Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišulka22 No dva dny mě teď bolely prsa, ale už dneska dobrý. Jinak v podbřišku mě občas jakoby tlačí a „poškubává“, jinak fyzicky v pohodě. Spíš jsem extrémně podrážděná. Ale to může být i tím, že je toho v práci teď hodně ![]()
@Iustitia omnibus jo, to chápu, taky to teď máme v práci takovy divoký…
Mě začaly bolet šíleně prsa dnes…no, jsem fakt zvědavá co se z toho u nás dvou " vyklube " 😀 😀
@Iustitia omnibus ke komu chodíš? Je možné, že jsme tam třeba i potkaly
![]()
@Buchtaa2 No já tam byla v půlce listopadu na 1. Konzultaci u Dejmka, a pak na UTZ a i Iui u primáře Štěpána. Takže jsem tam zatím vlastně byla jen 3× dohromady. Ale možný j všechno, já jsem taková nepřehlédnutelná ![]()
@Iustitia omnibus ja tam byla na posledním ultrazvuku 5.11.a pak uz jsem přešla ke svému naštěstí
ja měla Šilhana v sanusu a ten byl za mě dost divnej. Mluvil kolikrát v hádankách, ze jsem vlastne ani nevěděla která bije
a jinak svého gynokologa mam taktéž v Hradci - Bestvina Tomáš ![]()
@Buchtaa2 No tak pecka, já chodím taky k Bestvinovi, je skvělej!
Jsem ráda, že jsem trefila tenkrát když přijímal nové pacientky. Je hrozně milej a vše vysvětlí.
@Iustitia omnibus no tak to je mazec
ja ho “miluju” mela jsem ho uz u prvního těhotenství, kdyz dojížděl do Kostelce do Arlety, ale pak si založil v Hk svoji a uz jsem mu zůstala věrna a jsem za to neskutečně vděčná mam v něm plnou důvěru a vim co dela. No, tak at to vyjde a můžeme se tam potkávat
![]()
@Buchtaa2 No to teda! Kéž by to vyšlo!
A chápu tě, že si za ním dojedeš, protože je fakt úžasnej
i když z Kostelce to není zase taková dálka ![]()
@Hvezdicka727 Rekla bych, ze ten cas je na tom opravdu to nejhorsi.
A ja jsem to taky nevedela, doktorka to dala jako posledni moznost k iui.
A ty beres neco i dlouhodobe?
@Iustitia omnibus nejsem uplne z Kostelce, ale poblíž vic orlické hory, ale i tak on je the best.. a ty uz mu budes v úterý volat co jsem jen prolítla tady komentáře?
@Buchtaa2 Chápu, však tam člověk nejezdí každý týden
no pokud v úterý budu mít test pozitivní, tak mu budu volat, abych věděla co dál a jestli dal brát ten Gynprodylm ale předpokládám, že na UTZ by stejně ještě nic neviděl a že půjdu na krev nejdříve.
@Iustitia omnibus no ja musela po IUI volat nejdřív do sanusu kdyz mi vyšel test jela jsem tam na krev a pak za 14 dni na ultrazvuk a až když mě to potvrdil, tak jsem se mohla objednat uz ke svymu. Ja beru utrogestan od IUI a snad posledni v utery kdy jdu na screening.
@Buchtaa2 Aha, tak mě to řekli zase takhle
tak uvidím, přinejhorším budu volat tam i tam
teda pokud tam do úterý nebude bílo ![]()