Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Buchtaa2 píše: Více
Děkuju, no dopadne to jak to dopadnout má. Je to první IUI, tak uvidíme. ![]()
@Bibi44 taky jsem k tomu tak přistupovala a vyšlo to sice nemam uplne vyhráno to se dozvím v pondělí, ale vyšlo. Tak ať je hezky předvánoční dáreček ![]()
Tak to je super 🍀. Moc bych si to přála, už je to strašně dlouhá doba. Jednou to vyjde, tak uvidíme kdy.
Tak ať je hlavně všechno v pořádku, jsou to strašné nervy. Já jsem ráda, že chodím do práce a zaměstnávám hlavu..ty dny pak rychleji utíkají 😁.
A měla jsi nějaké příznaky před testem?
Ahoj holky, já jsem teď 7tt a jen se chci podělit o čerstvou zkušenost s testováním. Testovala jsem od začátku více druhy testu, měla jsem papírové in:time a mamatest a pak plastový clearblue ultra časný. Musím říct, že první dny se mi čárky na papírových testech neobjevily, na tom clearblue ano a opravdu už nějaký 8dpo hezky viditelná. Az jsem tomu neverila, ze jsem fakt tehotna, na papirovych byla hodne slaba a az o dva dny pozdeji. Tak kdo s tím bojujete, zkuste, za mě se opravdu v tomto oplatí ten dražší test koupit ![]()
@Bibi44 to ja chodím taky a mam doma uz jednoho 8 letého “puberťáka “, ale přijde mi, ze to neutíká ubec, je to šílený to čekání na to co přijde … nemela jsem ubec, ale jak jsem to zjistila, tak me začaly dost bolet prsa a to teda trvá stále a to budu začínat třetí měsíc. Jak mam srovnání s prvním, tak takovou bolest jsem neznala. A tobě něco je?
No právě moc ne. Tak od 4-5 dne po IUI mě bolel podbřišek a hlavně jsem byla strašně nafouklá, to trvalo až do soboty a teď od soboty nic, občas jen ten podbříšek při pohybu v práci. Ale jinak nic, ani prsa. Ty mě hlavně bolely před MS vždy a to dost. Ale brala jsem hormony 3-7 DC. Tak i to mělo možná vliv na to.
@Bibi44 podbřišek me bolel jen ten první den co jsem byla na iui jinak nic az po těch 14 dnech každá to mame jinak hlavně kdyz to vyjde 😊
Přesně tak, každé tělo je jiné. Dám pak vědět ![]()
Tak dneska se žádná druhá čárka nekoná. Takže budu čekat na MS a budeme pokračovat 🫠
@Hvezdicka727 Tak nakonec ano, dnes jsem byla na utz a mam folikul 16 mm a 14,5 mm, ale jsem teprve 9DC. Zitra si mam pichnout ovitrelle a v patek na inseminaci (to bude teprve 11DC).
Ja teda tomu uplne nerozumim, ale prijde mi to brzo. Na pvni IUI jsem sla az 15DC. Ale tak predpokladam, ze Trozel+Ovitrelle to naplanuje asi tak, aby ovulace byla drive. Jsem z toho jelen ![]()
@lapaletka píše: Více
Ovitrelle ti spustí ovu za 36 hod., pokud k ni přirozeně nedojde dříve (umí akorát přiblížit, ne oddálit) ![]()
Jinak s takovými folikuly jsi hezká adeptka na dvojčátka
![]()
@Wawulka ja mela 15 mm a mam tam jedno 😄 😄 brala jste některá po IUI utrogestan?
@Wawulka Tak v tom pripade je to asi v pohode, tak uvidime ![]()
No a ty folikuly, ja si uplne nejsem jista, jestli je to v jednom vajecniku, ale mne by dvojcatka nevadila, mne se to hrozne libi, i kdyz to musi byt silene narocne.
A ty uz mas deti, nebo taky jdes na inseminaci? ![]()
@Buchtaa2 Ja jsem brala progesteron na noc a je to myslim stejne jako utrogestan. Spousta holek rikala, ze jim po tom bylo spatne, ale ja jsem si to mela zavadet a bylo to uplne v pohode, nic mi nebylo. A brala jsem to az do teh. testu.