Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Buchtaa2 píše: Více
To je paráda, že stíháte screening ještě před Vánoci ![]()
Závidím! ![]()
@Wawulka
Ahoj, dneska 13 dni po ovitrelle, 12 dni po IUI, a slaba carka tam furt je 😁 ale prijde mi stejne vybarvena jako vcera, neni dneska silnejsi 🤷
Jinak me boli prsa, ale to mam pokazdy pred MS a zadny jiny priznaky na sobe nepozoruju, sem tam mam nafoukly podbrisek, ale nic dramatickyho.
@Buchtaa2 paráda, to jsou dobré zprávy. Já jdu ve čtvrtek na kontrolu tak pak dám vědět. Screening mám 12.12 🙏 hlavně až je vše v pořádku 🍀 ❤️
@Mojzi píše: Více
Já ti říkám, že to tam je!
![]()
13.D po Ovitrelle - to už bys byla hodně výjimka, kdyby se tě tak dlouho držel ![]()
Fotku nemáš? ![]()
Mam tohle, musela jsem si na to zapnout blesk a i tak je to takovy pidi 🧐 😁 ve skutecnosti jsou trosku silnejsi, ale ne o moc 🤷
Příspěvek upraven 02.12.24 v 12:31
Skoro bych rekla ze na ty fotce neni nic videt 😁 uvidim zase zitra, zda neco bude
Příspěvek upraven 02.12.24 v 12:36
@Mojzi Hele je to pidi
ale podle mne to taky sílí ![]()
Zkus zase zítra - to už by to snad mělo být hezky vidět ![]()
Holky mužů se k Vám přidat? ![]()
Jsem dnes po svém prvním IUI ![]()
Jak dlouho predtim jste si píchali já měla Zivafert? ![]()
@Šáárinečka píše: Více
@Šáárinečka ahoj, hodne stesti ☘️ ja jsem pichala jednou 36 hodin pred a jednou 24 hodin pred, mela jsem utz poprve 12. den cyklu, injekce 13. den vecer a podruhe 14.den utz i injekce🙂 pichali jsme ovitrelle.
@Šáárinečka Cauky) ja pichla ovitrelle cca 36 hod pred IUI. Tak hodne stesti, at to vyjde
![]()