Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka
dekuju dam. Tak to vy stihnete dalsi pokus jeste do Vanoc, ne? 😊
Tak holky test z rána
slábne to a možná už to dnes ani duch není ![]()
Ten dole je dnešní nahoře včera. ![]()
Dnes jsem 10 dni po IUI a 12 po injekci 🤷🏼♀️
@Šáárinečka tak to bude asi z injekce.. me se drzela asi 13 nebo 14 dni.. kazdopadne muze urcite zacit jeste silit! ![]()
@kopre_tina535 jakou si měla?
V příbalovém letáku píšou, ale tohle. y ![]()
@Hvezdicka727 Mozna bychom stihli, ale ja uz asi nechci ted pred vanocema. Nechame to na leden.
Dneska jsem volala do Caru s tim, ze jsem dostala MS a ze zitra na krev nedojdu a normalne mi rekli, ze ne, ze bych mela dojit i tak, ze to chteji mit cerne na bilem
Tak se zitra domluvim s doktorkou co a jak. A jak jsi psala o tom ivf, tak jestli nevyjde ani 3.pokus, tak nas to nespise po novem roce ceka taky. Achjo!
@Šáárinečka Sari, dokud nedorazi ms, tak je vzdycky sance, ze zacne silit:)) Kazdopadne aspon vis, jak dlouho se ti ovitrelle (nebo neco podobneho) drzi v tele ![]()
@Šáárinečka ja nevim presne jak silnou, nekoukla jsem na krabicku 😅 hodne tu ctu ze se nekomu muze drzet dele 🤷🏻♀️ zalezi jak to telo zpracuje
@Buchtaa2 Ahojky, screening za námi, vše dopadlo na jedničku jen u jednoho zvětšené ledvinne panvicky, budeme sledovat. Už jsem objednaná i na 2. screening 😁 😇 tolik se mi ulevilo.
No a nejspíš nás čekají dva kluci teda ❤️ vyhukla to na nás že jsem ji nestačila zastavit.
@Lenka123981 moc gratuluji, ze se vse v pořádku
tak to budou fotbalisti přece jen tuseni bylo správné
tak to je mazec, ze uz te objednali na další kdyz to je az za tři měsíce
to čumím. No nas to čeká v úterý, tak jsem taky zvědavá
@Buchtaa2 za dva měsíce, jdu 5.2. myslím, teď to nemám u sebe. To budu cca ve 21.tydnu. 😊 Dnes jsem 13+2 dle UZ a termín porodu 17.6. Ale půjdou asi dřív, dvojčátka ❤️
@Lenka123981 ja mam jeden termín 27.6. a druhý se dozvím podle ultrazvuku, tak to bude opravdu chvíli od sebe ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, kdo jste ted po IUI, meli jste vsechny stimulaci? Je tady nekdo kdo byl na IUI bez stimulace a povedlo se?
@Mojzi muzu se zeptat, co mate za problem, spermio nebo neco u tebe? A moc gratuluji ze se povedlo na podruhe
![]()
@Lenka123981 Jee, Leni, super zpravy. Stejne je neuveritelny, jak jsme si pred par mesici psaly, ze by nam nevadily dvojcatka a vam se to fakt povedlo, mazec!
![]()
@bambula89 Cauky ) ja jsem mela obe IUI se stimulaci (trozel-ovitrelle-estrofem-progestrron).
Ale zda se mi, ze kopretina mela bez leku? ![]()