Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka jak špatný ten spermiogram byl?
U nás toto byl hlavní problém a povedlo se nám ho doplňky neskutečně zlepšit (myšleno zlepšení +400%) ![]()
@lapaletka hlavu vzhuru, kdyz je uplne spatny spg tak z toho ani IUI nejde udelat - tak mi to rikali v CAR, takze kdyz vam ho udelali, musi tam nejaka sance byt! ![]()
Jee, holky dekuju za hezke zpravy
![]()
@Wawulka No, hodne spatny. Pri prvnim to bylo 17% a ted jen 7%
![]()
A ano, verim tomu, ze doplnky a vitaminy fakt pomahaji, taky s tim mame dobrou zkusenost. Tak asi zase vsechno nakoupim ![]()
Ahoj holky, jsem dneska 10 dni po IUI, 11 dni po ovitrelle a na testu je pidi duch, videl ho i manzel. Myslite, ze to bude jeste ovitrelle? Jak jste to mely vy?
@Mojzi může být ![]()
Zkus znovu za 2 dny… já jsem raději testovala až 14D po Ovitrelle…
@Wawulka kdyz ja uz jsem to nemohla vydrzet, jak mala holka 🙈 minuly cyklus jsem cekala a nic tam nebylo, tak ted jsem si rikala zacnu brzo, at nejsem 14. den o to vic zklamana 😁 nevim ktera metoda je lepsi 😁
@Mojzi joooo… rozumím, ze je těžký odolat ![]()
Já jsem se třeba ale chtěla vyhnout těm spekulacím “je to ještě Ovitrelle? Je to už ono?”
On ti to nikdo neřekne a pak jsi jen na pochybách a stejně ti to muže dat falešnou naději ![]()
Pak už je za mě lepší druhá varianta… a to testovat každý den od IUI a sledovat jak Ovitrelle klesá a pak vidět náběh na testu ![]()
Jen to jsem rikala, ze by mi asi lezlo na mozek ![]()
Každopádně! Budu držet pěsti, aby to bylo ono!
![]()
@Mojzi ja uz 11. po ovitrelle den mela uplne snehobily test, ale kazde telo odbourava ovitrelle jinak. Tak zkus jeste znovu testnout 😊 😊
Zkousela jsem dneska znovu a carka je trosku silnejsi, tak o pul odstinu 😁 tak zase zitra, uz aby bylo pondeli rano 😅
Tak se pridavam do party cekani na zazrak. 🫶🏻 dnes jsem mela IUI ![]()
@Hvezdicka727 já jdu zítra na ultrazvuk a uvidíme kdy proběhne druhá a pak se přidávám k vánočnímu čekání 😊 ✊
@Hvezdicka727 tak moc drzim pesti!
![]()
Holky jinak jsem se chtela zeptat, jestli vam nekomu nezacaly vypadavat vlasy po hormonech?
![]()
@Lenka123981 ahojda, tak mam po kontrole jsem 10+3 vse je v pořádku je tam jedno
a 17.jedu na screening, tak doufám, ze se ukáže
a budeme mit vanocni překvapeni