IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
10.11.24 07:47

@Buchtaa2 i to je krásný dáreček! ;) :srdce:
A uvidíme, jak vydrzim 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
10.11.24 07:48

@Wawulka no parada :dance: :dance: moc gratuluju a drzim pesticky at se vse vyviji jak ma! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.24 07:51

@kopre_tina535 moc dekuju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
10.11.24 08:25

Ja lovim slabe carecky, ale bude to asi jeste ovitrelle 😅 vcera 9dpo a dnes 10dpo (10 a 11 dni po ovi) do toho druhyho se mi rozpila popisovaci tuzka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
10.11.24 08:26

@Wawulka no super, měla jsi pravdu ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
10.11.24 08:27

@Wawulka moc gratuluju, to jsou krasne zpravy ☘️

• Citovat
  • Upravit
1426
10.11.24 09:18

@Mojzi moc děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.11.24 20:38

@Dee55 Ahoj, no byli jsme snad na všech testech, doktorka si mysli, ze nemusím mít vajíčko a ze to se zjisti až teprve, když je vyndaji.. tak doufam, ze tohle bude také v pořádku 🍀 🙏🏻 Já prave pod narkozou nikdy nebyla, takže vůbec nevím co od toho cekat 😃
Už je toho hodně na to tělo viď? 🥺 Tyjo a co prosimte beres? To už musí být i tohle vyčerpávající, řešit jak se tělo zhoršuje 🥺 Nevzdavej to! ❤️ 🙏🏻 Budu držet palce ať to vyjde!!! Dej hned vědět! ❤️

Měla jsem to trosku šílený, v pondělí mi vyšel pozitivní test, takže se to všechno posunulo, jelikož se čekalo na krev, tam se zjistilo, ze bohužel negativní.. Druhy den cyklu jsem měla jít na injekci a co bůh nechtěl, měla jsem 5 dni zpoždění a dostala jsem to až v sobotu, takže druhy den vycházelo na neděli, takže jsem v sobotu ráno musela jet do Gennetu pro injekci a včera jsem píchla Elonvu a dneska teda trpím, furt mě bolí a picha bricho 🥺 A v pátek jdu na ultrazvuk a od soboty začnou další injekce 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 10:48

Ahoj, holky, 31.10 pichnut ovitrele rano a dnes rano na testu slabá carka? Myslite ze to muze byt jeste ovitrele? Nebo uz by to mohlo byt tehu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.24 10:49
@Anonymní píše: Více

Vim mam testovat az po 14ti dnech ale me to nedalo 🙈 😃

• Citovat
  • Upravit
694
12.11.24 10:58

Muze byt a nemusi :nevim: resim ted to stejne - kazdy den na testu slaba carka (od 11 dni po ovi) ale nijak vyznamne nesili, asi to bude jeste z injekce, tenhle mesic se asi pomalu odbourava :roll: tak drzim pesti at je to u tebe prava carka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
12.11.24 11:46
@Anonymní píše: Více

Může být :nevim:
Já jsem pro jistotu testovala až v termínu 14D po Ovitrelle…
Každopádně přeji, ať už je to ono a čárka sílí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 12:44

Moc děkuji. A to jsem si myslela jak vydzim netestovat😃. Udelam test dalsi dny zda bude silit. Snad to bude ono❤️

• Citovat
  • Upravit
124
12.11.24 19:12
@Šála1 píše: Více
Čauky, no oni ty vajíčka nemusí dozrávat, to jsem už také slyšela ale umí to opravit. 😊
Já narkózu snáším dobře vždy se perfektně vyspím ale i tak je to pro mě trocha strach.😔
Je toho na tělo už příliš, hlavně když jsem pod hormonama. Prosím tě beru Letrozol a Ovitrelle injekci. No jinak na inseminaci jsem byla minulou středu. 🙄 Ale! Nevypadalo to dobře. Zralé folikuly byly na levém vaječníku kde nemám ten vejcovod, na pravém nestačili dozrát.. i přesto jsme to zkusili. Doktor říkal, že by to nebyla vzácnost kdyby se to i tak povedlo. Ale spíš to beru jen jako pokus o nemožné. Tohle měl být poslední pokus. Přemluvil mě ještě na poslední inseminaci ale moje podmínka byla bez hormonů. Takže teď čekám na zázrak a pak popřípadě 4.12. Opravdu poslední pokus. V lednu bych zajela do Gennetu a řešila už IVF. Akorát mě trápí to že nemůžu najít práci. Co jsme byla v minulé práci tak to majitelka zavřela a já teď z nevolnostma a častýma návštěvama u lékaře nemůžu nic najít.😩
S těma pozityvníma testama jsem také řešila a je možné že jsem otěhotněla ale ze začatku je to prý velmi křehké a je možné že to odejde. Také jsem měla 5dní zpoždění. Jsou to věci tohle🤦🏻‍♀️ Nikdy jsem nerušila co všechno zažiju. Po ovitrille mě také dost bolí břicho a mám ho právě teď jak balón 😂 Takže uplně tě chápu. Musíš odpočívat a níc nenosit. Tak držím palečky ať ti to dobře vše dopadne. :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.11.24 20:20

@Dee55 drzim palce :) ja davala velkou nadeji iui ale od zari jsme to zkusili jednou. Moc mi neumi ohlídat ovulaci :) a uz mne to nak asi nebavi tak okolo 4.12 mne ceka taky posledni pokus, pak chci ivf… verila jsem tomu pac jsem normalne otehotnela … jeste zhruba pred pul rokem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí