Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Je pravda, že první dny mě to docela dostalo. A hodně jsem o tom přemýšlela. Ale když se člověk začne soustředit na jiné věci, tak i ty dny utíkají rychleji. A máš za sebou už test nebo ještě čekáš? Já budu nejspíše čekat až do příští středy, nechci se zbytečně nervovat ![]()
@Bibi44 chápu, čekání je na tom asi to nejhorší 😏 ale neboj, ono to uteče 😊
Já jsem test dělala dnes, ale byl negativní, tak buď nic a nebo je ještě brzy. Říkala mi Dr že nejlépe 14.-15 den
Přesně tak. Tak uvidíš za pár dní. Držím ti pěsti 😊. A pokud to nevyjde, tak další měsíce určitě ano. Hlavně je potřeba být v klidu a co nejméně se stresovat. A ono to prostě jednou vyjde
![]()
Ahoj, přidávám se k vám. 5.11. jsem byla na IUI. Teď v neděli jsem dostala menstruaci, ale byla jiná, hodně tmavě hnědá a slabá, spíš špinění a hned v pondělí to skončilo. Už jsem byla smirena s tím, že to nedopadlo, ale ta menstruace se mi nezdáao. Dnes, tedy 15 dní po IUI mi to nedalo a ránojsem dělala test a objevila se slabá čárka. Volala jsem do CAR a dostala zadanku na krev, kam jsem hned jela. Hcg 66, přijde mi to málo, ale vlastně nevím, co si o tom myslet. Mate někdo zkušenosti, jaké hodnoty jdou normální? Navýšili mi dávky progesteronu, dostala jsem injekce Clexane a ktomu prednison. V pondělí půjdu znovu na krev, aby se zjistilo, jak hcg roste. Mám obavy, že to nebude dobré, že ty hodnoty jsou nízké. Mám za sebou už 2× ZT. ![]()
@Bibi44 taky si říkám, že jednou to musí vyjít a ne jen mě, ale všem nám co tady čekáme na // 🍀 😊
Jsem z toho taková zmatená no 😀
@Ajina3570 ahoj
a lékař ti k hodnotě nic neřekl? Já zkušenost bohužel nemám, takže ti moc nepomůžu, ale určitě bych vyžadovala víc informací v CAR, držím palečky 😊 🍀
To já také, přijde mi, že už snad není ani možné..že tam někdy ty // čárky uvidím. 😄
Každopádně už teď vím, že bez pomoci doktora to nepůjde a už jenom to byla úleva, když člověk zjistí, co s ním je. Ale věřím tomu, že nám to tu všem jednou vyjde. ![]()
@Ajina3570 píše: Více
Ahoj. ![]()
S tím ti ani já bohužel neporadím. Ale určitě bych směřovala na CAR a na všechno bych se poptala, než to hledat po internetu a zbytečně se znervózňovat. Každopádně ať ti to dopadne dobře. Držím palečky.
![]()
@Bibi44 píše: Více
Volala jsem tam, ale mluvila jen se sestrou, která mi řekla, že hodnota je nízká, ale že je to ještě brzy po IUI a že v pondělí bych mohla jit na další odběr, aby se vidělo, jak hcg roste. Je mi jasný, že hledání po internetu není ideální, ale jsem z toho nervozni a čekání je dlouhé, tak mi to nedalo.
Každopádně víme, že IUI nebylo zbytecne, byli jsme již na druhém, ale to první bylo ještě před hysteroskopii, kde se vyřešil problém s nízkou sliznici. Čas ukáže, na ultrazvuk jsem objednaná až 6.12. Procitam tuto diskuzi uz nejakou dobu a všem držím palce, aby se IUI povedlo. ![]()
Budu všem držet palečky 😊
Já zkoušela test i dnes a ten je čistý 🙄 ještě jsem si trošku zkoušela dělat naděje, ale myslím, že už bych asi neměla 🙄
Ahoj snažilky je tu niektorá ktorá si testovala a sledovala jak vyprchával ovitrelle a nasledne kedy sa zacala objavovat čiarka z tehotenstva? zaujímalo by ma jak to funguje jestli príklad 10dni od ovitrelle druha ciarka zmizla a nasledne sa objavila priklad za dva dni alebo tam bola stale slabá a zrazu zacala sílit? ja si pichla ovitrelle 9.11 vecer a 11.11 rano sme boli na iui prvýkrát.
@Síma7777 Ahojky urcite tu je jedna slecna, vlastne ji nevyprchal cely do bila a zval sílit, ale ceka dvojcatka
staci kouknout zpatky a procist to 😊
@Hvezdicka727 ja teda testovala od zaciatku od nejakeho 5dňa od ovitrelle což bolo 3dni po iui a vcera 11den po ovitrelle uz bielo tak stale dufam ze sa objaví ta spravna druhá čiarka
@Síma7777 ahoj, to jsem já co píše @Hvezdicka727, že mi ani nevyprchala a hned začal sílit a čekáme dvojčata. Tohle jsou moje testy, čísla značí počet dní od pichnuti Ovitrelle 😊
@Bibi44 @Bibi44 ty jo, to už taky pěknou dobu 🙄za mě je určitě 7 den vážně brzy na vše, je super že se snažíš zaměstnávat…ono to stejně ani neuspišime a nezbývá nám nic jiného než čekat
No, já jsem sice o pár dnů napřed, ale zatím také stále v nejistotě 😀