Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem tu taky nová a u mě bylo IUI 18. a 19.11.
jak se cítíte?
Já 3-7 den MS jsem brala clostylbegyt 1-0-1, pak píchnut ovitrell 500mg v neděli a IUI proběhlo v pondělí i v úterý
Já jsem nebrala nic, 4.11. kontrola ultrazvukem, jeden folikul 14 mm a jeden 12mm, dostala jsem ovitrelle které jsem si pichla 7.11. večer a 8.11. byla první IUI
Dnes jsem zkoušela test, ale ten byl negativní.
Pobolivaji mě prsa a od neděle až do včera jsem měla doslova menstruační bolesti, jen bez ms…trošku se uklidňuji tím, že ještě může být brzy, tak snad se podaří 😊 🍀
@katerina9615 údajně nemusí být u všech…co jsem četla zkušenosti tady, tak někdo měl i podstatně déle. Navíc jsem sice 12 dní od IUI, ale jak dlouho od ovulace si nejsem úplně jistá ![]()
Každé tělo je jiné, držím moc palečky ![]()
Měli jste nějaké bolesti po tom ovitrellu? furt mě bolí levý vaječník na kterém probíhala ovulace
@nikys7 já byla úplně v pohodě. Z těla odbourano hned po 4 dnech a až teď v neděli večer mi začali doslova menstruační bolesti, dneska už je po nich 🤷♀️
@Anonymní píše: Více
Ale také moc palečky 🍀 to je první pokus?
Hmm to by mohlo značit uhnízďování. Jak se říká, naděje umírá poslední ![]()
Ano první ![]()
snažíme se cca 2,5 roku. V Dubnu jsme to začali řešit v CARu a po kolečku vyšetření jako genetika a imunologie, hysteroskopi atd. verdikt zní, že mám průchozí jen jeden vejcovod, alergie na spermie, nižší NKT buňky. Minulý měsíc nasazena léčba medrolem a jelikož bylo něco špatně s ovulací tak nasazen ten clostilbegyt a zatím zkoušíme štěstí s IUI ![]()
@nikys7 píše: Více
Taky mě to napadlo, jen se na to nechci úplně upínat…😊 Ale byla bych ráda 😊 ![]()
@nikys7 ty jo…2,5 roku už je dost dlouhá doba 🙄 ale je důležité, že víte kde je problém a když se to teď vajíčku naserviruje až pod nos, tak by to mohlo klapnout 😊
Určitě dávej vědět, je super když nás v tom bude více 😊 🍀
@nikys7 taky se snažíme tak nějak podobně dlouho.. čekám příští měsíc na první IUI, držím nám palce
![]()
Tohle je naše první IUI. O mimčo se už snažíme 3 roky. ![]()
Mně je právě úplně fajn. Někdy mě trošku bolí podbříšek nebo mě sem tam píchne na vaječnících. Nepřijde mi to nic zvláštního..zatím. Navíc si myslím, že 7 den je ještě moc brzy na vše.
Snažím se moc nepozorovat a zaměstnávat hlavu něčím jiným.
A co ty? Už jsi přeci jenom o pár dní dál. ![]()
Holky dnes jsem zkusila objednat 3 měsíční kůru
https://megbiobachovky.cz/…ci-otehotnet
líbí se mi, že by to mělo uvolnit „blokace“ v hlavě, které si třeba ani neuvědomujeme… recenzí na to bylo hafo… chci trochu hlavě odlevit, protože věřím, že už z toho dvou letého trápení jsem zablokovaná
uvidíme… hážu typ, dnes mají nad 500,– dopravu zdarma ![]()
@nikys7 píše: Více
Ahoj, tak to máme podobné. Já jsem 3-7 den MS brala Letmylan1-0-1. A také píchala Ovitrell v úterý ráno a ve středu v poledne byla na IUI. Tak nám držím pěsti
![]()