Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Děkuji
![]()
Věřím, že nám to vyjde oboum. Když ne teď, tak následující měsíce. Mně se moc do IVF nechce, ale pokud budu muset, tak to udělám. Nějak si neumím představit život bez dětí ![]()
No právě, možná jsem ho měla zkusit i dříve. Protože teď si úplně nejsem jistá, co na tom testu vidím 😁. Ale dle dní, si myslím, že je ještě brzy a dle slov doktora. Možná se na to zkus poptat, jestli je to dobře nebo ne
. Ale každý má jiný metabolismus a jinak ho odbourává..to bude nejspíš tím. 😁
@Bibi44 mám to stejně, nechci zůstat bez dětí a do IVF se mi taky nechce…kolikrát půjdeš IUI zkusit?
Jo, už jsem četla, že to každý odbourává jinak, tak vlastně asi dobrý 😀
Do středy už ti to čekání uteče a už bude jistý že to není ovitrelle 😁
@Anonymní píše: Více
No doktor nám řekl, že je to na nás. Můžeme jít 3× nebo taky 6×. Nebo ho občas vynechat. Tak nějak jsme se doma domluvili, že to dáme momentálně 3× a pak uvidíme, co bude dál. Ale určitě se budu snažit udělat všechno pro to, aby to šlo bez IVF
😁.
No uvidíme, co z toho testu vypadne ve středu 😁 😁 😁
A ty budeš tenhle cyklus něco brát? Nebo zase bez hormonů a pak Ovitrell?
@Bibi44 tak ze třech pokusů snad musí jeden klapnout a další nebude potřeba 😁 také bych ráda kdybych se IVF vyhnula a vyšlo to touhle cestou. Dnes jsem si koupila kontryhelovy čaj, prý by to mělo lehce napomoct, tak za zkoušku nic nedám 😁
Neměla bych brát nic, nemám žádný problém, tak doufám, že si vystačím jen s ovitrelle 😁
Objednaná jsem 2.12 na ultrazvuk, tak do konce dalšího týdne snad proběhne další pokus o " zapékání "
![]()
@Hvezdicka727 Cauky)))
ja jdu na utz ted ve stredu a iui bude teda asi pristi tyden..Tak to budeme mit nejak pri sobe, vid? A vysledek tesne pred Vanoci 😊 😊
A musim teda ale rict, ze po te HSK mam uplne jinou ms. Mela jsem vetsinou docela bolesti a ted skoro nic, ale byla i delsi, skoro 7 dni.
@lapaletka ja jdu v patek tak taky pocitam pristi tyden
tobe mozna uz v patek udelaji IuI ne? Joo ja mam po ty hysto rovných 28 dni a o dost hezci cyklus no ![]()
Ahoj holky po delsi dobe🙂 ja mam dnes 6. den po druhem IUI a zacinaji mi klasicke bolesti prsou pred MS 😭
Navic tento cyklus bylo cele IUI nejake divne, mela jsem utz den 14. a folik mel 21mm, doktorka radila IUI az den 16. Jenze to manzel nemohl, tak jsme hned den 14. pichali ovitrelle a den 15. se slo na vec. Nemela jsem ale po ovitrelle zadne ovulacni bolesti (u prvni injekce jsem mela boleni podbrisku asi 3 dny), a tim jak se slo na IUI driv, tak doktorka rikala ze ovulace jeste neni. Tak nevim, zda k ni vubec doslo 🙄
@Mojzi jeste neni noc ztraceno
ja si myslim ze je to takhle ale lepsi, spermie na vajicko pocka
bolesti prsou jsou i v tehu
vyckej a nevzdavej to
@Mojzi podle mě to bylo dobre naplánované, já myslím že 16. den už by mohlo být pozdě. Vždyť folikul roste o 2mm za den takže v den IUI měl ten tvůj 23 mm a to většinou praská, takže v pohodě. Podívej na nás, já měla ve středu folikuly jeden 15mm druhý 16 mm, čtvrtek ovitrell a pátek iui, kde předpokládám jejich velikost nepresahla 20 mm takže celkem brzo, a vyšlo to 😊
@Lenka123981 ja jsem si prave taky myslela, ze 16. den uz bude pozde, doktorky jsem se i ptala. Tak mi ukazala co vidi na utz, coz mi nic nereklo, videla jsem sedivy a jednu kulicku😁 a rekla ze 16. den je akorat.
Doma jsem si pak procitala zpravy jak to bylo cyklus predtim a dosla jsem k zaveru, ze 16. den by bylo pozde.
Co me ale zarazilo, ze teda podle doktorky bylo 16. den akorat, ale kdyz jsme nemohli, tak nas pozvala 15.den hned na 8.30. Nevim, proc si nas teda nepozvala treba az na 13h, kdyz ma Pronatal az do 15.30.
@Hvezdicka727 Diky, to jsem si taky rikala, ze je to pred ovulaci asi lepsi, preci jenom je tam pak i prostor na domaci pojisteni 😁
Příspěvek upraven 26.11.24 v 08:08
@Mojzi já si fakt myslím že těch pár hodin už nehraje upne roli. A přesně tak, lepší dřív než pozdě však oni si na vajíčko kdyztak počkají. My to pak pojišťovali ještě doma celý víkend protože já si zase myslela že bylo brzo. 😁 Ale asi ví co dělají 😊 držím palce 🍀 🍀 🍀
@Mojzi ja mela 15mm v patek v sobotu jsem večer píchala ovitrell a v pondělí jsme šli na IUI a vyšlo to ☺️ držím palce ať mate vanocni překvapeni ![]()
Já jsem měla v pondělí folik 16mm. V úterý ráno jsem si píchala Ovitrell a ve středu o půl jedné šla na IUI. Ale mám PCO, tak je to trochu složitější. A zítra dělám test po 14 dnech. 😊
Tak vám holky držím palečky všem. Byl by to krásný vánoční dáreček.
![]()
@Bibi44 to už bych testovala dnes, nevydržela bych přesně 14dni
at to vyjde 🙏🏻 🙏🏻
@Buchtaa2 píše: Více
Já jsem už testovala 11 a 12 den po Ovitrellu. Ale byl tam malinkatých duch, řekla bych, že ještě z něj. Tak teď to nechávám. A navíc nemám už test, tak jsem si ho schválně objednala..trvá to déle 😁 😁