IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.24 20:00

@Mišulka22 Nápodobně :kytka: Určitě tu taky napiš update. Dárek by to byl ohromnej, nedávno mi bylo 35, tak už je načase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
12.12.24 20:11

@Mojzi diky za odpoved. A v cem jste meli ve spermiu problem? A jak dlouho jste se prirozene snazili? A do jakeho caru chodis? :)) promin za milion otazek ale nechce se mi to tu hledat jestli to tu nekdy zaznelo tak se moc omlouvam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
12.12.24 20:32

@Iustitia omnibus tak to jsme i věkem na tom podobně 😄 mě bude v květnu 35 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
12.12.24 20:39

@bambula89 manzel ma snizenou pohyblivost spermii a maji navic geneticky spatny tvar. Na prvnim IUI bylo spermio zase spatny, na druhym nas pochvalila ze se zlepsilo (ale samo, nic na to nebere).
Prirozene jsme se predtim snazili pres rok.
Chodime do pronatalu do Kolina a v pohode, klidne se ptej 😁 😁
17. jdu na prvni utz, nemam zadne priznaky krome boleni prsou a na krev nejdu, takze sem tam musim delat test abych sama sebe ujistila ze to tam furt jeste je 😁 😁

• Citovat
  • Upravit
12.12.24 21:00

@Mišulka22 No tak to je vůbec pecka :palec: Tak držím všechny palce co mám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
12.12.24 21:40

Holky já zkusila ještě teď večer nějaký test z Actionu a už zřejmě bílo🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
12.12.24 23:44

@Mojzi mame to asi podobne. Akorat ze se snazime uz 3 roky. A jediny problem co nam nasli je spatna morfologie spermii. Pohyb a pocet je ok, spis nadprumer. Akorat ze ta morfologie je tak spatna (1%) ze nam v Car IUI nenabidli, pry jedine IVF. U vas byla ta morfologie kolik %? Popravde snad poprve ctu ze se nekomu iui takto na prvni, druhy pokus podarilo. A jeste bez stimulace. Rada bych do toho sla taky ale zatim sbiram odvahu :) jak to probihalo, boli to? Pocity po tom, citis po aplikaci nejake tlaky nebo neco podobneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
13.12.24 00:40

@bambula89 my máme morfologii 2% a IUI nabídli hned :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.24 08:12

Dobre ráno, tak posílám update. Nahoře včera ráno, dole dneska ráno. Dnes mám 12.den po Ovitrelle a 10 den po IUI. Tak já nevím. Ale snad tam naděje je :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
13.12.24 08:28

@Šáárinečka fakt? Me moje gyn dr rikala ze kdyby byla aspon ty 2 tak je to jina ale ze 1 je malo,, resp prvni spermio jsme meli dokonce 0,5, ale po roce se zlepsilo na 1. A povedlo se iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
13.12.24 08:36

@bambula89 před IUI měl 1 ☺️ v den inseminace měl 2 🤷🏼‍♀️ kolik mate celkové množství a pohyblivost? Na tom taky dost záleží ☺️
Jsem teď 11 dni po první a už tomu moc nevěřím 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.24 08:48

@bambula89 Ahoj, u nás to samé. Na prvním spermiu manžel morfologie 1, ostatní super. Doktor říká, že to tak mají kuřáci a ať si nezahrivá moc varlata. Tak manžel dostal zákaz se koupat v horký vaně a omezit kouření a za 14 dní na IUI byla morfologie 3 :) Každopádně i nám nabídli IUI i s tou morfologii 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
13.12.24 09:16

@Iustitia omnibus
Moc bych ti to přála já dnes 11 den od IUI a 13 od ovitri.)
Kolik ty si měla jednotek? 6500?
Já mám duchy furt. Nevím jestli ho tam vidíš na fotce, ale je tam i dnes :nevim:
Upřímně si myslím, že to tyhle testy dělají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.24 09:23

@Šáárinečka Ahoj, vidím ho ;) A ano, měla jsem 6500 jednotek a duchové zmizeli kolem 7. dne a teď je zase vidím. A ty máš jaký test? No samozřejmě je možné všechno, asi se fakt rozhodně kolem toho 14. dne. Každopádně držím palce. :srdce: Ale je divné, že by se ten Ovitrelle fakt držel až fakt těch 14 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
13.12.24 09:24

@bambula89 muj manzel mel morfologii 1 a motilitu 31 na pvnim spermio, to videla moje gynekolozka a poslala nas do pronatalu at si vyzadame IUI. Dokrorka v pronatalu s tim souhlasila a rekla ze jeden spatny spermiogram jeste nic neznamena 🙂 ale ty dalsi uz nam pak neukazala, jen rekla ze byl horsi/lepsi.

Po prvnim IUI me bolelo asi 2 dny bricho, myslim si ze to bylo spis po ovitrelle, ale po druhem vubec nic. A ta samotna insemenace vubec neboli, je to jak klasicka prohlidka. Akorat poprve mi tekla trochu krev, pry normalni 🤷

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex