Já Apolinář 😊
@Iustitia omnibus a jak se cítíš? Pozoruješ na sobě něco? 😁