Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 platili jsme komplet zmrazeni+doplaceli nekolik dalsich nosicu protoze v cene jsou asi 2nebo 3, kultivaci, icsi a leky. ket byl na pojistovnu, protoze jsem nebyla na et ![]()
Tak jsem koukala a celkova cena byla asi 17500. Zapomnela jsem na doplatek za 4 nosice navic.
Ahoj v pátek 20.12. sněhobílo, tak spíš čekám na MS nebo zkusím test ještě 26.12., ale už nedoufám.. nevadí jedeme dál. Krásné Vánoce všem! ![]()
@Šáárinečka ahoj,já ano, ale až někdy ke konci ledna, vyšlo mi to na svátky a mají omezený provoz ![]()
@Šáárinečka Ja taky na konci ledna, tak 25.1. cca.. byli jsme na konzultaci k ivf a pritel se s dr dohodl jeste na jedne IUI nez do toho pujdeme, takze ivf pak kdyztak v unoru
Ahoj, my mame konzultaci 9.1. K IVF, doufam ze to zvladneme i cyklus ze nebude pospichat a sli bychom rovnou na IVF. ![]()
@Mišulka22 Joo chápu mě to vyšlo jen tak tak 🙏🏼 ❤️ @kopre_tina535 budu moc držet palce ☺️ @Hvezdicka727 takže zkusite před IVF ještě IUI?
@Šárko Noo neplanujeme to, to asi bude zalezet na cyklu, pokud to dostanu driv tak jo protoze na ivf si pichas injekce od 1 DC, a ja to mam dostat tak nejak podobne jak ta schuzka, tak uvidime ![]()
Veru děkuju. Kezby vyslo 1IVF 😊 holcicky vsem tehotnym i tem co zatim nebylo prano, krasny rok 2025 😊 hodne zdravi, zdravých miminek a plných brisek 🍾 🫶🏻
Ahoj holky, take vsem preji, at je rok 2025 pro vsechny rok splnenych prani ♥️
Ja jsem chytla anginu, takze travim silvestra na gauci pod dekou😁 mam predepsany penicilin, ale mam ho zacit brat jen kdyby se do zitra nic nezlepsilo, mela jsem CRP marker 46.9.
@Dee55 Ahooj, omlouvam se, ze píší až teď, před Vánocemi byl šílený chaos a vselijaky přípravy atd.. 😃
Určitě není čeho se bát, bylo to opravdu rychlý a bezbolestný. I jak bylo těch injekci málo, tak to bylo dobrý ![]()
Tyjo, tak snad to tam dopadne dobře a udelas si nějaký kurz, to je dobrý napad ![]()
Tyjo, tak to je zvláštní, ze to hází takhle falešný test, tak je dobře, ze tě teď dost sleduji a už se nemusíš nějak zjišťovat v těch testech, takhle je to asi stejně stoprocentní, když si to doktor hlídá, zase je na nic tam chodit furt, ale co by člověk pro to neudělal viď? ❤️
A jak to dopadlo? 🙏🏻 ✨ ❤️
U mě to dopadlo tak, ze jsem momentálně v 8.týdnu těhotenství ❤️ teď jsme měli první ultrazvuk a zatím je tam vše v pořádku, v Gennetu již končím a v příštím tydnu bych měla volat svoji doktorce a jít na další ultrazvuk 🙏🏻 Takže doma doufáme, ze bude všechno v pořádku 🙏🏻 ❤️
Ahoj holky, tak jdu taky sem napsat aktuality
v prosinci tedy 1. IUI nevyšlo. V CAR jsem byla teď v pondělí 30.12. a folikul jen 10-11 mm. A prej ať dojdu dneska 2.1. a byl tam krásnej 18 mm, takže mě hned poslali pro injekci do lékárny a zítra dopolko jdeme na 2. pokus IUI
tak budu doufat ![]()