Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wawulka no parada
moc gratuluju a drzim pesticky at se vse vyviji jak ma! ![]()
Ja lovim slabe carecky, ale bude to asi jeste ovitrelle 😅 vcera 9dpo a dnes 10dpo (10 a 11 dni po ovi) do toho druhyho se mi rozpila popisovaci tuzka ![]()
@Dee55 Ahoj, no byli jsme snad na všech testech, doktorka si mysli, ze nemusím mít vajíčko a ze to se zjisti až teprve, když je vyndaji.. tak doufam, ze tohle bude také v pořádku 🍀 🙏🏻 Já prave pod narkozou nikdy nebyla, takže vůbec nevím co od toho cekat 😃
Už je toho hodně na to tělo viď? 🥺 Tyjo a co prosimte beres? To už musí být i tohle vyčerpávající, řešit jak se tělo zhoršuje 🥺 Nevzdavej to! ❤️ 🙏🏻 Budu držet palce ať to vyjde!!! Dej hned vědět! ❤️
Měla jsem to trosku šílený, v pondělí mi vyšel pozitivní test, takže se to všechno posunulo, jelikož se čekalo na krev, tam se zjistilo, ze bohužel negativní.. Druhy den cyklu jsem měla jít na injekci a co bůh nechtěl, měla jsem 5 dni zpoždění a dostala jsem to až v sobotu, takže druhy den vycházelo na neděli, takže jsem v sobotu ráno musela jet do Gennetu pro injekci a včera jsem píchla Elonvu a dneska teda trpím, furt mě bolí a picha bricho 🥺 A v pátek jdu na ultrazvuk a od soboty začnou další injekce 🥺
Ahoj, holky, 31.10 pichnut ovitrele rano a dnes rano na testu slabá carka? Myslite ze to muze byt jeste ovitrele? Nebo uz by to mohlo byt tehu?
@Anonymní píše: Více
Vim mam testovat az po 14ti dnech ale me to nedalo 🙈 😃
Muze byt a nemusi
resim ted to stejne - kazdy den na testu slaba carka (od 11 dni po ovi) ale nijak vyznamne nesili, asi to bude jeste z injekce, tenhle mesic se asi pomalu odbourava
tak drzim pesti at je to u tebe prava carka ![]()
@Anonymní píše: Více
Může být ![]()
Já jsem pro jistotu testovala až v termínu 14D po Ovitrelle…
Každopádně přeji, ať už je to ono a čárka sílí! ![]()
Moc děkuji. A to jsem si myslela jak vydzim netestovat😃. Udelam test dalsi dny zda bude silit. Snad to bude ono❤️
@Šála1 píše: VíceČauky, no oni ty vajíčka nemusí dozrávat, to jsem už také slyšela ale umí to opravit. 😊
@Dee55 drzim palce
ja davala velkou nadeji iui ale od zari jsme to zkusili jednou. Moc mi neumi ohlídat ovulaci
a uz mne to nak asi nebavi tak okolo 4.12 mne ceka taky posledni pokus, pak chci ivf… verila jsem tomu pac jsem normalne otehotnela … jeste zhruba pred pul rokem ![]()