IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3109
2.1.25 20:12

@Iustitia omnibus moc ti držím palce :srdce:
Já byla na druhem v pondělí ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.25 20:16

@Šáárinečka No tak super! Tak to si můžeme zase vzájemně fandit ☺️ co jsi dostala? Já tentokrát Zivafert (minule to byla Ovitrelle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
2.1.25 20:20

@Iustitia omnibus tak já ovitrelle, ale prý je to jedno jenom ovitrelle je dražší 😄 😃 😃 větší doplatek 🤷🏼‍♀️
Jooo to si budeme držet palce to je jasný ☺️ já upřímně tomu teď už úplně nevěřím ☺️ 🤷🏼‍♀️ 🙂že by to mohlo vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.1.25 05:53

Holky u nas v 8t ZT :cry: už mi nejak dochazi sily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
3.1.25 07:12

@Iustitia omnibus tak držím palce při druhém pokusu. ✊️ Nám prosincová 1. iui taky nevyšla. V úterý jdeme podepisovat žádost o IVF a možná stihneme ještě 2. iui. Tak snad se podaří. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
3.1.25 08:12

@Veronique31 ahoj, tak to me moc mrzi ☹️ nevzdavej to 💪
ja jsem dnes mela jit na kontrolni utz cca 7 tyden a nemuzu protoze jsem nemocna a uplne se desim, ZT se nijak jinak nepozna 🙈

• Citovat
  • Upravit
1426
3.1.25 08:16

Ahojky holky, já se k vám bohužel vracím… sice jsem měla jen jedno a hned úspěšné IUI, ale v 9.tt bylo zjištěno ZT… dnes jsem 3T po chemickém potratu… tak budu vyhlížet ovulaci a ms a pak asi další pokus IUI :?

@Veronique31 je mi to moc líto :,(
Mám 3T po a vím, jak je to náročné… a vím, že ti každý říká, že to bude dobré… dobré nevím, ale lepší postupně ano :srdce:
Já se z toho dávám psychicky dohromady doteď… ale důležité je, že víš, že to jde…
Posílám síli :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
3.1.25 08:18

Jezis holky to jsou zpravy ze zacatku roku 😭

• Citovat
  • Upravit
2313
3.1.25 08:23

Holky to mě mrzí, že to takhle dopadlo 😒 ale už to že se to ujalo je úspěch. Příště to vyjde. Časem ta bolest bude menší. Znám to z loňska. Držte se 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.1.25 08:27
@Lenka123981 píše: Více

Díky Leni :srdce:
Už se to tak také snažím brát… jak zdravotně (že to jde), tak statisticky (ZT je prý až 1 z 5), tak rozumově (že byla nějaká chyba a embryjko prostě nebylo životaschopné)… ale je to rána… kor po takovém dlouhém snažení a doufání… bojím se toho, že jestli (až) se příště zadaří, tak budu věčně jen trnout a očekávat to nejhorší :(

A u vás je vše v pořádku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
3.1.25 08:34

@Wawulka rána to je, a velká. Přesně jak píšeš, po dlouhém snažení a pak přijde tohle.
A k tomu dalšímu těhotenství.. Budeš na to myslet, nebudu lhát že ne. Já tenkrát potratila spontánně a když jsem teď otěhotněla tak jsem taky pořád trnula aby se něco nepo. Po 1.screeningu přišla velká úleva, že už se tolik nebojím, i když se může stát cokoli kdykoliv. 🙏 Teď mě akorát vždycky vyděsí všelijaké píchání, tlačení, tvrdnuti břicha atd. 😁 Ale je to v pořádku, včera byla kontrola, jsem 16+3 tt, miminka naprosto v pořádku, za měsíc už nás čeká 2. screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.1.25 08:44
@Lenka123981 píše: Více

Tak tfuj, tfuj, tfuj… ať je vše v pořádku :srdce:
A mám to v hlavě nastavené stejně jako ty… po 1.screeningu bych si značně oddychla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.1.25 13:01

Ahoj holky,
jsem zpět.. první prosincové IUI taky nevyšlo, v pondělí konzultace a asi zkusíme 2. pokus. Bylo to trochu psychicky náročný, že to zase nevyšlo, ale volno a svátky mi to pomohly zpracovat, všem nám přeji štěstí a snad rok 2025 bude „náš“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.25 14:27

@KokoNic Držím palce. A co že jste se rozhodli jít hned po první IUI do IVF? Mě zatím doktor do IVF vůbec netlačí a ani ho nenavrhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.25 14:28

@katerina9615 Přesně tak, od toho je těch pokusu víc ;) a prosinec očividně moc plodný nebyl, tak snad leden a dál bude lepší 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí