Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mojzi tenkrát jsem určitě zapíjela dr se me ještě ptal jestli chci zavádět nebo na zapíjení ![]()
@Buchtaa2 já beru od druhého dne po IUI gynprodyl jeden na noc, zavádím. A brát ho budu minimálně do 13 tt, možná i dyl kvůli dvojčatum? Nevim ještě. Zítra začínám 11+0tt 😊
@lapaletka
to je super, folikuly jsou dobre velke, moc drzim palce.. ten trozel to dela ja s nim mela 12 DC uz 25 a 18 a myslim ze bylo pozde proto to nevyslo. Myslim ze to prasklo jeste pred ovitrelle. Na uz jdu ted v patek a mam Clostik tentokrat. A v patek budu 10DC tak to jsme o jeden den v cyklu /) drzim palce, verim ze to tam na vanoce bude ty dve carecky ![]()
@Lenka123981 a kdy jdeš ubec na další kontrolu? To jeste do Vánoc stihnete první screening
nám i na tom prvním řekli co čekáme, tak třeba budete mít vánoční překvapení ![]()
@Buchtaa2 příští čtvrtek mám poradnu a odběry, a 12.12 máme screening 😊 to budu přesně 13+0tt tak jsem zvědavá zda bude náznak pohlaví.. Pokud ano tak bych to chtěla do obálky a rozbalit až u stromečku 🤭 🌲
@Lenka123981 taky to tak mam v planu
, ale ted musim jeste počkat do pondělí zda bude vše ok za co se modlím dostanu průkazku a pak me bude také cekat screening jsem 10tt ted ![]()
@Lenka123981 btw vcera me chytila odpoledne naka depka jestli je ubec vse v pořádku a představovala jsem si jak tam v pondělí prijedu a řekne mi, ze špatný asi me slyšel / slyšela protoze me je dneska tak zle, ze asi tam pořád je
ja nemam ranní nevolnosti, ale večerní
![]()
@Buchtaa2 to je normální. Já mám pořád takové stavy. Snažím se na to nemyslet ale bojím se taky. Bojím se špatných zpráv ještě takhle před Vánoci. Ale na druhou stranu věřím že se prckům daří dobře a že hezky prospívají ❤️ ❤️ mě teda nic není, nevolnosti se mi vyhly, na to že mám dvojnásobné hcg 🤭 😁 jen únava a hlad mě trápí. Nic víc 😁
@Lenka123981 tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama 😁 hlad mam taky teda dost, ale co mi teda jako fakt vadí a nemuzu, tak je maso, šunka ja taková milovnice masa a všeho to nemuzu ani cítit jak se to vaří natož to jíst. Pracuju ve škole a dneska paní kuchařky pekly kuře uz z dálky jsem cítila ten “smrad “ a nemohla jsem tam ani jít. Tohle teda jsem nezažila a mam kamosky co to mely taky a cekaly holčičku, tak jsem zvědavá
pro ni totiž by bylo aspon hned jméno bez domácích hádek
![]()
@Buchtaa2 tak to jsem zvědavá. No hele já mám tak nějak chutě různé. Není nic co by mi vyloženě vadilo. Možná hovězí maso, na to nemám vůbec chuť. Jinak mi ale nic nesmrdí. Je fakt že na maso úplně chuť nemám. Ale šunku, parky a tak, tak to jo 😁
Tak uvidíme, co se dozvíme za pár týdnů 🍀 🙏
@Lenka123981 jediný co sním je vysocina 😃 😃, ale jinak nemuzu nic … tak si dáme vědět ja doufám, ze v pondělí se dozvím dobre zprávy a zas na chvíli budu klidna
nez se bude blížit zase další kontrola a vyšetření
@lapaletka píše: Více
Jsem 14 den po IUI. Ale Ovitrell jsem píchala 15DC a IUI bylo 16DC. Každopádně mám PCOS a MS dost nepravidelnou, brala jsem ještě hormony 3-7DC. Tak vůbec nevím, kdy má MS dojít a jestli na to mají vliv i ty hormony a Ovitrell. Jsem v tom nová, tohle je můj první takhle hlídaný cykl, tak se ani moc nevyznám v tom počítání. 🫣
@Bibi44 Ja jsem mela taky pri kazdem IUI 3-7 DC prasky, konretne Trozel. Ty jsi mela neco jineho?
Na moji MS nemel vliv ani Ovitrelle ani Trozel a ani Progesteron, dosla normalne, tak jako vzdy. Az po hysteroskopii to byla zmena.
Tak uvidis, drzim pesti, at to vyjde co nejdrive ![]()
@Lenka123981 Leni, jak si to uzivas?
Ty jsi vlastne rikala, ze jsi zdravotni sestricka, tak to uz jsi asi doma, vid?
Tak at jde vsechno podle plaanu ![]()
@Wawulka píše: Více
Jee, ja jsem tohle uplne prehlidla. Tak to mooc gratuluju, byl to prvni pokus? ![]()