IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mojzi
8.12.24 09:45

@Hvezdicka727 je pravda ze 6000 za pokus je drsny, to uz je pak 6 pokusu opravdu jak ivf. To se na jednu stranu divim vasi doktorce, ze se vam dalsi iui nesnazi spis rozmluvit 🤔

• Citovat
  • Upravit
249
8.12.24 10:06

@Mojzi no ona verila ze to vyslo na poprve, proto tvrdi max 3 pokusy no, ale ze je to na nas jak si to zastavime. Ona chce spis usetrit to zdravi no, tim ze jsem fakt tehotnela. Na jednu stranu je to dobre, protoze oni z ivf maji naky penize, tohle jde cele spermobance. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.12.24 07:48

@Hvezdicka727 tyjo, ja se taky divim, ze vas doktorka necha takhle ‚trapit‘ a dava dalsi a dalsi pokusy IUI. Za me na tom je nejhorsi to cekani, je to strasne zdlouhave. Pro nas to budou 2 roky v unoru, s tim, ze do caru chodime cca pul roku.

Jinak jsem si delala test dnes rano, jsem 11 den po ovitrelle a 10 den po IUI a chtela jsem vedet, jestli se mi ovitrelle jeste drzi v tele a vic bily test uz byt ani nemuze. Takze moje pocity asi byly spravne. :pocitac:
Jinak jsem od soboty rezignovala na progesteron, prijde mi, ze mi dela hrozne spatne na streva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.12.24 08:46

@lapaletka Noo tak myslim ze to zase mysli dobre, potom co videla nespočet potratu, mne ujistuje. No my to zkusili zatim po druhy, predtim se dvakrat nevychytala ovulace a v peci CAR jsem od cervna. Jenze jsem posledni ztrátu mela v cervnu, tak jsme museli cekat do zari. Predtim doktori vzdycky rikali, potrat, to se stava… genetiku delali v lednu to se poprve zacalo neco dit. Dlouhe to je.

Noo myslim ze carka se ti jeste muze objevit. Chtela jsem ti dnes psat jak se citis dal. Do patku je to jeste 5 dnu preci 😊 nekomu to ukazuje driv a nekomu pozdeji. Kolikaty den cyklu to iui pro tebe bylo? Ja kdyz byla tehotna prirozene mela jsem duchy od 26DC silnou carku vzdycky zhruba oo tydnu od te doby az… Progesteron uz neberes teda? No mne prijde ze dela falešný priznaky no. Do unora to urcite vyjde 😊 je to hrozny, to cekani.

Ja se bojim, ze nam to taky nevyslo nic nepocituju, a jsem dva dny od tebe, i kdyz se snazim byt pripravena asii stejne smutna budu a letos nesmim koukat na socialni site, oblibeny cas oznamování tehotenstvi u lidi :) uz aby bylo po Vanocich si rikam 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
9.12.24 08:48

@lapaletka tak teď už se může objevit čárka z těhotenství, ještě to nevzdavej, máš ještě čas pár dní 😊 🍀
Holky držím vám palce @Hvezdicka727 @lapaletka 🙏 🍀 pravidelně vás sleduji 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.12.24 09:20

@Hvezdicka727 Jj, je to jeste 5 dni, ale takovy ten sesty smysl mi nejak rika, ze nic z toho nebude a hlavne to spermio tomu docela odpovidalo, bohuzel.
A taky mi nic neni, jakoze vubec nic, naopak se citim uplne v pohode :lol: A ano, progesteron jsem vysadila, protoze mi prijde, ze mi hrozne ucpava streva a s tim mam dlouhodobe problemy.
A tentokrat to bylo uplne brzo, 10 DC jsem sla uz na IUI, i pres to, ze vetsiou mam cykly 30 dni, ale tak asi vi doktorka jak to vypocitat.
Ahaa, tak to chapu, pokud nevychytali ‚jen‘ ovulaci, tak to bych asi sla taky do dalsiho iui))
A na kontrolu jdes teda v nedeli/pondeli? My jsme meli ted rodinne setkani sestrenek a byla jsem jedine asi z 10 lidi, co nemaji deti. A poznamky: Jee, no ale uz byste mohli mit mímo, a nechcete? A ve 40 uz bude pozde. A proc to odkladate. No na odstrel :pocitac: :lol:

@Lenka123981 jee, Leni, ty jsi hodna :) Ano ano, jeste nejaky cas je, jen ten vnitrni pocit je spis blby, no :roll: :D Tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.12.24 09:38

@Lenka123981 moc dekujeme :smiling_face_with3_hearts:

@lapaletka Noo o to vic si myslim, ze se teprve carka muze objevit pokud to byl 10DC, a nekomu neni blbe vubec. A jestli se to ma udrzet a byt to ok verim ze i bez progesteronu. J kdyz si vezmu jak jsem v minulosti vsude zvracela tak klidny prubeh by byl taky dobry, zvracela a nic z toho nemam 😊 😃Tak uvidis :) jezis no tyhle setkani ja uplne zboznuju a ty kecy kolem toho taky, to je sila, ja se nejvic bavim u dojedte na dovolenou, tam to urcite pujde, to ai vzdycky v hlave rikam, a to jako mam poprosit nějakýho chlapa tam nebo co? 😀… a kolik pak ti je? Jestli se muzu zeptat 🙈 ja myslim ze ale vek naehraje zas takovou roli, nekdo otehotni c pohode i ve 45 a nekdo ma potize uz ve 25… mne ma priletet segra, co otehotnela pry jen protoze kdyz nam to neslo tak to zkusili, tak mi to oznamila tak se toho desim trosku… a na kontrolu nejdu, v nedeli nebo pondeli si udelam test a kdyz by byl pozitivni tak kontrola bude asi az po novem roce, a kdyz ne tak to zkusime asi na potreti no… Noo ale libi se mi tvuj pristup, ze muzes byt prekvapena jedine mile dystak….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
9.12.24 09:40

@lapaletka tyhle poznamky znam moc dobre 🤦 a u nas je jeste babicka lovkyne konspiracnich teorii, takze uz jsem slysela i ze jsme si to udelali sami, protoze ockovani na covid zpusobuje neplodnost. Jo a druha varianta ze si za to muzu sama, protoze jsem byla x let na hormonalni antikoncepci 🤷

• Citovat
  • Upravit
3109
9.12.24 09:45

@lapaletka já už dnes na testu (9 dni po ovitrill) nemám taky skoro nic….jinak ten první test byl 7 dni po ov.
Neztracej ještě naději já se o to snažím taky :srdce:

Uvidím zase za dva dny :srdce:

Příspěvek upraven 09.12.24 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.12.24 14:39

@Šáárinečka a tys ovitrell davala v patek a iui byla v nedeli? Nebo jak? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
9.12.24 16:10

@Hvezdicka727 já ovitrill v sobotu a v pondělí IUI dnes je to týden od IUI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.12.24 16:57

@Šáárinečka tak to si se mnou o den :) ja ovitrelle mela v patek a iui v nedeli :) no, tak to jsem na nas i s @lapaletka zvedava, rekla jsem si ze testovat budu az nedele, pondeli, ale mam chut to ted zkusit taky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
9.12.24 18:14

@Hvezdicka727 zkus! Potom nebudes premyslet jestli je to ještě z ovitrilĺu :potlesk:
Já vím, ze teď už nemám ovitrill skoro vůbec a když to zesílí 🙏🏼 tak to třeba vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.12.24 18:53

@Šáárinečka ja mela v planu vydrzet do 16.12 a na iui jsem byla 1.12 😅 doma test stejne nemam tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
10.12.24 08:30

Tak jsem to holky nevydrzela a hlasim se do party snehobilych testu :( ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí