Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šári vypadá to nadějně, ale dělal bych stejnou značku když děláš každý den 😊
@Šáárinečka musis delat stejnou znackou
kazdy z tehle ma jinak barviva.. takhle nepoznas jestli sili nebo slabne ![]()
@Šáárinečka testuj stejnou značkou, ten včerejší zeleny test má méně barviva, to může být důvod proč byl včera negativní… Dělala bych dal mamatesty, ty mají barviva dost 😁 😊
@Hvezdicka727 @Lenka123981 @kopre_tina535
To budu muset 🤣 když já si dnes koupila ten mamatest tak jsem chtela zkusit ten, ale zase si říkám to snad nemůžou byt v těch testech takový rozdíly nebo Jo?
Že na jednom z ranní moče není nic a na druhém regulérní slabá druhá čárka ![]()
Přemýšlím jestli večer nezkusim ten zelený ![]()
Jas vidim na vsech neco na tom zeleným minidusika
no oni jsou fakt kazdy jine barvivo, takze rozdil tam byt muze, kdo vi. V tyhle fazi je asi tezky rict zda je to ovitrelle nebo tehu 😊
@Šáárinečka ja si treba kupovala uplne obyc za 39,– v Actionu a byly věrohodný
![]()
@Šáárinečka ja vim ze o mamatestech se rika ze delaji falesny duchy 😁 👻 ja jsem pouzivala z maxe a taky muzu doporucit, za par korun a casto maji akci ze kdyz koupis 2 krabicky, dostanes 1 zadarmo 🙂
@Hvezdicka727 @Buchtaa2 @Mojzi
Ovšem tohle úplně falešný duch se mi nezdá 🫣 vyjela v limitu…růžová….
Ještě mám doma jeden zelený přemýšlím, že ho zkusím jestli bude silnější než ten ze včera ovitrill to není ne? Ten přeci nesílí ![]()
@Šáárinečka byt tebou zkusim to zase rano, myslim ze jestli jsi dneska 8 dni po IUI, je jeste dost brzo a zitra by se mohlo spis neco ukazat 🙂 ja jsem mela na testu pidi ducha az D10, 9. den by podle me byl jeste bily.
@Šáárinečka navic podle toho jak moc behem dne pijes mas naredenou moc. Myslim ze kdyz ted zkusis zeleny test, tak ti to nic moc nerekne 🤷
@Šáárinečka ale samozrejme te uplne 100% chapu a byt tebou ignoruju internet a uz curam na papirek 😁 😁 😁 😁
Tak co vy holky testujete dnes někdo? ☺️
Můj ranní test zase duch ![]()
11 dnů od Zivafertu má o 1500 jednotek min než ovitrill. 9 dni od IUI ![]()
Upřímně nevím co si myslet….
Šári tezko rict no
ja netestuju, je to bile nebo bylo a nejak uz tomu moc neverim. Jsou holky co tu psali a nevsimla jsem si ze by jim duch zmizel tak uvidis
kdyz jim to vyslo ![]()
@Šáárinečka a když srovnáš ten včerejší mamatest a dnešní, tak je tam nějaký posun? Mě se zdá ten dnešní slabší.. Dej pod sebe a vyfoť 😊